Treenivaatteet katukuvassa

Yksi mun tämän vuoden ihan lempparijuttuja on ollut treenivaatteet katumuodissa. Musta on ihanaa nähdä värikkäitä rentoja ja aina erilaisia treenivaatteita yhdisteltyinä arkiasuihin ja vielä ihanampaa on kun on päässyt nyt itsekin käyttämään treenivaatteita ihan kaikkialla. Treenivaatteet ovat niin mukava, ettei ole ihmekään että niitä näkyy paljon. Eniten varmasti näkyy lenkkareita ja ne nyt ovatkin olleet jo muutaman vuoden kuvioissa, mutta tänä vuonna on näkynyt paljon esim treenitrikoita yhdistettynä vaikka ihanaan pitsitoppiin ja urheilurintsikoita läpinäkyvän rennon kauluspaidan alla. Itse kun tulee ravattua paljon Helsingissä niin etenkin niillä reissuilla yhdistelen paljon treeni- ja arkivaatteita, koska päivän aikana joutuu istumaan neljä tuntia junassa ja kävelemään tuntitolkulla kaupungilla, joten mukavuus on valttia.

 

MUTSIS ON14 MUTSIS ON15

Kaikki kuvat Pinterestistä

 

Oletteko te yhdistelleet treenivaatteita asuihinne? Onko se jäänyt ihan lenkkarien tasolle, vai luottaako joku pidemmällekin treenimuotiin?

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Treenityyliä on kiva käyttää silloin tällöin. Ne on kuitenkin usein ihan siistejä, ainakin omani on. Lenkkareita en niinkään tykkää käyttää (en edes omista nyt). Käytän ennemmin kävelykenkiä, tai tennareita urheiluasun kanssa. Kesällä tietty sandaalitkin käy.

Avatar

Tsekkaapas kuvien tekijänoikeudet. Sun tarttis ne kyllä tietää näin tunnettuna bloggaajana. Lähteeksi ei riitä ”Pinterest” yhtään sen enempää kuin ”Googlekaan”. Valitettavan moni bloggaaja ei näitä tiedä ja käyttää luvatta toisten kuvia, koska lähdemerkinnät ovat määrin ja usein kuvat ovat jopa sellaisia, ettei niitä edes saisi käyttää luvalla ja oikeanlaisilla lähdemerkinnöilläkään.

http://koodikielella.blogspot.fi/2013/08/kuvia-blogiin-netista-luvallisesti.html

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä