Pieni hengähdystauko

Multa vähän niin kuin unohtui kertoa täällä, että lähdettiin perjantaina Tampereelle viettämään viikonloppua lasten ja isovanhempien kanssa! Eipä siihen sen suurempaa ilmoitettavaa liity, mutta olin vaan ajatellut kuitenkin kertoa, että viikonloppu on taas aika kiireinen (hyvällä tapaa), mutta ensi viikolla palaillaan arkeen! Tosin meidän arki on vähän erilaista nyt kun Topias on kotona hoitamassa lapsia, enkä oikein osaa tehdä siinä töitä 😀 Tästä kesästäkin alkaa tulla vähän tällaista suorittamista, kun koko ajan vaan miettii mitä kaikkea oikein pitäisi tehdä. Olen muuten ollut niin iloinen tästä viime aikaisesta palautteesta, nimittäin tuosta Kosin postauksesta sekä kysymyspostauksesta on tullut hirveästi lämmittävää palautetta! Panostin niihin paljon ja olen niin onnellinen, että se näkyy ja haluan vaan kiittää teitä kaikkia kommenteista! 🙂 Toivottavasti pian en enää joudu jatkuvasti pyytelemään anteeksi superhidasta vastaamistani kun elokuussa Nomppu aloittaa vihdoin päiväkodin. Mutta nyt painun sohvalle siiderini kanssa ja nautin hetken rauhasta ennen kuin painun sänkyyn pyörimään ja kierimään. Hyvää yötä ja ihanaa viikonloppua!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentit

1 kommenttia
Avatar

Tuleeko postausta reissusta?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä