Vastoinkäymisiä

Tähän alkuun, kiitoskiitoskiitos kaikista kommenteista edelliseen anoreksiapostaukseen <3 Ja kiitos myös kaikista viesteistä! Pyrin vastaamaan niihin mahdollisimman pian, mutta minun on pakko sanoa, että olen aika sanaton lukiessani kaikkien teidän tarinoita, joten malttakaa mielenne ja antakaa minulle vähän aikaa koota ajatuksiani.

Tyhjältä näyttää, niin siis kaikki laihiskuulumiset. Ainakin melkein.

Kolme kiloa on lähtenyt jo. Mikä on ihan hyvin ja vaikka se voisi olla enemmänkin, niin olen tähän ihan tyytyväinen. Mutta juuri kun olin päässyt treenin makuun ja laihis sujui loistavasti niin tottakai mulla meni sitten viime viikolla selkä. Ja huomasi muuten heti, että kun vitutti kun ei pääse treenaamaan ja iski työstressi päälle, niin marssin lähimpään kauppaan ostamaan suklaata.

Joten tämän viikon haaste mulla onkin nyt pysyä erossa herkuista ja syödä entistäkin terveellisemmin, koska en pääse liikkumaan kävelyä enempää. Homma meni reisille jo tänään, kun tyhjän jääkaapin edessä päätin paistaa itselleni gluteenittomia lettuja, mutta uusi päivä, uusi yritys.

Treeni- ja ruokavaliokuulumisten puutteessa sanonpa pari sanaa treenivaatteista! Tai lähinnä pari kuvaa. En ole onnistunut vieläkään löytämään yhtään istuvia farkkuja, kiitos pienen vyötärön ja valtavan pepun, mutta kyllästyin viime viikolla hameisiin ja lähdin taas duunipäivän viettoon treenitrikoissa. Ja tuli kyllä mun mielestä tosi onnistunut asu. Tunsin oloni mukavaksi ja ainakin omaan silmään näytti hyvältä. Ja jos kiinnostaa niin kirjoitin tämän asun siivin toiseen blogiini pukeutumisoppaan kurvikkaalle vartalolle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentit

6 kommenttia
Avatar

Hei!
Toivon paljon voimia arkeesi, etenkin kun vanhat anoreksiaan liittyvät ajatukset on palanneet.
Mutta pakko sanoa: miksi laihdutat? Etenkin, jos tuntuu, että oman pään kanssa on vielä tehtävää. Näytät hyvältä ja olet normaalipainoinen. Laihduttaminen ja kiellot saavat jossain vaiheessa ”retkahtamaan” kun kieltää itseltään liikaa.
Itse asiassa ajattelu, että saa syödä joka päivä jotain pientä hyvää auttaisi painonhallinnassa, ihan totta. Kunhan vain muistaa syödä säännöllisesti terveellistä ruokaa. Ja kun lopettaa sen laihduttamisen, voi painokin asettua alemmas huomaamatta.
Varmaan ihan itsestään selviä asioita, mutta olisit armollisempi itsellesi ja lopeta suorittaminen ja kiellot sillä se saa kielletyt asiat tuntumaan liian houkuttelevilta.
Ei ole helppoa ei, ja itsekin opettelen ihan samaa tällä hetkellä. On tosi vaikeaa luopua ”kontrollista”. Olen koko elämäni kärsinyt syömishäiriöistä, nyt bed:istä, ja nyt opettelen sallivuutta kieltojen sijaan, sillä se äärimmäisyys saa aikaan aina herkkujen ahmimisen. Yritän saada ensin pääkoppaa kuntoon ennen kuin voin edes ajatella painonpudotusta.
Yleensä syömishäiriöiset yrittävät hallita liikaa omaa elämäänsä, ja kun syömishäiriön oireet pahenevat, rajoittaminen ja kiellot lisääntyvät ja paha olo jatkuu, tulee ehkä repsahdus, sitten taas huono omatunto, lisää kontrollia ja noidankehä jatkuu…
Toivottavasti ymmärsit pointtini, vaikka omat ongelmani eivät olekaan ihan samanlaisia kuin sinulla. 🙂 Ja ihan oikeasti monesti itse näkee itsensä paljon isompana kuin muut. Et ole yhtään iso.
Kaikkea hyvää!

Avatar

Sulla on niin ihana tyyli, erilainen ku itsellä.. Pakko tän raskauden jälkeen ottaa vähän vaikutteita, omaan nimittäin saman tyyppisen vartalon nyt raskaana ollessakin noi urheilutrikoot on niin parhaat..

Avatar

Höh, hymiöt ei näy tuolla välissä.. 🙂 enkä älynny pistettä käyttää 😀

Avatar

Älä lannistu! Mä oon niin sata kertaa alottanut herkkulakon.. keskiviikko vaikein.. sitten antaa luvan herkutteluun ja sitä sitten menee pe la su.. ja uus yritys. Mutta nyt jostakin syystä päätin että ei ei nyt. Ja 8 päivää jo! En muista millon oisin ollut näin pitkään herkku lakossa. Onnistut varmasti ei hätää ♡ Pieniä askelia ja muutoksia! Yritä etsiä hyviä välipaloja tms.. rahka ja uunissa omenaa, päärynää, kanelia ja kaurahiutaleita. Toimii! Tsemppiä ihan hurjasti ja ainiin näytät upealta 🙂

Avatar

Aikalailla sama homma mulla tosin eri syystä en pysty liikkumaan. Kyllä potuttaa kun normaalisti on tottunut liikkumaan sen 5-6h/vko. Nyt ainakin tämä viikko pitäisi olla juurikin kävelyä lukuun ottamatta täysin liikkumatta. Jotenkin tuntuu vaikealta laihdutus ilman liikuntaa kun pitää syödä vähän mutta ei liian vähän kuitenkaan koska pitää saada proteiinia yms… No toivottavasti päästään tästä pian eteenpäin!

Avatar

Näytät noissa kuvissa superhyvältä! Urheiluhousut arjessa on oma valttikortti silloin, ku kireät farkut eivät nappaa. Mulla itselläni on ainoana muotona muhkeat (/lihaksikkaat) jalat, joten monet farkut tuntuvat inhottavilta päällä, joten urheilupökät ovat olleet useampana päivänä hyvä vaihtoehto. Tosin haluisin enemmän tuollaisen katumuotityylin kuin sinulla noissa kuvissa 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä