Täydellistä tukea – urheiluliivit mukavuustestissä!

Minun on pitänyt jo kauan kirjoittaa vertailua urheiluliiveistä, mutta se on koko ajan lykkääntynyt. Aina on osa liiveistä pesussa, enkä ole onnistunut saamaan kaikista liiveistä yhdessä kuvaa. Keskiviikkona sitten tuli käytyä Odlon pressitilaisuudessa, joka olikin vielä paljon odottamaani mielenkiintoisempi ja innoistuin kirjoittamaan liiveistä enemmänkin, joten päätin tässä pikkuhiljaa tehdä oman postauksen jokaisista liiveistäni ja tehdä tästä postaussarjan! Näin ei tarvitse miettiä, että mitkäs liivit tästä nyt puuttuvat kun voin vain kuvata liivejä sitä mukaa kun ne sattuvat päälleni. Ja koska inspis lähti eilisestä Odlon tilaisuudesta niin ensimmäisen liivipostauksen paikan saa sitten sopivasti Odlon vetoketjullinen korkea tuen urheiluliivi. Muita tulossa olevia merkkejä on mm. Adidas, H&M, Cubus, Puma, Soc, Change ja muutama muu, joten arvosteltavaa löytyy monesta eri hintaluokasta ja malleja löytyy useaan eri tarpeeseen.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Urheiluliivit ovat jokaiselle naiselle tärkeä hankinta ja aivan ehdoton varuste treenikassissa. Sen lisäksi, että rinnat kannattaa tukea hyvin, jotta ne pysyvät kunnossa ja terveinä, voi huonoilla liiveillä treenaaminen oikeasti sattua – ja paljon. Minulle liiveissä on tärkeää oikeanlainen tuki; erilaisiin treeneihin kaipaa erilaista tukea. Haluan kevyemmät liivit joogatunnille, mutta supervahvan tuen rankempaan treeniin. Etenkin synnyttäneenä ja imettäneenä äitinä kaipaan rinnoilleni kunnon tukea, mutta olen myös vähän pinnallinen. Liivienkin pitää olla nätit!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Koska toivun tällä hetkellä vielä tästä viimeisimmästä selän poksahtamisesta niin en ole ehtinyt keskiviikon jälkeen vielä testaamaan Odlon liivejä täydessä treenissä, joten päätin testata niiden muita ominaisuuksia. Laitoin nimittän Odlon mukavuuden oikeaan supertestiin ja olin koko päivän urheiluliiveissä! Tämä vetoketjullinen malli on mielestäni upean näköinen ja yhdistin sen arjessa klassiseen alaosaan ja rentoon toppiin, joka toimi mielestäni todella hyvin. Kirjoitin aiemmin kesällä postauksen treenivaatteiden yhdistelystä katumuotiin ja nämä liivit ovat siitä täydellinen esimerkki.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

No, miten kävi? Touhuilin kotona, hengasin sohvalla, kävin palaverissa, lähdin lasten kanssa vaatekutsuille ja kävin kaupassa. Koko päivän aikana en KERTAAKAAN korjannut liivien asentoa. Kertaakaan ei alkanut niska tai hartiat särkeä. Kertaakaan en tuntenut oloani epämukavaksi. Odlon liivit tuntuivat olevan kuin toinen iho! Mikä on todella kummaa, sillä ne eivät jousta yhtään vaan niiden tuki perustuu siihen, että liiveistä etsitään asiantuntijan avulla täydellinen koko, joka pitää rinnat siellä missä niiden kuuluu olla, eikä tuki katoa, koska liivit eivät veny käytössä tai pesussa. Minulle täydellinen koko oli 80C. Tästä kun toivottavasti paino lähtee taas putoamaan niin rinnatkin tulevat pienenemään, joten täytyy sitten hankkia uudet liivit, kun olen päässyt tavoitepainooni. Normaalin elämän lisäksi en voinut vastustaa halua testailla rintojen liikettä vähän juoksemalla, hyppimällä ja heilumalla ja tadaa. Ei minkäännäköistä liikettä mihinkään. Etenkin kaksi lasta imettäneellä äidillä tätä arvostaa aivan superpaljon.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Odlon tilaisuudessa saimme kuulla mielenkiintoisen esittelyn rinnoista ja urheiluliiveistä yleisesti ja minulle tuli kyllä shokkina, että keskivertonaisen rinnat liikkuvat 80 metriä tunnissa. Siis ylös-alas, kun kävelet tai juokset. Olen aina luottanut liiveissä kompressioon perustuvaan tukeen (venyvä materiaali painaa rinnat kiinni kehoon ja pitää ne paikallaan), joten oli supermielenkiintoista saada mahis kokeilla aivan erilaisia liivejä. Odlolta kylläkin löytyy liivejä joka lähtöön ja toinen erityisesti kiinnostava malli oli täysin saumaton pienestä neuloksesta valmistettu urheiluliivi.

 

Tässä minun testaamassani mallissa on topatut olkaimet ja muistelen kuulleeni, että sama pätisi jokaiseen malliin? Joka tapauksessa, aivan loistava ominaisuus! Monissa liiveissä, jotka ovat tulossa arvosteluun täällä, on muuten täydelliset ominaisuudet, mutta minulla on todella herkät hartiat ja tähän mennessä Odlon liivit ovat ainoat, jotka eivät aiheuta särkyä, mutta tukevat kuitenkin täydellisesti. Joten vinkvink muut merkit! Tässä on täydellinen keksintö sataprosenttiseen tukeen ilman painetta hartioille. En voi vieläkään uskoa, että olin KOKO päivän urheiluliiveissä ilman epämukavuutta.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Odlon liiveissä hintaluokka on ketjukauppahintoja kalliimpi, mutta kuitenkin halvempi kuin odotin; merkki kun oli minulle aivan uusi tuttavuus. Hinnat liikkuvat 40 eurosta 60 euroon mallista riippuen, tämä malli maksaa liikkeestä riippuen suunnilleen sen 60 euroa.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Mitä urheiluliivejä teillä on käytössä? Mitkä ominaisuudet niissä kiinnostavat? Olisi hyvä kuulla tästä nyt kun alan kirjoittaa liiveistä enemmän!

Kommentit

3 kommenttia
Avatar

Mulla on H&M:n ja Lidlin urheiluliivejä, ja mietin tässä, että mihin merkkiin sitä panostaisi nyt. 😀 Juokseminen on kumminkin se minun juttu, joten liivienkin pitäisi olla hyvät ja tukevat… Hyvään väliin tulee tämä postaussarja. 🙂

Avatar

Yllättävää kyllä että Gina Tricotin liivit on ne, jotka useimmiten kaivan laatikosta. Muitakin merkkejä löytyy (sekä kalliimpia että halvempia) mutta hintalaatusuhteessa GT:n pitävyys on aivan ykkösluokkaa. Ja toki Shock Absorber nyt on maineensa arvoinen myös.

Avatar

Noh shock absorberir on ainot oikeat mulle. Ne juoksuliivit on ihan huikeet kun pallopelejä harrastaa. Toki salilla esim käsireenissä ja joogassa yms. tulee käytettyä ihan hm liivejä, mitkä siinä tarkotuksessa ajaa asiansa kyllä.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä