11. luukku – Hyvää synttäriä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tänään on luvassa joulukalenterin ainoa ei-jouluinen luukku. Sillä tänään blogini täytti neljä vuotta! <3 Aika huippua. Piti kirjoittaa tästä aiheesta enemmänkin, mutta vaikka kuinka olen ylpeä tästä saavutuksesta niin perhe menee edelle – tänään oli Avan tähystys ja raasu on ollut todella tokkurainen ja päivä oli aika rankka, joten työt saavat odottaa huomiseen. Ihanaa viikonloppua teille kaikille ja hyvää blogisynttäriä minulle!

Jotta tämä ei nyt ihan tuohon viiteen lauseeseen jää niin tässä tulee vielä pari lisää: Lupaan kirjoittaa synttärifiiliksistä enemmän pian ja samaten aion kirjoittaa muistakin jutuista joulukalenterin ulkopuolelta. Taas on tullut vähän arkeen vaikeuksia, jotka hankaloittavat elämää, mutta niistä lisää ensi viikolla paremmissa merkeissä 🙂 Suunnitelmissa on myös aivan ihanaa lukijatapaamista, joten joulukuussa kannattaa kysyä kuulolla…………….

Kommentit

1 kommenttia
Avatar

Eikö se ollut it’s all about ava! Pakko tunnustaa, että luin silloisesta sähköpostiosoitteesta blogisi nimen väärin ja luulin hyvin pitkään, että blogisi nimi on itsalla boutava 😀 Tämä paljastui kun mainitsin asiasta siskolleni joka ihmetteli että mitä ihmettä olet lukenut 😀 Saatiin kyllä päivän naurut!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä