Näin käy…

…kun isi pukee lapset :DDD Eikä tämä ole edes pahimmasta päästä, läheskään! Ja Nompun asu olisi ilman kamalaa lätsää ihana <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Löytyykö muilta muotitietoisia isejä?

Kommentit

6 kommenttia
Avatar

Ihanat <3

Mä oon alkanu ottaan tavaks laittaa illalla seuraavan päivän vaatteet valmiiks, jotta vältytään uusilta muotiyhdistelmiltä 😀
Nykyään meillä onneks lukee vaatteissa lasten nimet (päiväkotia varten), sillä ennen Makke ei edes tienny kumman vaattet on kumman...

Avatar

Minun silmääni eivät ole niin hirveitä, vaan ennemmin tarkoituksellisesti räikeän näköisiä. Avan asukokonaisuus näyttää olevan suoraan ysärilapselta ja Noah-Michelillä näyttää olevan tahallisen provosoiva väri- ja kuosiyhdistelmä. Oikeastaan aika hauskat kokonaisuudet.

Avatar

Minun silmää noissa vaatteissa ei ole mitää kamalaa..

Avatar

Haha, meillä on käynyt niin että olen ollut töissä ja isäntä lähtenyt lapsen kanssa kauppaan.. No sain viestillä kuvamateriaalia ja lapsella päällä yöpuku! Ja siinä yöpuvussa vielä kuva nallesta nukkumassa ja teksti tyyliin ”good night, sweet dreams”

Avatar

Kun avasin postauksen mieleeni tuli samantien et kuinkahan monta ”noihan on kivoja asuja,mitä valitat” tms kommentteja.. 😀 joidenkin pitää vaan keksiä kaikesta jotain naristavaa. Sun blogi on ihana, tälläiset postaukset ovat plussaa! Ihanan piristäviä <3

Avatar

Lasten näköisiä asuja! en ymmärrä?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä