Terveellinen Snickers

Törmäsin aivan uskomattoman herkulliselta kuulostavaan Snickers -reseptiin Terveelliset herkut -blogissa. Tähän reseptiin tulee maapähkinöitä, medjoul taatelia, suolaa, kaurahiutaleita, maapähkinävoita ja raakasuklaata. En ole ikinä kokeillut itse raakasuklaan tekemistä, saati sitten mitään tämänkaltaisia herkkuja, mutta tämä on kyllä ehdottomasti seuraava (ensimmäinen) terveellinen herkutteluresepti repertuaarissani. Onko teistä kukaan sattumoisin kokeillut juuri tätä reseptiä? Tai onko teillä omia Snickers -reseptejä? Tämä oli vain pakko jakaa teillekin!

 

2014-06-11-18-49-541

 

Kuva Terveelliset herkut -blogista

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

ihan vaan pelkkä semmonen puoliks kuivattu (?) taateli ja sinne sisälle sipaus maapähkinävoita! Ah, pala taivasta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä