Vilauksia

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Kun täälläkin höpötin siitä työhuoneen remppaamisesta niin en nyt sitten malttanut olla laittamatta muutamaa kuvaa! Nämä on tosi otettu jo noin viikko sitten ja muutama juttu on jo tullut lisää, mutta teen niistä toiseen blogiin myöhemmin pidemmän postauksen. Olen niin innoissani tästä työhuoneesta ja siitä, että mulla on nyt oma pieni lukunurkkaus, jossa voin rauhassa lukea vaikkapa noita lukuisia Fit -lehtiä. Säästän aina kaikki lehdet, koska musta on ihanaa lukea artikkeleita myöhemmin uudestaan ja huomaan aina välillä treenatessa muistavani lukeneeni jotain siitä tietystä aiheesta Fitissä ja kotiin tullessa on pakko päästä etsimään se artikkeli. Olen niin ärsyttävän rakastunut järjestelmällisyyteen, että olen monesti miettinyt leikkaavani kaikki kiinnostavat artikkelit irti ja järjesteleväni ne mappiin aihealueiden mukaan. Fitistä löytyy usein oikeasti tosi hyödyllisiä juttuja! Mutta höpöttely niikseen, viimeisiä viedään kesäloman kanssa ja ensi viikolla alkaa ensimmäistä kertaa molempien lasten päiväkoti. Toivottavasti se näkyy myös blogeissa!! Ihanaa alkavaa viikonloppua kaikille!

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä