Syksyn uudet kuviot

Kuten moni varmasti tuossa kuukausi takaperin huomasi Instagramissa niin blogin kanssa puhaltaa uudet tuulet syyskuussa. Nimittäin 1.9. blogini muuttaa uudelle alustalle, uuteen osoitteeseen! En ole aiemmin tästä vielä blogissa höpötellyt, koska muuttoon on tuntunut olevan niin paljon aikaa, mutta nyt siihen ei enää ole edes kuukautta, aika juoksee!

Blogin uusi osoite tulee siis (ilmeisesti) olemaan mutsison.indiedays.com

Uusi blogikotini Indiedays on ottanut minut avosylin vastaan ja olen muutosta todella innoissani. Olen viihtynyt täällä Allerilla erittäin hyvin ja täällä on upeita kollegoita, sekä mahtava taustaporukka, eikä minulla ole mitään valittamista. Erityisesti vuodestani Allerilla on tehnyt mahtavan verkkotuottajamme Helena, joka on jaksanut kuunnella kaikki huolet ja korjata ongelmat. Mutta kun mahdollisuus tuli vastaan ja jäin sitä pohtimaan niin mulla vahvistui se sama fiilis kun aikanaan Kaksplussalta lähtiessä: Nyt on aika saada jotain muutosta ja uutta!

Blogimaailmassa edestakaisin muuttaminen on tuttu juttu ilman, että siihen liittyy mitään draamaa, me bloggaajat taidetaan vaan välillä olla vähän koukussa vaihteluun. Muuttaminen tekee usein todella hyvää sille omalle innostukselle ja panostukselle ja niin uskon itsellänikin käyvän. Mulla on vaan tällä hetkellä menossa sellainen vaihe, että kaipaan muutosta kaikilla elämän osa-alueilla. Katselen jopa asuntoja, vaikka viihdytään täällä loistavasti! Etenkin blogin kanssa olen tuntenut viime aikoina olevani todella tukossa ja pieni uudistus voisi olla juuri oikea lääke tähän vaivaan. Olen ollut tänä vuonna jotenkin erityisen stressaantunut sekä omien kiireiden, että lasten terveysongelmien takia ja jotenkin se kaikki stressi on vain kasaantunut niin, että se purkaantuu sitten ahdistuksena blogia kohtaan. Tämä muutto onkin mulle oikeastaan uusi alku ja mahdollisuus löytää uudestaan se ilo bloggaamisesta.

Olen tavannut Indiedaysin porukkaa aika kattavasti neuvotteluissa ja tapahtumissa ja uskon viihtyväni uudessa blogikodissa loistavasti. Kaikki ovat niin ihania ja ymmärtäväisiä ja olen alusta asti tuntenut oloni kotoisaksi. Erityisen innoissani olen siitä, että uusien kollegojen joukosta löytyy lähimpiin ystäviini kuuluvat Korinna ja Iina. Odotan syyskuun ensimmäistä päivää innolla, mutta samaa aikaa jätän haikeudella taakse Aller Median.

Luonnollisesti toivon, että te kaikki seuraatte mukanani uuteen osoitteeseen ja muistuttelen kyllä täällä vielä lähempänä! Uudelleenohjausta ei tästä osoitteesta tule, mutta Facebookiin ja Blogloviniin päivitän uuden osoitteen, joten niiden kautta seuraavilla ei tule ongelmia. Tosin Bloglovinin kanssa näissä osoittessa on vähän kestänyt päivittää, joten Facebook on se varmin kanava.

Minä olen ainakin innoissani ja toivottavasti olette tekin! 🙂

// My blog is moving to Indiedays! And I’m so excited!

Kommentit

3 kommenttia
Avatar

Onnea uuteen blogikotiin,vaihtelu virkistää 🙂 miullaki ollut jo 3 eri paikkaa 😀

Avatar

Jee, ihanaa!

Avatar

Onnea uuteen blogikotiin! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä