24. luukku – Joulu

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Niin se taas tuli ja meni – ainakin puoliksi. Tänään juhlittiin jouluaattoa minun sukuni kanssa ja huomenna jatketaan Topiaksen puolella, en malta odottaa <3 Meillä oli aivan kertakaikkisen ihana päivä! Aamulla avattiin lahjat ja lasten reaktio oli aivan huippu. Sitten keitettiin joulupuuroa ja syötiin mahat täyteen ja lähdettiin testailemaan uusia leluja. Puoliltapäivin mentiin joulusaunaan, leivottiin joulutorttuja ja valmistauduttiin lähtöön. Mamman ja pappan luo saavuttaessa tulikin jo heti joulupukki ja taas saatiin aivan ihania lahjoja. Sitten loppupäivä herkuteltiin, katseltiin Avan ja Nompun omia ”esityksiä”, makailtiin sohvalla vetämässä ruokalepoa ja nautittiin yhdessäolosta. Oli aivan täydellinen joulu ja jos tämä nyt sitten on se viimeinen yhteinen joulu koko perheen kanssa niin ainakin siitä jäi täydellinen muisto <3

Tehtiinkin tämän päivän päätteeksi automatkalla Topiaksen kanssa jo uudenvuodenlupaus ja luvattiin ensi vuonna viettää paljon enemmän aikaa omien isovanhempien kanssa <3 Tottakai sitä aikaa aina haluaisi viettää heidän kanssaan, mutta jotenkin aina mukamas on niin kiireinen, ettei riitä aikaa. Mutta nyt laitetaan isovanhemmat muiden asioiden edelle <3

Aivan täydellisen ihanaa ja rauhallista joulua kaikille <3

Kommentit

1 kommenttia
Avatar

”Oli aivan täydellinen joulu ja jos tämä nyt sitten on se viimeinen yhteinen joulu koko perheen kanssa niin ainakin siitä jäi täydellinen muisto <3" ----- Mitä toi meinaa? 😮

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä