Jej!

Vihdoin saatiin tämäkin blogi toimintaan! Nyt tosiaan ollaan täällä uudessa blogikodissa Indiedaysilla ja vaikka tekninen säätö on vielä vähän kesken niin alkaa näyttää hyvältä! Mulla on tekeillä tässä yksi postaus, jonka aihe vaikuttaa oikeastaan kaikkeen, mitä täällä jatkossa kirjoitan, enkä halua kiirehtiä sen kanssa, koska aihe on vaikea, joten jätän nämä ”alkusanat” aika lyhyiksi ja keskityn kirjoittamaan sitä. Siitä tulee varmasti oikeastaan ihan hyvä uusi alku blogin suunnalle!

Muutaman sanan kuitenkin sanoakseni, tässä tulee pieni esittely, jos eksyt tänne ensimmäistä kertaa!

Olen 23 -vuotias kahden lapsen äiti Turusta. Pudotin 2013-2014 talvena yli 20 kiloa, mutta sain viime syksynä burnoutin ja otin takaisin 15 kiloa. Nyt projektina on näiden 15 kilon pudottaminen, joten juttu on aika laihdutuspainotteista lähiaikoina. Treenaan tällä hetkellä pt:n kanssa ja toivo on korkealla! Kerran jo pystyin siihen ihan omin avuin niin ehkä nyt avun kanssa onnistun uudestaan.

Treenaan lähinnä kuntosalilla, vihaan juoksemista, koska en osaa juosta, mutta tahtoisin oppia. Rakastan treenivaatteita ja voisin käyttää (ja käytänkin) niitä myös arjessa. Vihasin ennen kaikkea terveellistä, mutta opin laihduttaessani rakastamaan kasviksia ja nykyään jopa darrassa himoitsen jotain ihanaa kasvisannosta, kun muut tahtoisivat heselle. Valitettavasti minulla on edelleen pohjaton vatsa, etenkin herkkujen suhteen. Poikaystäväni Topias on katsellut vierestä kun vedän yhden leffan aikana kaksi levyä suklaata, pussin poppareita, donitsin, salmiakkipussin ja vielä minipätkispussin päälle. Eikä tunnu missään. Olen vakavasti allerginen pahvin makuisille protskujauheille, vehnäleseille, pelkälle maitorahkalle sellaisenaan ja mauttomalle ruoalle. Olen järkyttävän huono ottamaan treenikuvia, koska tällä hetkellä itsetuntoni on pohjassa, sillä otin loppukesän aikana niin kovan spurtin painonnousun kanssa. Fiilis on nyt kuitenkin hyvä, kyllä tämä tästä lähtee taas! 1,4 kiloa on lähtenyt ja se on ainakin alku!

Ihan huippua alkavaa viikonloppua kaikille! 

Kommentit

3 kommenttia
Avatar

Hei. Kuinka pitkä olet? Itsellä on meneillään elämäntaparemontti, joka alkoi elokuussa ja nyt on lähtenyt 8 kg. Olen 177 pitkä ja painan nyt 79. Tavoitteen on ainakin 75, ehkä jopa 70 kg saa nähdä miltä näyttää.

Avatar

Onko tuo vika kuva nyt? Jos on nii näytät ainakii jaloista vielä kiinteelle! Et kyllä se sun treenamiinen on tainnu johokii jäähä. 😉 onnea matkaan, oot huippu!

Avatar

Pidätkö kuitenkin herkkupäiviä kerran viikossa? 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä