Here i go again

Täällä sitä ollaan taas, pienen hermoloman jälkeen. Tässä blogissa nyt on näkynyt pidempiäkin taukoja, mutta sillä aikaa olen kuitenkin päivittänyt aina ahkerasti toista blogia, joten minulle tämä tuntui aivan erilaiselta. Olisin voinut pitää pidemmänkin tauon, mutta tämä on kuitenkin työni, enkä voi jättää bloggaamista tuosta noin vaan. En ole kuitenkaan vielä ihan siinä kunnossa, että jaksaisin taas lukea kaikkia niitä inhottavia kommentteja, joten pidän vielä hetken aikaa kommentoinnin suljettuna ja kommentointi tapahtuu FB:ssä, koska siellä ihmisten on kommentoitava omalla nimellään. Olen muutenkin sitä mieltä, että jos et voi jotain sanoa omilla kasvoillasi, jätä se sanomatta. Anonymiteetin takana on niin helppo piilotella. Syistäni pitää taukoa voi lukea enemmän toiseen blogiin kirjoittamastani postauksesta. Tässä siitä pieni lainaus:

”Kuulinkin jo, että tauosta ilmoitettuani palstoilla syntyi kova spekulaatio – anteeksi, siis varma faktatieto lähipiiristä -, että me olemme Topiaksen kanssa eronneet, koska Topiaksella on suhde (vissiin neljäs vuoden sisään). On tuntunut aika surkealta kuunnella tätä spekulaatiota, pilkkaa ja naureskelua, koska kulunut viikko on oikeasti ollut todella vaikea perheellemme. Saimme huonoja uutisia minun puoleni perheenjäsenestä ja yritämme totutella siihen tietoon, että jäljelläoleva yhteinen aikamme on rajattua. Kun kyseessä on kirjaimellisesti elämä ja kuolema, voitte kuvitella miltä tuntuu siinä samalla yrittää selvitä kaikesta blogin puolella niskaan satavasta paskasta. En ole kunnossa, en todellakaan. Mutta tulen kyllä vielä olemaan, vaikka se nyt tuntuukin mahdottomalta ajatukselta.”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Laihis ei ole todellakaan ollut ensimmäisenä mielessä muiden ongelmien kanssa painiessa ja treenaamaan en ole päässyt tässä kuussa kertaakaan, sillä loukkasin tosiaan taas selkäni heti alkukuussa. Eli painoa ei ole lisää enää pudonnut, mutta toivottavasti alkaa taas pudota. Mulla on suuret suunnitelmat itseasiassa tulevalle viikolle. Musta on tuntunut pitkään, että olen jonkun detoxin tai puhdistuksen tarpeessa ja ensimmäistä kertaa ajattelin nyt kokeilla mehupaastoa. Eli oikeita, sokerittomia, lisäaineettomia mehuja pitäisi juoda viikon ajan. Oma tavoitteeni on päästä edes siihen 4-5 päivään, vaikkakin vähän pelottaa etten pääse edes ensimmäisestä päivästä läpi. Jos mehupaasto ei onnaa niin sitten lähden kasvispaastolle, eli pelkkiä kasviksia kahden viikon ajan, ei maitotuotteitakaan.

Mulla on nyt niin tukkoinen ja huono olo, että uskon saavani tästä paljon apua laihduttamiseen kun saa ensin kropan ja etenkin suoliston tasapainoon. Etenkin tämän keliakian kanssa painiessa tuntuu, että tämä tulee nyt todella tarpeeseen. Ja toivottavasti pian uskallan taas lähteä treenaamaan muutenkin kun näillä tylsillä kävelylenkeillä! Mulla on keskiviikkona taas fysioterapia ja odottelen fyssarin mielipidettä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Anyways, toivottavasti teidän viikkonne sujui iloisemmissa merkeissä kun minun, nyt palataan kuitenkin taas arkeen! 🙂 Illalla tulossa vähän erilaista juttua ja huomenna ajattelin jatkaa keliakia-aiheella.

Ihanaa päivää kaikille! <3

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä