Joy

MUTSIS ON14

 

Arvatkaas mitä? Olen vihdoin alkanut taas löytää sen liikunnan ilon! Olen nyt pyöräillyt joka puolelle ja voi apua, että tuo kärry lisää vastusta hommaan. Ilman lapsiakin olen alkanut valita pyörän auton sijaan! Ja heti kun pääsee taas polttamaan kaloreita niin on helpompi myös syödä terveellisemmin ja huomaan olevani paljon pirteämpi, iloisempi ja yleisesti onnellisempi. Ihanaa! Maanantaina alkaa taas arki, kun lapset menevät päiväkotiin ja odotan niin innolla pääseväni aloittamaan aamun aina pyörälenkillä. Paras ostos ikinä!!

 

Kuvat Instagram @mutsisonblogi

Kommentit

1 kommenttia
Avatar

Ihan älyttömän hienoa, että liikunta maistuu jälleen! Itsellä on motivaatio hieman hukassa, mutta voi olla, että liikuntaankin on enemmän intoa, kun koulut alkavat.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä