Vesipelejä ja personal trainer

No enhän minä sitten eilen enää lupauksista huolimatta ehtinytkään koneelle kun auringon houkuttelemina päädyttiin viettämään lämmintä iltaa vanhempieni luona uiden ja grillaten. Okei, minä en uinut, koska mulla oli viime kesänä traumaattinen hämähäkkikokemus altaassa, mutta kuvasin sitten muita ja pelasin nuorimman siskoni kanssa bilistä. Mutta se asia, mitä mun piti tulla illalla vielä kertomaan oli tällainen: Ostin Elixian pt-paketin! Ja olen niiiiiiiiiiin innoissani. Varmistin eilen vielä, että mahdun tutun pt:n aikatauluihin ja pian alkaa sitten kunnon treeni ja läskit lähtee. Ostin kuuden kerran paketin, mutta mulla on lisäksi kaksi käyttämätöntä kertaa, jotka olen ansainnut kun toin uuden jäsenen, joten saan yhteensä sitten 8 kertaa treeniä pt:n kanssa.

 

H37A0012

H37A0024

 

En malta odottaa tätä syksyä, kun tässä on nyt niin paljon kaikkea uutta ja ihanaa! Nyt pitää lähteä käymään suihkussa, koska olo on jokseenkin ällöttävä aamun pyöräilyn jäljiltä ja lähdetään työpäivän jälkeen taas nauttimaan tästä lämmöstä veden äärelle. Ihanaa aurinkoista päivää kaikille!

Kommentit

1 kommenttia
Avatar

Moikka! Asia ei liity nyt ollenkaan tähän postaukseen, mut ajattelin laittaa kommenttini vähän uudempaan postaukseen niin ei mene ehkä ohi niin helposti. 🙂 Kommentti koskee tätä tekstiä: http://blogit.fit.fi/projectbooty/asiasta-toiseen/

Mä kuulun kans siihen ryhmään, joilla buranat/panadolit yms. ei auta menkkakipuihin yhtään. Vaikeet menkat kulkee suvussa. Joskus teininä lääkäri määräs Miranax nimistä lääkettä juurikin näihin vaivoihin ja tadaaaa ne oikeesti vei kivun pois! Kannattaa kokeilla. 🙂 Mulla edes e-pillerit ei auttanut kipuihin, vaikka söin niitä 7 vuotta.

Kivaa kesän jatkoa ja syksyn alkua teidän poppoolle!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä