23. luukku – Aatto ja lahjat

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meillä on tapana antaa lahjat lapsille jo aattoaamuna ja niinpä täällä odottaakin nyt kuusen alla komea keko lahjoja meiltä, sekä kummeilta ja isovanhemmilta. Tämä perinne on lähtenyt siitä, että lapsena meille ruvettiin jakamaan osa lahjoista jo kotona, jotta sukulaisten kesken kokoontuessa sitten pukki toi kaikkien perheiden lapsille saman verran lahjoja, ettei kellekään tule paha mieli. Nytkin siis juhlitaan joulua sukulaisten kanssa ja pukki tuo sinne sitten loput lahjat. En malta odottaa aamua kun lapset heräävät ja näkevät kaikki lahjat kuusen alla <3 Mun mielestä se on kiva, että lahjat saa avata aamulla jo suurimmaksi osaksi niin ei sitten tarvitse odottaa niitä koko päivää, vaan saa keskittyä nauttimaan joulun tärkeimmistä puolista!

mde

Kommentit

4 kommenttia
Avatar

Mä sain lapsena lahjoja aina jonkun 18kpl. Okei ehkä vähän paljon oli, mutta vanhempien vika muhin totuttaa 😀 ei haitannut mua.

Avatar

Onko noi kaikki lahjat lapsille??? Huhhuh mikä määrä 😀

Avatar

Iha järkyttävä kasa lahjoja!! 😮 toivottavasti joulussa on muutakin tärkeää lapsilla kui lahjat.
Mukavaa joulun aikaa! <3

Avatar

Ihanan näköistä! Meillä anttiin esikoiselle ennen muutama paketti aamulla, mutta nykyään kaikki saa lahjat vasta illalla. Esikoinen on jo 13v niin jaksaa jo odottaa. 😉 Saattaa olla, että kun kuopus tuosta vielä kasvaa, saa hänkin muutaman paketin aamulla. Tänä vuonna ei vielä joulusta oikeen mitään ymmärrä.

Ihanaa ja rauhallista joulua!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä