Kevyttä halpistukea – urheiluliivit testissä

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Eniten käyttämiini urheiluliiveihin kuuluu aivan ehdottomasti H&M:n kevyen tuen liivit. Ne ovat ihan normaalit kompressioliivit, joita löytyy ihanissa väreissä, itselläni on tätä kyseistä mallia kahdessa värissä; korallinväriset ovat pari vuotta vanhat ja mintunvihreät ovat melko uudet. Korallinvärisistä liiveistä huomaa, että ne ovat vähän venyneet, väri on haalistunut ja hikisimpiin kohtiin on jäänyt tummemmat läiskät. Ihan hyvin ne kuitenkin edelleen tukevat, eivät vaan ole enää niin venyvät.

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Nämä liivit ovat tosiaan tukevuudeltaan kevyet, joten niillä ei vähän rintavampi ihminen paljoa juokse tai hypi. Sillon kun rintani olivat pienemmät, nämä kyllä tukivat oikeastaan aina todella hyvin, mutta eivät enää tällä C-D -kupilla. Käytänkin näitä liivejä eniten venyttely- ja joogatunneilla, sekä salilla niinpä päivinä kun tiedossa ei ole mitään kunnon tukea vaativaa äksöniä. Toisin sanoen, jos tarkoituksena on tehdä käsiä ja vatsoja, nämä liivit riittävät hyvin. Siihen nähden, että nämä on luokiteltu kevyen tuen liiveiksi, ne hoitavat hommansa erittäin hyvin, sillä itse olisin veikannut niitä keskivahvoiksi!

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Näillä liiveillä on hintaa hurjat 14,99 euroa ja sanoisin, että hintalaatusuhde on todella hyvä. Ei näissä oikeasti mitään vikaa sinänsä ole, kaikki ominaisuudet vain eivät ole yhtä laadukkaita kuin merkkiliiveissä, mutta oikein toimivat ja mukavat saumattomat liivit. Mitä nyt kangas kuivuu vähän hitaasti, jos vertaa kalliimpaan materiaaliin. Jos haluat ikuisesti kestävät liivit, panosta kalliimpaan, mutta muuten nämä liivit ovat aivan loistavat! Minä ainakin tykkään ja ostan jatkossakin H&M:n ihanan pirteitä liivejä 🙂

Kommentit

8 kommenttia
Avatar

Ite ostin cubuksesta ihan parhaat liivit!! En kyllä osta enää muualta kun sieltä. Ei ollu kalliit ees ja tosi hyvän tuen antaa. 🙂

Avatar

Täällä yksi D-kupillinen kanssa. (Tai en oikein tiedä – välillä oon D toisinaan DD ja Changessä antoivat mulle liviit kokoa 70G!!)

Mutta joka tapauksessa annan suuren suosituksen Changen urheiluliiveille. Mahtavat ainakin näin isoilla tisseillä 🙂 Ostin itse ne tarjouksesta kun oli osta 3 maksa 2. Normisti hintaa vissiin 40-60€? Eli ei mitenkää erityisen kalliit. Miinusta väripuolesta, itse tyydyin turvallisesti mustaan.

Avatar

Suosittelen testaan myös lidlin liivejä! Hinta alle kympin ja mun mielestä ainaki ollu kaiken parhaat 🙂

Avatar

Itse ostin just Satdiumista SOCin urheiluliivit. Hoitaa hyvin asiansa :). Hintaa tais olla huikeat 19,95€.

Avatar

Miekin suosittelen lidlin liivejä! 🙂 moni ei ehkä luota lidlin laatuun vaateasioissa mutta kannattaa :)!

Avatar

Miekin suosittelen lidlin liivejä! 🙂 moni ei ehkä luota lidlin laatuun vaateasioissa mutta kannattaa :)!!

Avatar

Pakko kommentoida tota kuppikoko-asiaa. Käytin ennen 75C-kokoa, jota nyt kaupoista sai. Sitten liiviliikkeessä sovitin hyvin istuvia liivejä kokoa 70E ja se osoittautui parhaaksi kooksi minulle. KUPPIKOKO EI KERRO kaikkea rintojen koosta.
D-kupin rinnatkaan eivät ole mitkään melonit. Iltapäivälehdissä aina puhutaan D-kupin rinnoista kun tarkoitetaan suuria rintoja. Jotenkin hassua.
Niin moni käyttää liian pientä kuppia ja liian suurta ympärystä. Kun ottaisi pienemmän ympärysmitan ja isomman kuppikoon, voisi liivit istua ihan eri tavalla, se napakka ympärysmitta kun tukee rintoja eniten. Itse en ole mikään laiha tyttö, mutta ympärysmitta 70 on oikein hyvä.
Toivon vain, että kaikki naiset löytäisivät sen oikean koon. 🙂 Itsellä se oli aikamoinen ahaa-elämys!

Avatar

Ite ostin cubuksesta ihan parhaat liivit!! En kyllä osta enää muualta kun sieltä. Ei ollu kalliit ees ja tosi hyvän tuen antaa. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä