Mikä painaa?

 

 

Arvaa mitä yhteistä kaikilla näillä kuvilla on?

Vartalo ainakin näyttää aivan erilaiselta. Ainakin omasta mielestäni näissä uudemmissa kuvissa vartaloni on paljon paremmassa kunnossa. Vaikka nytkin sitä löysää ja löllyvää kyllä löytyy.

Minäpä kerron sen yhteisen tekijän; painan jokaisessa kuvassa saman verran. Rapiat 71 kiloa.

Tämä on ehkä vähän jatkoa tuolle narumittaus vs painoindeksi -postaukselleni, mutta minua vaan jatkuvasti jaksaa hämmästyttää tämä painoasia. Vaikka sen kaikki (melkein) tietävätkin, että lihas painaa enemmän kuin läski ja paino ei kerro mitään, jaksan aina hämmästyä kun katson itsestäni tämän kaltaisia kuvia. Minulla ainakin on sellainen vartalo, että vaikka painaisin saman verran, kroppani on aivan eri näköinen sen mukaan, miten syön ja urheilen. Ja nämä erot ovat näkyneet hyvin myös alhaisemmassa painossa.

Alhaalla näkyvistä kuvista nuo kolme oikeanpuolimmaista on tosiaan samasta painosta, noin 65 kilon painoisena. Ensimmäisessä olen treenannut aerobista ja syönyt melko normaalisti. Toisessa olen treenannut aerobista ja lihaskuntoa ja syönyt liian vähän. Kolmannessa olen treenannut lähinnä lihaskuntoa ja jättänyt ylimääräiset huonot hiilarit pois ruokavaliosta. Ja vasemman puoleinen kuva on mukana vain vertailun vuoksi. Sillä ensimmäisen ja kolmannen kuvan välillä ei mielestäni näe hirveästi eroa ja se kertoo hyvin siitä, että treeni yksinään ei tuo tuloksia, jos syöminen ei ole kunnossa. Omasta mielestäni kroppani näyttää näistä alemmista kuvista parhaalta juurikin tuossa viimeisessä. Tavoitteeni ehkä onkin nyt aikalailla tämän kuvan ja noiden ensimmäisen kollaasien tuoreimpien kuvien väliltä.

 

 

Mikä paino teidän mielestänne sopii minulle parhaiten? Tai näyttää terveimmältä?

Huom. Osa kuvista on otettu yhden lapsen- ja osa kahden lapsen synnytyksen jälkeen. Tästä johtuu mahan muuttuva ulkonäkö.

Kommentit

10 kommenttia

Mun mielestä tuo viimenen 65kg on paras. Timmi, treenattu ja hyvinvoivan näköinen. Myös nuo ylemmät kuvat joissa pinkkiä päällä on hyviä. Niissä on sellaista naisellista pehmeyttä ja pyöreämpää muotoa. Kaunis olet kyllä minkä painoisena tahansa. 🙂

Kuinka pitkä olet? 🙂

168 cm 🙂

Ehdottomasti 65kg sopii sulle, treenattuna ja oikein syötynä 🙂 tsemppiä tulevaan!! 🙂 Olet hämmästyttävän aito ihminen!

ehdottomasti tuo 65kg mutta et pahalta näytä nytkään 🙂

Kuinka pitkä olet?

168cm 🙂

Nuo ylemmät, missä sul on pinkkiä
Päällä näyttää tosi hyviltä kuvilta!! Oot tosi rohkee ja hyvässä kunnoss,näytät hyvältä! Itsekin voisin yrittää motivoitua näistä sun kuvista! 🙂

Olet todella kaunis ja rohkea nainen! Antaa itselle rohkeutta olla ylpeä itestään, vaikka merkkejä kahdesta raskaudesta löytyy vielä kropassa.

Kroppa kun kroppa näyttää hyvälle kun sen kantaa noin upeasti kun sinä 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä