Frozen yogurt treats

11887188_175757026088664_1501092646_n

 

Mullahan tässä laihdutuksessa ongelma ei niinkään ole se ruoka, päinvastoin, syön todella terveellisesti oikeastaan aina ja tosi harvoin tulee syötyä mitään epäterveellistä pikaruokaa. Mutta se, mistä nämä 15 kiloa on tullut, on se herkuttelu! Nyt päätinkin, että mulla pitää olla kotona jotain terveellistä naposteltavaa, joka vie ajatukset pois makeannälästä, joten tein pakkaseen tällaisia pieniä frozen yogurt -naposteltavia. Ja on ainakin nyt nämä pari päivää auttanut! 😀

 

Laitoin näihin pakkasesta purkillisen mansikkaa, jonka siis vedin sauvasekoittimella murskaksi, ja lisäsin joukkoon luonnonjogurttia, suhde oli ehkä aikalailla fifty-fifty. Sitten annostelin seoksen jääpalamuotteihin ja tökkäsin jokaiseen hammastikun. Maistuu mansikalta ja frozen yogurtilta ja on mun mielestä ainakin hyvää! Tota imeskellessä ja pureskellessa helpottaa se makeannälkäkin jonkun verran, vaikka kokonaan sitä ei kadota multa mikään muu kuin suklaa. Sitten kun nämä on loppu ja iskee taas makeannälkä niin aion tehdä ensimmäistä kertaa itse raakasuklaata!

Ps. Mulla jäi tota seosta yli ja vetäisin sen välipalaksi, ihan sairaaaaaan hyvää! Rupean tekemään jatkossa ihan tarkoituksella 😀

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Mä oon nyt pysyny pari viikkoa herkuista erossa sillä, että oon pitäny aina pakastimessa valmiina ihan perinteisiä mehujäitä mehukatista tehtynä. Halpaa ja hyvää! Toki terveellisemmänkin vaihtoehdon saa, mutta mun mielestä loistava vaihtoehto sille karkkipussille tai suklaalevylle.

Avatar

Moi! Kantsii tosiaan sitä raakasuklaata tehdä. Makeanhimo lähtee kyllä pienestäkin määrästä eikä ihan heti tee mieli lisää. Tsemppiä projektiin! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä