Kesän raikkain salaatti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Käytän todella paljon salaateissa mansikkaa, etenkin kesäisin, mutta kun minun alkoi yhtenä iltana tehdä mieli salaattia, eikä enää ollut kuin pikkukauppoja auki, otin sitten tilalle vesimelonia. Heitettiin Topiaksen kanssa sekaan lehtisalaattia, kirsikkatomaatteja, kurkkua, kevätsipulia, fetaa, limeä ja vesimelonia ja tuli kyllä ihanan kesäinen fiilis ja maku. Tykkään käyttää mansikan kanssa salaateissa juurikin fetaa tai halloumia, sekä kevätsipulia ja limeä, mutta ne kyllä sopivat näköjään loistavasti myös vesimelonin kanssa. Monelle ehkä itsestäänselvyys, mutta tämä oli ensimmäinen kerta kun laitoin vesimelonia salaattiin! Kesällä salaatit jotenkin maistuvat vaan aina paremmalta, ehkä sen takia, että raaka-aineet ovat parhaimmillaan ja lämpimillä säillä raikas salaatti tekee niin hyvää. Oli miten oli, kesän salaattikausi tekee varmasti ihan hyvää painonpudotussuunnitelmille 😉

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä