Päivän alevinkit

Halusin jakaa teille pari hyvää shoppailuvinkkiä tähän päivän päätteeksi!

Aiemmin kirjoittelinkin, että Kauneushoitola Melonin mainos löytyy nykyään tuosta sivupalkista ja siitä pääsee näppärästi tutkailemaan sivuja, mutta nyt siihen on tullut seuraksi myös uusi tarjous! Nyt olisi huippu mahdollisuus ostaa lahjakortti pukinkonttiin tai varata itselle aika pikkujoulukautta mielessä pitäen, sillä klassiset ripsienpidennykset saa nyt 55 eurolla ja volyymit 70 eurolla! Tarjous on voimassa 4.12. asti.

Toinen shoppailuvinkki joulua tai keväkautta silmällä pitäen on Reiman verkkokauppa! Siellä on varastontyhjennys 8.11. asti ja ihan älyttömän hyviä tarjouksia. Vaikka mitä puoleen hintaan! Omia lemppareita olisi mm. tämä ihana välikausi/talvitakki, tämä untuvatakki, tämä kaupunkitakki ja tämä fleecetakki.

8855707975710

Lisäksi Nellyllä alkaa HUOMENNA kampanja, jossa on vaikka kuinka paljon ihania mekkoja 13,95 eurolla! Kampanja löytyy täältä, mutta huom. alehinnat tulevat vasta huomenna.

Ozbabylla sitten taas ovat kaikki talviulkoiluvaatteet -20% tarjouksessa.

Ja vielä viimeiseksi, Elloksella saa nyt lastenvaatteista 25% alennusta! Löydät tarjouksen täältä.

917694-0014_1

Tällaisen pienen postauksen tekemisestä tuli mieleen, että kiinnostaisiko teitä taas pitkästä aikaa lahjavinkkipostaus? Muistan joskus tehneeni postauksen, jossa oli lahjavinkkejä esim ristiäisiin, synttäreille, isovanhemmille jne. Tällä kertaa voisin tehdä joululahjapostauksen! Saa kommentoida, kenelle suunnatut lahjavinkit teitä kiinnostaisi?

Postaus sisältää myös affliate -linkkejä!

Kommentit

5 kommenttia
Avatar

Joululahjavinkit ois kivoja 🙂 Onko ideoita, mitä edullisia lahjoja voisi ostaa/tehdä noin 20 vuotiaille siskolle ja ystäville?

Avatar

Mitä ostaa miehelle! ? Omalle ukkoselle, isälle, veljelle!

Avatar

Lapsille suunnattuja joululahjatoiveita, sulla kun on omia niin osaat ehkä vähän paremmin kertoa mitä lapset saattais haluta joululahjaksi, kun on kummipoikaa ja veljentyttöjä ikähaarukalta 3-7.v 🙂

Avatar

Poikaystävälle, siis en vaan millään keksi mitä ostaisi

Avatar

Mitä keksiä siskon poikaystävälle? Kuitenkin jo niin kauan olleet yhdessä että pakko jotain keksiä…..

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä