Vanha arki, uudet tuulet

Rakastan tätä uutta arkea! Lapset ovat päiväkodissa ja minä saan rauhassa keskittyä töihin ja lisäksi olen pirteämpi kun aikoihin, kun jokainen aamu alkaa lenkillä. Musta on aivan ihanaa hoitaa aamun päiväkotirumba pyörällä ja saada kunnon hiki pintaan ennen työpäivän aloittamista. Onko parempaa tapaa aloittaa aamu kuin hikoilemalla pyörän satulassa ja tulemalla yksin rauhalliselle aamiaiselle läppärin ja omien ajatusten kanssa?

 

unnamed

 

Niin, nyt on taas lähtenyt arki käyntiin kun päiväkodin tutustumisviikko on ohi ja tästä lähtien lapset ovat hoidossa kuussa sen maksimissaan 16 päivää. Mulla on taas aikaa keskittyä bloggaamiseen, mutta yksi juttu tässä tulee nyt myös syömään vähän tätä ajankäyttöä, mutta olen nyt vähän inhottava ja kerron siitä vasta illalla, kun olen saanut pari asiaa sovittua……. Joten siihen asti, ihanaa aurinkoista päivää kaikille!

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Itsekin poljen töihin aina kun mahdollista, sillä saa mukavasti päivän käyntiin. Samalla tulee hoidettua päivän aerobiset, kun työmatka on 15km/suunta.

Avatar

Ihana postaus! Kiitos 🙂 tulin niin hyvälle mielelle! Aurinkoista päivää teille

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä