Jumissa kotona

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Tänään piti olla Avan suuri päivä, eli kauan odotettu tähystys, josta toivomme löytyvän syyn vatsakipuihin. Mutta koska kyseessä on me ja meidän huono tuuri niin arvatkaa vaan jouduttiinko tähystys perumaan. Nompun leikkausaamuna Nompulla alkoi nenä vuotaa, mutta pistettiin se remppapölyn piikkiin. Seuraavana päivänä kuitenkin oli selvää, että kyseessä olikin flunssa ja raasu joutui leikkauksesta toipuessa kärsimään myös flunssasta. Sama pöpö iski myös minuun ja Avaan, meillä jotenkin aina käy niin, että minä ja lapset sairastetaan ja Topias pääsee helpolla. Tällä kertaa Topias oli sitten yhden päivän kuumeessa ja vaikuttaa päässeen helpolla. Ei edes vuotavaa nenää tai mitään. Toivottiin, että Avan flunssa olisi helpottanut tähän mennessä, mutta aamulla Ava heräsi kuumeessa ja jouduttiin soittamaan sairaalaan, ettei päästä tulemaan. Anestesiaa siis ei voi tehdä kuumeiselle lapselle.

Koska tässä on jo katsottu viikon verran leffoja ja pysytelty sisällä leikkimässä niin lapset alkaa olla aika kyllästyneitä, mutta onneksi tajusin kaivaa esiin aiemmin syksyllä testattavaksi saadun Play Doh -muovailuvahan! Tämä muovailuvaha on niin superturvallista, ettei haittaa, vaikka sitä menisi jopa suuhun ja se on todella helppo siivota, koska se ei tahraa eikä tahmaa. Lapset ovat tykänneet tästä ihan hirveästi ja äiti tykkää, kun ei tarvitse ihan koko ajan viihdyttää ja vahtia, vaan lasten on turvallista keskenään leikkiä tällä myrkyttömällä ja allergiavapaalla hauskalla vahalla. Täydellinen joululahja lapsiperheille siis!

Mitäs te yleensä teette kipeinä? Huom, etenkin silloin kun äitikin on kipeänä! En yhtään jaksa siivota mitään maalailusotkuja tai muuta hankalaa, joten kaikki tällaiset helpot ja siistit vinkit ovat tervetulleita!

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä