Back again!

Täällä taas! Läppärini on ollut rikki ja puhelimella on niiiiiiiiiiin vaikea kirjoittaa, että postaussaldo näyttää todella surulliselta. Lisäksi olen ollut koko tämän viikon kipeänä ja nyt vasta alkaa tuntua paremmalta. Edessä on vielä todella kiireinen viikonloppu häiden ja ristiäisten kanssa, joten suoraan sanottuna vähän pelottaa, miten saan postattua tässä kuussa. Näin alkuun ainakin tulee nyt varmaan tällaisia lyhkäisempiä pikkujuttuja, jotta pääsisin taas vauhtiin! Mulla on muutama juttuaihe odottamassa kirjoittamista, joten paneudun seuraavaksi niihin, kunhan vain saan vielä tähän koneelle photoshopin ja muut tarvittavat ohjelmat asennettua. Voi kun tuntuu hyvältä kun tämä taas toimii! Oli kamalaa käyttää vaan puhelinta koko ajan! Vielä en pääse salille edes pyörähtämään, mutta toivottavasti sitä oltaisiin sitten ensi viikolla jo siinä kunnossa, että treeni maistuu! Tämän flunssaviikon saldo on tähän mennessä 3 suklaalevyä ja yksi donitsi, joten hommaa riittää 😀

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä