Asiasta toiseen…

MUTSIS ON14

 

Täällä kun ollaan puhuttu siitä ehkäisystä ja kuukautisista niin asiaan sopien mulle sitten iski viikonloppuna ensimmäiset kunnon menkat meidän kuopuksen syntymän jälkeen. Hormonikierukka kun piti ne poissa tähän asti! Kun burana ja panadol eivät auta, suklaa tulee apuun. Joten kun tämä kärsimys on ohi niin treenimäärän saa taas tuplata 😀 Tässä samalla yritetään myös rempata, mikä ei tosin ihan ota onnistuakseen suunnitelmien mukaan näiden kipujen kanssa, mutta edistyy kuitenkin ihan ok. Odotan ihan hiiiiiiiiiukan vaan, että tämä kipu loppuu ja pääsen treenaamaan, etenkin pyöräilemään! Ärsyttää suunnattomasti katsella ulkona hellivää auringonpaistetta kun itse makaa jumissa sohvalla. Eilen meinasin tosin saada raitista ilmaa kun piti melkein lähteä päivystykseen hakemaan kunnon lääkkeitä 😀 Noh, onneksi tämä on kerran kuukaudessa vaan ja nyt saan taas sitten muutaman viikon olla hormonivapaa! Toivottavasti teillä oli ihana viikonloppu!

Kommentit

3 kommenttia
Avatar

Ensikuussa yritä vain jatkaa sitä liikuntaa samalla mallillla! Komppaan kanssa että on apua, vaikkakin pakko tehä höllemmin tai alkaa pyörryttään… Mä olin kanssa aikanaan aina 2päivää saikulla kipujen ja pyötyilyn takia :/

Avatar

suosittelen koettamaan yong living eteerisiä öljyjä kuukautiskipujen lievittämiseen.. netistä voi lukea lisää.

Avatar

Moi!
Itsellä on myös erittäin kivuliaat kuukautiset, jotka monesti tekivät minut täysin vuodepotilaaksi. Makasin vain 1-2 päivää ja 2-3 päivää oli erittäin kipeitä. Yritin kaikkea kauratyynyjen ja lääkkeiden välillä, kunnes huomasin, että liikunta auttaa. Jos vaan väkisin nousee sohvan pohjalta ja lähtee esim. Kävelylle tai pyöräilemään niin se oikeasti helppottaa kipua ja saa kuukautuset loppumaan aikaisemmin, ehkä se saa veren jotenki erilailla kiertämään.. Tiedän, ettei liikunta tule ensimmäisenä mieleen kun oikein kovaa sattuu, mutta ainakin minä olen avun saanut siitä. Toki kaikkien keho toimii eri tavalla, mutta kannustan silti ainakin kokeilemaan!
Ja asian vierestä vielä että kun itse olin normaalipainoinen, niin kuukautiset olivat kuhtuulliset, eikä nii kipeät kuin nyt n 20 kilon lihomisen jälkeen.. Tiedä sitten onko niillä joku yhteys. Enkä tarkoita että sinulla niin olisi, enkä todellakaan halua vttuilla tai pahoittaa sinun mieltä.
Toivottavasti löytäisit jostain avun kipuihisi! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä