Viikon laihiskuulumiset

PROJECT BOOTY1

bty

PROJECT BOOTY2

PROJECT BOOTY3

 

Kiloja lähtenyt 2,5 ja hyvin menee. Huomaan selkeesti, että turvotukset helpottavat ja gluteeniton ruokavalio on helpottanut paljon yleisvointiani. Jalkojen nivelkivut ovat ehkä vähän helpottaneet, mutta se voi johtua siitäkin, että lihakseni ovat niin kipeät, että ne vievät huomion 😀 Käsien nivelkivut sitten taas tuntuvat pahenevan jatkuvasti, etenkin oikean puolen. Ruokailu on mennyt tosi hyvin, vaikkakin syön edelleen liian vähän. Yritän kuitenkin tsempata koko ajan syömisen kanssa ja panostan paljon laatuun ja yritän varmistaa, että saan monipuolisesti vitamiineja ja hivenaineita. Lisään aikalailla joka paikkaan erilaisia siemeniä ja pähkinöitä, joten kuitua ainakin pitäisi tulla hyvin. Gluteenittomuus on ollut haaste ja se näkyy selkeästi ruoan määrässä. Mutta hei, en ole ainakaan mässäillyt! Söin synttäreillä perjantaina muutaman sipsin (mutta join kyllä alkoholia…) ja muuten olenkin sitten ollut terveellisellä linjalla. Frozen yogurttia söin yksi päivä, mutta en tiedä lasketaanko sitä herkuksi? Mieluummin vetäisin suklaata ja kakkua! Teen syömisestä tarkemmin omaa postausta sitten kun tätä laihista on vähän enemmän takana, sillä syömiseni ovat tosiaan nyt todella yksitoikkoiset.

Liikunta on mennyt ihan ok. Tahtoisin ehtiä liikkumaan enemmän kuin sen 3-4 päivää viikossa ja tällä viikolla olenkin päässyt hyvin vauhtiin, mutta viime viikon 4 treeniä oli pettymys. Tällä viikolla olen nyt ollut maanantaina ja tiistaina salilla, tänään olisi tarkoitus mennä lenkille ja huomenna sitten taas salille. Mulla on vielä yksi pt-kerta jäljellä, mutta ei olla sovittu sitä vielä. Lisäksi mulla on käyttämättä kaksi 45 minuutin ilmaiskertaa ja ajattelin käyttää ne loka-marraskuussa, jotta nähdään olenko edistynyt yhtään! Tsemppi on kova ja olen itseasiassa yllättynyt siitä, kuinka hyvin tämä nyt sujuu. Yritän saada jonkun kuvaajan mukaan salille, jotta saisin pian tänne treenikuvia!

Eli summasummarum hyvin menee ja nyt alan jo rohkaistua kuvaamaan itsestäni treenikuvia! Siihen on ollut nyt vähän kynnys, kun itsetunto on ollut tosi alhaalla, mutta nyt kun on peppukin alkanut taas palautua pikkuhiljaa niin alkaa tuntua vähän paremmalta. Kyllä tää tästä! Jatketaan pian taas niillä urheilurintsikoilla ja muilla treenivaatteilla, pakaratreenillä ja ruokavaliolla!

Kommentit

12 kommenttia
Avatar

Wow! Sun alakroppa on iha mieletön! 🙂 aiva mahtavat muodot!:) sulle sopii kapea yläosa ja muodokas ala:)

Avatar

Nyt on kyllä pakko kysyä, et mitä noissa toisiks alimmaisissa kuvissa on tarkotus esitellä? 😀

Emilia Huttunen

Treenivaatteita? 😀 Mun tissit on lihomisen myötä valtavat, en voi sille mitään että ne paistaa ja takki ei mee kiinni 😀 Tän takia en käytä nykyään normaaleja rintsikoita kun en kestä kun mun tisseistä tulee liian isot!

Avatar

Okei:D Ite otan asukuvat yleensä vähän toisesta kulmasta 😀

Emilia Huttunen

No aika pitkä käsi sulla saa olla jos meinaat saada selfiellä koko asun kuvaan eri kulmasta… 😀

Avatar

En sanonut että se ois selfie? Vaikka sitä varten mulla on toki selfiestickikin ;D Kuin myös itselaukaisin… Tai vaikka peili.
Shock absorberin liivejä suosittelen joka tapauksessa minäkin, kyllä täälläkin päin on luoja ollut suht antelias, mutta kyseiset liivit tulevat tarpeeksi ”ylös” myös edestä, jolloin tissivaon ei tarvitse olla se kuvan pääjuttu, ellei niin halua 🙂

Emilia Huttunen

Joo no mulla ei oo tapana kantaa selfietikkua mukana lenkillä 😀 Voi anteeksi, että mulla on tissit 😀 Kenen pyllyä se kutittaa, jos se fakta näkyy, että mulla kasvaa rintakudosta?

Avatar

Mä olen niin kateellinen noista muodoista, vau! 🙂

Avatar

Heippa! Hyvältä näyttää 🙂 tsemppiä kovasti! Aika menee nopeasti vaikka ei aina siltä tunnu.. ja ahkeruus palkitaan. Ylläolevaa kommenttia katsoean ja vinkaten.. käys kokeilemassa shockabsorberin urheiluliivit.. niissä ei tissit isommaksi muutu eikä tursuu! Niin tukevat että hämmentää ja hyvät päällä! Sokokset ja intersportit ainakin myy niitä.. sitten toinen.. ootko kokeillut kayla itsinesin treenejä? Lyhyitä ja tehokkaita! Tsemppiä :))

Avatar

sulla on tosi kivan muotonen vartalo! 🙂

Avatar

Tykkään sun jalkojen tosi paljon muodosta.
Olisipa itselläkin tollaset kauniit.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä