16. luukku – Lasten joululahjat alle vitosella

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämä luukku on henkilökohtaisesti lempparini. Meillä vietetään tänä vuonna joulua todella pienellä, lähes olemattomalla budjetilla ja olinkin jo repimässä hiuksiani mielipahasta joululahjoja miettiessä. Ostin kummilasten ja sukulaislasten lahjat jo ajoissa, mutta omien lasten lahjat hankin vasta eilen. Ja edullisesti hankinkin. Edullista joulua etsiessäni suunnistin yhteen lempikaupoistani; Tigeriin. Ja yllätyin siitä, kuinka edullisesti sain lapsille lahjoja, joista he oikeasti ilahtuvat! Yksi jäi puuttumaan ja harmittamaan ihan hirveästi ja sitä peräänkuulutankin tässä… Jos joku näkee paikallisessa Tigerissa niitä pieniä puisia poliisi- ja paloautoja niin olisin ihan hirveän kiitollinen, jos voisit ostaa sellaiset ja postittaa meille! Ja tietenkin siis maksan kaikki kulut! Nomppu toivoi niitä pukilta ja nyt ne olivat tietenkin päässeet loppumaan ja harmittaa aivan järjettömästi. Olisin halunnut edes ne saada annettua, kun niin paljon lasten toivelistoilta jää saamatta. Näiden Tigerin lahjojen lisäksi ostin molemmille lapsille yhden vähän isomman lahjan ja heti meni satanen kahteen lahjaan…. Hullua.

Mutta nyt siihen asiaan, eli niihin edullisiin joululahjoihin, jotka on helppo hankkia viimetingassakin:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lottopeli lapsille yhteiseksi maksoi 5 euroa. Superpallot ja taikasauvat maksoivat euron kappale.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Canvas-taulut maksoivat 4 euroa kappale ja maalit 4 euroa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nompun kuolaama traktori maksoi muistaakseni 5 euroa, nuppipalapeli 3 euroa ja kasvomagneetit 4 euroa. Hävitin epäonnekseni kuitin (tai myyjä unohti laittaa kassiin) ja osa hinnoista saattaa heittää eurolla. Mutta yli 5 euroa ei mikään maksanut.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Avan ihailema yksisarvinen maksoi 5 euroa, helmet ja naru 1 euron kappale ja ihana numerokirja maksoi 2 euroa.

Kommentit

11 kommenttia
Avatar

Joo, niin huomasin! 🙁

Avatar

Kävitkö sekä keskustassa että skanssissa?

Avatar

Oothan käyny Skanssin, keskustan ja Myllyn Tigerit läpi? Jos jossain edes olis niitä Nompun toivomia autoja:)

Avatar

Tosi kiva postaus mustakin 🙂 ihania ja hyödyllisiä lahjoja oot löytänyt edullisesti.

Avatar

Lidlissä on myös ollut tosi edullisesti puisia autoja, junia sun muita. Kannattaa tsekata esim Kärsämäen Lidl!

Avatar

Skanssissa oli ainakin vielä keskiviikkona niitä!

Avatar

Todella kiva postaus! Hyvä muistutus siitä, ettei niihin lasten lahjoihin tarvitse satoja euroja laittaa. Tiger on kyllä tosi hyvä ja hyödyllinen kauppa. 🙂

Avatar

Kiva postaus! Just kivaa nähdä, et hyviä juttuja voi saada halvallakin! : )

Avatar

Mä voin käydä täältä lahden tigeristä katsomassa! 🙂

Avatar

Valitettavasti siellä ei ole niitä enää.. Olisin itsekkin halunnut ostaa

Avatar

Hei, kivoja löytöjä! Mielenkiinnosta kysyn, että onko teillä mielessä joku määrä, kuinka monta pakettia lapsien pitää saada joululahjaksi? Kaikki on niin erilaisia. Minä en esimerkiksi koe että vietämme joulua pienelllä budjetilla, vaikka ollemme ostetaneet lapselle yhden pienen toivotun lahjan ….sukulaisilta saa varmasti lisää. ..

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä