21. luukku – Isoin jouluperinne

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Näinhän siinä kävi, että perheeseen iski ei niin toivottu jouluperinne, eli flunssa. Minä ja lapset ollaan kipeinä (jotenkin kummasti Topias aina välttyy) ja tästä syystä en olekaan ehtinyt tänään koneen ääreen. Vähätkin voimat on mennyt jouluvalmisteluihin buranan voimalla. Tämä on aika tuttua kauraa, että jouluna ollaan kipeinä, joten kyllä tämä tästä, ei vaan ehkä ruoka maistu sitten samalla tavalla… 😉

Löytyykö muita, jotka aina sairastavat jouluna?

Kommentit

5 kommenttia
Avatar

Kyllä. Oksennustauti. Toinen joulu peräkkäin. Juuri kun luulet että nyt se on ohi, joku perheenjäsenistä oksentaa taas. Ja vaikka nyt ei ihan jouluaattona kukaan oksentaisi niin ollaan kyllä niin ei-toivottuja vieraita vielä parin päivän päästäkin. Tästä on melkein tulossa jo perinne. Surullisinta on, että en ole ”tehnyt joulua” kotiin lainkaan koska tarkoitus oli viettää joulu muualla ja nyt nuorempi lapsi ei muista oikeaa joulua ollenkaan.

Avatar

Kurjaa..:/ Meillä juuri tyttö tervehtymässä mahataudista ja mieheen iski tänään.. Joten mä oon varmaan itse sitten aattona taudissa… Paranemisia kuitenkin teille!

Avatar

Kyllä! Ja isosti olenki kipeenä. Kävin eilen hakemassa influenssa diagnoosin, jonka jälkeen neuvolassa todettiin raskausmyrkytys (onneks viikkoja kasassa jo 35) ja raskausdiapetes epäily. Menee siis joulu puhtaasti sängynpohjalla sokereita mittaillessa. Onneksi esikoiselle on järjestetty kaikkea kivaa tekemistä joulun ajaksi, niin ei tarvi siitä stressata

Avatar

Moikka!
Täällä ollaan kans flunssassa, onneksi kuitenkin vain minä! Poikani ja mieheni ovat ainakin toistaiseksi välttyneet. Toivon niin että oloni paranee aatoksi (toivottavasti myös teillä!), koska HALUAN syödä ja herkutella jouluna, en maata sohvalla pää täynnä räkää. Kohtalotovereita siis löytyy. 🙂 Paranemisia ja hyvää joulua!

Avatar

Hep! 😀
Viime vuonna sama aika, sama paikka, sama tauti…samat tk reissut ennen joulumpyhiä. Pienemmällä korvatulehdus ja flunssaa ja isommalla flunssaa, aikuisilla lievää. Parempi sairastaa nyt ja aloittaa uusi vuosi terveenä:) mitäpä sitä jouluna muutakaan kuin pötkötellä ja syödä 😉

Hyvää Joulua teille!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä