Tänään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tänään on Nompun leikkauspäivä. Tai no huomenna, koska kirjoitan tätä maanantai-iltana. Jännittää tosi paljon, mutta varmasti kaikki menee hyvin. Tähän aikaan ollaan matkalla sairaalaan, jonne Topias ei pääse töiden takia, joten olen sitten yksin odottelemassa. Vähän lisää jännityselementtejä, mutta onneksi on Netflix, ehkä se auttaa saamaan ajatukset pois leikkauksesta sillä aikaa, kun odottelen. Lähipäivien postaaminen siis riippuu nyt aivan täysin Nompun kunnosta, mutta toivon, että hänelle maistuu kuitenkin päikkärit ja pääsen sitten sillä aikaa postailemaan! Meillä on huomenna vesieristys ja keskiviikkona alkaa laatoitus, joten senkin puolesta kiirettä pitää, mutta minä pidän huolta lapsista ja Topias auttaa isääni laatoittamaan, joten tämä on ihan hyvin jaettu.

Pitäkää peukkuja <3

Ps. Tiedän, että nyt on ollut aika monta kamppista, viikon sisään oli poikkeuksellisesti kolme niin se ehkä tuntuu joidenkin mielestä ärsyttävältä, mutta joskus näitä vaan osuu yhteen putkeen 🙂

Kommentit

6 kommenttia
Avatar

Nyt oli ihan pakko kommentoida! Päädyin tähän postaukseen, kun googlailin karsastusleikkausta. Meillä on kohta 1.5-vuotias tyttö menossa kuukauden päästä leikkaukseen ja kovasti jännittää, miten leikkaus sujuu ja millainen lopputulos on. Oliko teidän tytöllä pahakin karsastus ja leikattiinko silmät heti täysin suoraan? Meillä on todella selvä sisäänpäinkarsastus, joka vaatii leikkausta jo tässä vaiheessa. Olisi kiva kuulla teidän kokemuksista. 🙂

Avatar

Tsemppiä päivään, hyvin se menöö <3

Nuo leikkauspäivät lapsen kanssa ei oo helppoja, meidän tytölle tehtiin vuosi sitten karsastusleikkaus molempiin silmiin ja voi arvata että kipeät oli kun tikit oli silmissä, huh. Mutta lapset on niin tosi nopsia toipumaan että sitä ei näin aikuisena oikein tajuakkaan 🙂

Avatar

Tsemppiä. <3

Avatar

Toivon sydämeni pohjasta paranemista pojalle ja voimia koko perheellenne! Hyvin se menee, uskon Nompun valoisan luonteen edistävän paranemisen huippuvauhtiin <3 <3 <3

Avatar

Keskity nyt ilman huonoa omaatuntoa teiän omaan hyvinvointiin blogin sijaan <3 kyllä täällä odotellaan! Tsemppiä!

Avatar

Mistä tuo paita on? <3 Tsemppiä ja paranemista Nomppu!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä