Tissi karkuteillä ja uusi laukkurakkaus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jacket – Me&I* / Dress – Ginatricot / Beanie – Julja* / Shoes – Zalando / Gloves – Sauso* / Watch – Michael Kors / Bag – Michael Kors / Sunglasses – Cubus

*gifted

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Arvatkaa vaan kuinka paljon ärsytti, kun huomasin kotona, ettei Topias taas älynnyt sanoa mulle, että toinen tissini oli karannut osittain kupista ja mekon läpi näkyi ihanasti tuollainen tissimakkara 😀 Ihan pyllystä! Mutta karkailevasta tissistä huolimatta tässä olisi esillä tämän päivän syksyinen asuni. Tykkään ihan sikana tästä ginan mekosta, se on jotenkin niin ihanan syksyinen ja kaikenpäälle mukava ja monikäyttöinen. Harmaat nilkkurit päätyivät pitkästä aikaa jalkaan, koska ne sopivat niin kivasti uuteen laukkuuni!

Ostin siis eilen itselleni extempore tämän supersöppänän Michael Korsin laukun, kun mulla oli lahjakortti Stockmannille ja jäi itselle maksettavaa vain 50 euroa. En ikinä raaski laittaa itseeni rahaa ja Topias onkin nyt naureskellut eilisestä asti tätä mun intoa. Oon vaan oikeasti niin onnellinen tästä laukusta! Olen haaveillut todella kauan, että vielä joku päivä pistän itseeni rahaa ja ostan jonkun ihanan laukun ja nyt mulla on sitten elämäni ensimmäinen oikeasti kunnollinen ja laadukas laukku, joka varmasti kestää. Harmaa on lempivärini ja Stockalla laukkuja pläräillessä bongasin tämän jo kaukaa ja mietin itsekseni, että tuo on varmasti meikäläisen budjetin ulkopuolella, mutta tadaa! Vain 150 euroa! Jotenkin hassua, että lasten haalareihin tulee laitettua joka vuosi satojasatoja euroja, mutta itselle ei voi ostaa ikinä mitään kunnollista. Kallein ostamani laukku maksoi reilut kolmekymppiä ja mietin siinä kohtaa melkein tunnin, että raaskinko oikeasti ostaa tämän, hah!

En todellakaan ole mikään merkkitietoinen kävelevä laukkusanakirja. Rakastan laukkuja ja ihailen niitä aina etenkin Stockalla käydessä, mutta en tunnista merkkejä jo kaukaa ilman logoa tai nimeä, enkä todellakaan muista ulkoa mallien nimiä. Lempparimerkkejäni ovat laukuista ainakin näin ulkonäön puolesta juurikin Michael Kors, Lauren Ralph Lauren, Marc by Marc Jacobs ja Furla. Merkillä ei itsellään ole mulle mitään väliä, vaan ratkaisevat tekijät ovat hinta, laatu ja ulkonäkö. Olen haaveillut tosiaan kauan kunnon laukusta ja miettinyt, että ensin haluan tällaisen keskikokoisen laukun, samankokoisen kun se mustavalkoinen Glitterin laukku, jota käytän kirjaimellisesti koko ajan, ja olinkin niin onnellinen kun löysin täydellisen kokoisen laukun, joka vielä lisäksi oli lempiväriäni. Tämän lisäksi tahtoisin seuraavaksi sitten jonkun ihanan pienen iltalaukun ja tietty vielä sen tilaihmeen. Lottovoittoa odotellessa! 😀 Sillä välin nämä saadut, kirppikseltä löydetyt ja alesta alle kahdellakympillä ostetut laukkuni saavat riittää. Uskon, että tämä Michael Kors tulee olemaan todella kovassa käytössä, koska jo kahden päivän jälkeen olen sitä mieltä, että tämä on aivan täydellinen. Yksinkertainen, kaunis, siro ja kuitenkin yllättävän tilava. Ja tietty budjettiin sopiva! Vaikka kuinka olisi lahjakortteja, en kyllä osaa kuvitella laittavani laukkuun satoja euroja. Sanoisin, että jos olisi vain varaa, niin kipuraja olisi kyllä varmaan 300 euroa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mites teillä, suositteko laukuissa jotain tiettyä merkkiä vai ratkaiseeko vain hinta? Kuinka paljon olisitte valmiita maksamaan laukusta? Entä onko muilla äideillä tätä samaa rahaongelmaa? 😀

Voit kommentoida täällä 🙂

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä