Uutta treeniä kehiin

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Minä sitten menin ja ostin vihdoin kauan haaveilemani lasten kuljetuskärryn ja pyörän! Ja siis apua, miten erilaista treeniä pyöräily onkaan kun on lapsia kyydissä. Lihakset huutaa hoosiannaa ja hiki puskee pintaan minuutin jälkeen kun vetää perässä ylimääräistä 50-60 kiloa, vaikkei vauhti päätä huimaakaan. Alan nyt kulkea pyörällä päiväkotiin ja muille mahdollisille asioille ja olisi tarkoitus alkaa tehdä kauppareissuja ja tavata kavereita tämän pyörän kera, eli hyötyliikuntaa luvassa! Mulla on suuret toivot pyöräilyn suhteen ja uskon, että tämä tekee ihan superhyvää kunnolle.

 

Vitsi kun tulisi taas parempia säitä niin voisin lähteä vaikka lasten päikkäriaikaan pyöräilemään jonnekin tosi pitkälle ja he voisivat vain nukkua kyydissä tai katsella padia. Tämän pyörän ansiosta voin nähdä ystäviänikin enemmän, sen lisäksi että kunto kasvaa. Tällaisella sadesäällä en oikein voi lähteä pyöräilemään, koska 1. sateessa ei ole kauhean kiva pyöräillä ja 2. pyörään täytyy hommata jostain superpitkä takalokari, ettei kärryyn lennä jatkuvasti kuraa takapyörästä.

 

Tässä on kyllä niin huippu tapa treenata oikeasti rankkaa treeniä ja yhdistää siihen ajanvietto lasten kanssa JA asioiden hoitaminen. Säästetään vielä bensassakin! Ainoa huono puoli koko hommassa on, että Suomen talvi tulee ihan liian pian!

 

Löytyykö muita pyöräilijöitä? Tai lasten kanssa pyöräileviä? 

Kommentit

4 kommenttia
Avatar

Kaksi lasta kärryssä tuntuu alkuun aika raskaalta, mutta jalat tottuu pian ja saa hyvää hyötyliikuntaa! Talvellakin pyöräily kärryn kanssa sujuu hyvin jos pystyy valitsemaan mahdollisimman tasaisen reitin ja aurattuja pyöräteitä, nastarenkaat tietty omaan pyörään 🙂 Suosittelen silti välttämään tunneleita ainakin alussa, koska lyhyet jyrkät mäet hitaasta alkuvauhdista on pahimpia kärryn kanssa. Tsemppiä pyöräilyyn!

Avatar

Mä pyöräilin kesätöihin, mutta nyt se pyöräily vasta alkaakin kun muutan opintojeni perässä kaupunkiin. Asunto on muutaman kilsan päässä yliopistolta ja keskustasta ja ainakin suunnitelmana ois käyttää mahdollisimman vähän julkisia paikasta toiseen liikkumiseen. 🙂 Saa nähdä miten hullun käy!

Avatar

Täällä yksi pyöräilijä! Siinä kunto kasvaa kyllä äkkiä, huomaat sen varmasti itsekin pian ☺Etenkin jos pyöräilee usein samaa reittiä. Itse huomasin muutosta jo parin viikon-kuukauden sisällä, ei hapota ylämäkeen enää yhtään niin paljon kuin aluksi! Itsellä tulee työmatkojen pyöräilystä viikossa about 150km, siihen lisänä jos käy lenkillä. Ei toki kamala pitkiä jaksa vielä polkea mutta tyhjää parempi Mukavia pyöräilyretkiä! Muksutkin varmasti nauttii tuolla kärryssä 🙂

Avatar

Talvellahan se vasta kannattaa polkea 😀 Silloin oikeesti nähdään, kuinka hyvä kunto on! Ei tarvitse paljoa lunta olla, kun polkeminen on itsestään raskaampaa. Lisäksi jää antaa kivaa lisäjännitystä pyöräilyyn.

Itse on ole nyt noin puoleentoista vuoteen pyöräillyt ollenkaan, kun kotona oon äitiyslomalla. Tarkoitus olisi pyöräillä kouluun, vaikka tavallaan saman tien varressa asutaan. Mutta pitkä loivahko ylämäki antaa kivan reenin kouluun mennessä, ja kotiin on kivaa palata kun vähän vain jarruttelee katujen kohdalla kotiapäin mennessä 🙂

Pojalle on varattuna istuin pyörään, mutta se pyörä on vielä noin 200 kilsaa väärässä paikassa 😀 Lainattiin vaihtarille pyörää, ja miun veljen piti tuoda se takaisin nyt tässä viime viikolla, mutta eipähän tuonut. Vissiin muuhun pyörään sitä ei voi laittaa, tai ei kannata. No olisihan se pöhköä polkea kouluun pyörällä, jossa on istuin kiinni…

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä