Päivä ihan itseni kanssa

MUTSIS ON14

 

Mulle iski eilen sellainen fiilis, että täytyy nyt hetkeksi rauhottua ja olla ihan vaan yksikseni, joten pyhitin iltapäivän omalle ajalle. Topias lähti treeneihin ja vei samalla lapset siskoni luokse ja minä päätin pakata treenikassin ja lähteä pyöräilemään Länsikeskukseen. Kävin kaupan kautta ostamassa vadelmia ja smoothien ja pyöräilin urheilupuiston penkeille nauttimaan auringosta ja lukemaan uusinta Fit -lehteä. Oli ihanaa vaan olla ilman somea ja nauttia hyvästä säästä.

 

Tunnin fiilisteltyäni aurinkoista elokuuta pyöräilin Elixialle ja kävin kokeilemassa selän kanssa vähän aerobista. Olin noin 40 minuuttia crosstrainerilla musiikki korvanapeista pauhaten ja tuli kunnon hiki päälle, oli ihan pakko käydä suihkun kautta, vaikka piti vielä pyöräillä kotiin ja käydä kotonakin suihkussa 😀 Selkä ei tuntunut treenin aikana yhtään kipeältä, mutta treenin jälkeen alkoi jomotella. Tänään tosin on taas tuntunut ihan hyvältä, joten kaipa se on ihan normaalia, että näin pitkän vamman jälkeen vähän kipeytyy kun lähtee liikkeelle! Treenatessa tajusin, etten ole syönyt mitään ruokaa, joten kävin kotimatkalla Subwayn kautta ja pysähdyin yksin syömään kalkkunasubin. Jopa yksin syöminen tuntui tosi kivalta, vaikka yleensä en osaa syödä yksin! Kotiin pyöräillessä oli jo jalat niin muusia, että viimeinen ylämäki oli pakko taluttaa. Huomenna mulla alkaakin treenit pt:n kanssa ja odotan tosi innolla, mutta samalla jännittää ja nolottaa, koska olen niin huonossa kunnossa. Mutta ainakin olen nyt ottanut sen oikean askeleen ja toivottavasti tämä tästä taas lähtee!

 

Ruokailu on myös sujunut tässä ihan hyvin, mitä nyt tuo selkäongelma toi viikon ajaksi vaikeuksia kun unohdin lääkkeiden kanssa syödä ruokaa ja viikon ruokavalio koostui lähinnä suklaasta ja letuista. Nyt on jo paljon parempi olo, kun on viikon taas syönyt paremmin! Huomenna tulee sitten raporttia ensimmäisestä pt-kerrasta ja toivottavasti ehdin vielä tänäänkin treenaamaan. Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!

Kommentit

3 kommenttia
Avatar

Tämä blogi siirtyy myös! 🙂 Mulla oli tarkoitus tässä pian kirjoitellakin siitä 🙂 Se postausmäärän tuoma paine oli mulle liikaa, mutta uudessa blogikodissa vaatimukset ovat pienemmän ja fiilis varmasti kevenee. En kuitenkaan usko, että ainakaan tämän blogin postausmäärä vähenee yhtään vaan enemmänkin ehkä lisääntyy, koska olen nyt aloittanut tosiaan sen pt:n kanssa treenaamisen!

Avatar

Mut sehän on just ihan loistavaa että sul on nyt toi PT koska se osaa sitte just hyvin neuvoa miten varoa selkää ja mitä liikkeitä voit tehdä satuttamatta selkääs! Eli ei kannata ajatella että harmi kun nyt ei pääse täysillä vetämään PT:n kanssa, vaan enemmänki kuinka hyvä että sait sen PT:n juuri nyt, kun eniten tarvitset neuvoja turvalliseen treenaamiseen 🙂

Avatar

Mulle on jäänyt epäselväksi, että loppuuko tämä blogi sun siirtyessä Indiedaysille? Vai siirtyykö tämäkin omana blogina sinne? 🙂 Vai pysyykö tää täällä ja vaan se toinen blogi siirtyy? Muistan sun siis kirjoittaneen siinä burnout postauksessa että kaksi blogia oli sulle liikaa stressiä tmv. niin siksi mietin 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä