Kevyempi, edes vähän

iOXbzbnbpqgTry6hwk92C93_5k8UPn1FCIC3mW5I0Ow (1)

 

Vähän on ollut taas radiohiljaisuus voimassa kun tämä reissun jälkeinen viikko on ollut niin kiireinen! Tällä hetkellä ollaan Tampereella viettämässä laatuaikaa lasten kanssa. Mutta anyways, se mitä minun piti tulla, erittäin hitaasti uudella läppärillä jonka näppäimiin en osu, sanomaan oli että mulla on taas kerran laihis alkanut. Yritys 347 tai jotain sinnepäin. Ja heti alkuun tuli cheattiviikonloppu :’D Silti mulla on tällä kertaa tästä parempi fiilis kun kertaakaan aiemmin! Sain jo alussa kaksi kiloa nesteitä pois ja sain jotain, mitä en ole ikinä ennen saanut. Nimittäin sain Topiaksen tuekseni ja laihdutamme yhdessä!

 

Moni sen tietää, että vertaistuki auttaa lähestulkoon kaikessa ja laihdutus on ehdottomasti samaa pataa. Mä ainakin olen aina tosi herkkä ympäristölleni ja on vaikeaa vastustaa kiusauksia, jos joku vetää jatkuvasti vieressä herkkuja. Meillä on nyt Topiaksen kanssa tällainen taulukko, johon merkitään painomme 2 kertaa viikossa ja se ehkä herättää tällaista pientä kilpailua ja auttaa onnistumaan. Jos toisella menee hyvin niin toiselle tulee ehkä vähän hyvälaatuista suorituspainetta!

 

Onko teillä kokemusta yhdessä puolison kanssa laihduttamisesta? Jos toinen on kyllästynyt niin onko molempien kuuri stopannut siihen?

Kommentit

3 kommenttia
Avatar

Täällä kanssa laihis yritys 100 menossa! Meillä kun minä vaan olen se jolla on painoa liikaa, niin tehtiin diili. Meikältä 10 pois ja miehelle 5 lisää 🙂

Avatar

Me ollaan muutama kerta laihdutettu (yritetty) yhessä. Se on tosi jees kun saa vertaistukee ja toinen tsemppaa kun tulee heikkoja hetkiä. Mutta heti jos toinen antaa periks mieliteoille niin se on sit menoo ihan molempien kohalla:D Ei se oo ainakaan meillä oikein mahdollista jos toinen vaan koittaa keventää, koska heti kyllä alkaa herkut himottelemaan kun toinen niitä vetää vieressä ja notkahdus, tai ennemmin romahdus, on tapahtunut tähän mennessä joka kerta:D

Avatar

Mäkin haluaisin vertaistukea laihdutukseen, mutta ei oikeen toimi, jos poikaystävä on langanlaiha, vaikka syö kuin hevonen 🙁 Ja raahaa kotiin herkkuja vaikka kiellän. Ja sitten en pysty ite kieltäytyy herkuista, jos ne on jo meillä D: Mutta tsemppiä teille, oot kyllä upee noinkin, mutta jokanenhan tekee omalla kehollaan mitä haluaa! Tärkeintä on, että ite viihtyy 😉

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä