12. luukku – Korinna

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

12. luukusta paljastuu Korinnan jouluinen minihaastis <3 

Mikä on tärkein jouluperinteesi?

Olen viettämässä joulua vasta nyt kolmannen kerran kunnolla, kun olemme miehen kanssa olleet yhdessä ja hänen kautta olen päässyt joulun henkeen. Aikaisemmin, oman perheeni kanssa, meillä oli jouluna sellainen perinne, että äiti teki meille lehtipihvit lounaaksi nykyään ehkä tärkein perinne itselleni olis hautausmaalla käynti ja lapsen mielestä tietty lahjojen avaaminen!

Jos saisit joulun lahjabudjetiksi 1000 euroa, mitä ostaisit ja kenelle?

Hmm.. Toi on paha! Tavallaan kyse olis isosta rahasta, mutta toisaalta jos pitäisi jakaa vain tuo kaikkien kesken, jolle lahja täytyy hankkia, niin ei se niin suuri raha olisikaan. Jos toi olis sellainen ylimääräinen lisä, niin hankkisin sillä loman miehelleni (johon tietty minäkin lähtisin, heh). Tai sitten päivittäisin tuolla summalla miehen vaatekaappia. Silleen, että jouluaamuna kun hän heräis ja avais kaapin ovet, ni sisällä oliskin yllätys! Se olis tosi ihanaa.

Mitä ruokaa ilman et voisi viettää joulua?

Ilmiselvästi lanttulaatikko!! Se on niin herkkua!!

Missä aiot tänä vuonna viettää joulua?

Tänävuonna me järjestämme joulun täällä meidän kotona. En ole ihan varma, miksi lupauduimme tähän, mutta eiköhän siitä ihan hauskaa tule. Pientä stressiä kyllä ilmassa

Jos saisit toivoa joululahjaksi ihan minkä tahansa yhden tuotteen ja saisit sen, mitä toivoisit?

Helppo. Canon 5D mark3 ja siihen muutama linssi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä