Kuulumisia ja vuosipäivä

Vaikka sitä joulua odotinkin ihan hirveästi, niin nyt on kyllä sellainen olo, että huh, vihdoin se on ohi! Oli kyllä aivan ihana joulu, mutta silti aika stressaava, kun kaikki tuntui ylivoimaiselta, koska olin jouluna kipeänä ja olen siis edelleen. Oli kyllä muuten niiiin megavirhe tehdä tänä vuonna joulukalenteri blogiin, haha! Ei muuten, mutta sitä aloittaessa en tiennyt tästä masennuslääkkeiden aloittamisesta ja voimat ovat kyllä olleet niin poissa, että uhoamisesta huolimatta en sitten saanutkaan muuta sisältöä aikaiseksi ja kalenteristakin tuli paljon suppeampi kuin piti. Mutta eipä siinä mitään, oli se toisaalta ehkä hyväkin, että mulla oli joku velvollisuus, jonka pariin oli pakko palata joka päivä niin en sitten jäänyt ihan kokonaan sängyn pohjalle. Kuulumisia olenkin kirjoitellut enemmän jo Project Bootyn puolelle, ne kun liittyvät nyt niin suuresti hyvinvointiin 🙂 Postauksen pääset lukemaan tästä!

”Tällaista se masennus on, välillä et jaksa pestä hampaita päiväkausiin, puhumattakaan sängystä nousemisesta, mutta välillä taas se aurinko nousee. Toivottavasti pian aurinko alkaisi nousta joka päivä.”

12353344_922945671108182_874639975_n

Huomenna sitten juhlitaankin vielä uutta vuotta ja ylihuomenna meidän vuosipäivää! Mulle ja Topiakselle tulee yhteistä eloa täyteen jo kuusi vuotta. Topiashan on ensimmäinen ”oikea” poikaystäväni, joten joka vuosi jaksan hämmentyä uusista luvuista. Olin 17 -vuotias, kun tavattiin ja Topias oli 20 -vuotias, joten tuntuu tosi hassulta ajatella, että olen ollut koko aikuiselämäni Topiaksen kanssa. Apua, en varmaan mitenkään osaisikaan olla yksin, en edes tiedä millaista se on 😀 En ole ikinä asunutkaan yksin, muutin pois kotoa 17 -vuotiaana yhdessä 16 -vuotiaan siskoni kanssa, mutta sisko muutti vuoden päästä takaisin vanhemmille ja sitten muutettiinkin suoraan Topiaksen kanssa yhteen. Olenkohan joskus mahtanut kirjoittaa jonkun postauksen meidän suhteesta, en yhtään muista, pitää yrittää etsiä……

Mutta anyways, jos en huomenna enää ehdi läppärin äärelle niin aivan mahtavaa uutta vuotta teille kaikille ja toivottavasti vuodesta 2016 tulee meille kaikille tätä vuotta parempi <3

Kommentit

6 kommenttia
Avatar

Oho olettepa olleet yhdessä jo kauan, onnea sekä vuosipäivän että vuoden vaihtumisen johdosta! Kiinnostaisi kyllä lukea tuosta suhteesta, ja oho oletpa aikaisin muuttanut jo pois kotoakin :O

Avatar

Sydämeni pohjasta toivon teidän perheelle parempaa ensivuotta! ❤

Avatar

Aivan ihana joulupukki teillä ainakin on käynyt, komeampaa saa hakea! Ja Ava on oikein kaunotar kampauksensa kera! <3

Oikein hyvää uutta vuotta ja aurinkoa päiviisi!

Avatar

Nyt on menny mult jotai ohi!!! Masennuslääkkeitä?? Ja hei kiva toi postausidea teijän suhteesta tee ihmeessä

Avatar

Havahduin teidän vuosipäivän lukemisesta siihen että keväällä tulee minulle ja miehelle täyteen 12 yhteistä vuotta, mikä on todella paljon ihan kenelle tahansa mutta minulle erityisesti kun olen vasta 25v. Eli enää 1,5v siihen kun olen viettänyt yli puolet elämästäni mieheni kanssa, huh huh. 😀 Mihin se aika oikeen rientää…

Mukavaa uutta vuotta teidän perheelle ! 🙂

Avatar

Ihanaa tulevaa vuotta myös teille! Olet blogin perusteella ihana ihminen, voimia masennukseen <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä