Ensimmäinen vuoteni

Juuri viime viikolle osuneen taukoni aikana kävi sitten niin, että 8.10. Project Booty täytti ihka ensimmäisen vuotensa! Tämä ensimmäinen vuosi on ollut minulle todella rankka, joten taaksepäin katsoessani mietin lähinnä vain, että en olisi uskonut, että selviän edes tänne asti. Mutta sitten taas eteenpäin katsoessa olen toiveikas ja innostunut. Blogini on ihan omalta tuntuvassa portaalissa, porukka täällä on mahtavaa ja henkilökohtainen elämäni alkaa näyttää kirkkaammalta. Olen oppinut kantapään kautta, ettei tässäkään blogissa kannata yrittää esittää mitään ja on ollut upeaa nähdä, kuinka olette tsempanneet minua tämän painon jojoilun kanssa. Ensimmäisen blogivuoden kunniaksi ajattelin koota jokaiselta kuukaudelta tähän oman lempparipostaukseni!

Lokakuu 2014

Keep it simple. ”Kun treenitaustaa on jo takana, lihakset tarvitsevat myös vaihtelua ja uusia haasteita kehittyäkseen jatkuvasti, mutta alussa näitä asioita ei vielä tarvitse miettiä. Moni lähtee aivan liian monimutkaisesti liikkelle ja tuntee olonsa sitten todella turhautuneeksi kun kunto ja jaksaminen ei vielä riitäkään erikoisempiin liikkeisiin.”

Marraskuu 2014

Mix it up. ”Mä syön smoothieita kolmeen eri tarkoitukseen; nälkään, piristykseen ja makeannälkään.”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Joulukuu 2014

10 askelta onnistuneeseen dieettiin. ”Aina sanotaan, että pitäisi syödä pieniä aterioita ja usein, mutta todellisuudessa sillä ei ole väliä. Kaikkien aikataulut eivät mitenkään veny muutaman tunnin välein syömiseen, mutta onneksi isompien aterioiden syöminen harvemmin on aivan yhtä terveellistä.”

Tammikuu 2015

Kana-aura-päärynäsalaatti. ”Jos vain jaksat itse marinoida niin tähän sopii loistavasti myös maustamaton broilerin fileepihvi, vähän pippuria, valkosipulia ja hunajaa ja voila.”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Helmikuu 2015

Kolmessa viikossa kunnon tuloksia – Miten muka? ”En ole ikinä ennen kokeillut mitään lajia, jossa kunto nousisi näin nopeasti. Tässä keväällä kun ihmiset valmistautuvat bikinikauteen, olisikin aivan täydellinen ratkaisu mennä on rampille.”

Maaliskuu 2015

Maailman herkullisin appelsiiniraakasuklaa. ”Olen kokeillut pari kertaa raakasuklaata, mutta en ole pitänyt siitä yhtään. En ole ikinä tajunnut, mistä tämä hypetys oikein lähtee, koska eihän se edes maistu yhtään suklaalta? Tai no näin ajattelin maanantaihin asti.”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huhtikuu 2015

Harrastamalla kiinni laihdutukseen. ”Luulen tarvitsevani uuden harrastuksen! Jonkun lajin, jossa on säännölliset treenit. Lajin, jossa minua odotetaan paikalle, enkä voi vaan jäädä sohvalle makaamaan miettien, että no en mä nyt jaksa. Sellaisen lajin, jossa ei tarvitse olla valmiiksi hyvässä kunnossa, mutta kunto nousee kohisten.”

Toukokuu 2015

Ylipainoinen(ko)? ”Minä olen ylipainoinen. Niin siis ainakin painoindeksin mukaan. En kuitenkaan tunne oloani ylipainoiseksi, en todellakaan. Olen kurvikas ja rasvaprosenttini voisi olla parempikin, mutta ylipainoinen?”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kesäkuu 2015

Kesän raikkain salaatti. ”Kesällä salaatit jotenkin maistuvat vaan aina paremmalta, ehkä sen takia, että raaka-aineet ovat parhaimmillaan ja lämpimillä säillä raikas salaatti tekee niin hyvää.”

Heinäkuu 2015

10 terveellistä piknik-herkkua. ”Ollaan molemmat laihiksella ja nyt itseasiassa laihdutetaan yhdessä ja tsempataan toisiamme, joten terveelliset eväät on hakusessa.”

11887188_175757026088664_1501092646_n

Elokuu 2015

Frozen yogurt treats. ”Mullahan tässä laihdutuksessa ongelma ei niinkään ole se ruoka, päinvastoin, syön todella terveellisesti oikeastaan aina ja tosi harvoin tulee syötyä mitään epäterveellistä pikaruokaa. Mutta se, mistä nämä 15 kiloa on tullut, on se herkuttelu!”

Syyskuu 2015

Anoreksipeikko kylässä. ”Paino putoaa verrattain hitaasti ja syömishäiriötaustan kanssa minun on todella vaikea hyväksyä sitä. Vaikka olen ihan hyvässä paikassa tällä hetkellä, aivoissani on edelleen se pieni osa-alue, joka huutaa päähäni taustalta LOPETA SYÖMINEN.”

Joiltain kuukausilta olisi löytynyt vaikka kuinka monta lempparia ja joistain sitten taas joutuis oikein miettimään, että minkä näistä nyt kehtaisi nimetä tähän. Kyllä huomaa, että postausintoni riippuu aivan täysin siitä, onko selkäni kunnossa! Olosuhteisiin nähden ihan hyvä vuosi ollut ja eipä tässä muuta kuin parempaa onnea tulevalle vuodelle! 😉 Kiitos teille kaikille kun olette olleet matkassa mukana! <3

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä