Family loves

[mittaustagi]

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vähän keväisempää menoa tämän pimeyden ja lumikaaoksen keskelle! Olen mukana Niken ja Indiedaysin yhteistyössä, jonka tiimoilta valitsin itselleni ja Topiakselle nämä ihanat Niken Roshe One -kengät. Tuli kyllä entistä enemmän ikävä kevättä ja kesää. Tällä kelillä en kyllä lähde onneani kokeilemaan, koska 1. En diggaa jääkylmistä varpaista 2. En halua pilata näitä kenkiä! Mutta keväällä sitten pääsee ulkoiluttamaan näitä ihanuuksia oikein urakalla. Topiaskin oli ihan superonnellinen uusista kengistä ja onneksi nämä vastasivat muuten aivan täydellisesti kokoaan! Tilasin nimittäin kengät yllätyksenä ja toivoin vain parasta. Olisin tietty voinut pyytää Topiasta käymään lähimmässä kaupassa sovittamassa Nikeja, mutta halusin pitää tämän yllärinä ja nyt on hyvä kyllä vinkata tässäkin, että tilaa vain sitä normaalia kokoasi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meillä ei ole kummallakaan ennestään yhtään Niken kenkiä, mutta nämä uutukaiset sopivat ihan loistavasti yhteen Nompun söpöjen Roshe One -tossujen kanssa yhteen. Avallakin on paljon elämää nähneet Niken lenkkarit, jotka eivät nyt päässeet mukaan, koska eivät sopineet joukkoon, joten asia täytyy ehdottomasti korjata sitten ensi keväänä 😀 Roshe One on kyllä ihan täydellisen oloinen vapaa-ajan kenkä ja näissä on koko perheen hyvä edustaa. Joudun kyllä perumaan kaikki puheeni siitä, etten muka tule ostamaan ikinä mätsääviä vaatteita tai asusteita. Emilia 5 vuotta sitten ei tiennyt mistä puhui!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jäin kyllä hirveästi himoitsemaan omia Nike Free -lenkkareita ja ne jäävät omalle ”sitten joskus” -listalle. Tutustuin Niken verkkokaupassa myös NikeID -palveluun, joka oli älyttömän kiva! Siinä saa siis suunnitella lenkkareiden väritykset, kuviot, nauhat yms oman mielen mukaan ja sitä oli tosi helppo käyttää. Kannattaa ihan ehdottomasti kokeilla! Olen aina himoinnut Niken lenkkareita, mutta en oikeastaan edes tiedä, miksi en ole ikinä tullut ostaneeksi. Muuta kuin lapsille! Mutta onhan nämä kyllä nyt ehdottomasti koko perheen suosikkeja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Kommentit

4 kommenttia
Avatar

Niken suur kuluttaja perhe ollaan me ! Kummallakin pojalla ollut niket ensi kenkinä, voin vaan suositella. hinta-laatu suhde kohdallaan ja vielä kun saa eri värisiä ja mallisia, kaikille persoonille. Mun ehdottomat lempparit on nyt nää uudet super kevyet mallit!

Avatar

Voin kyllä suositella Nike Roshe One -kenkiä. Itellä on jo parit käytetty ihan loppuun ja jostain niitä uusia aina tulee ostettua vaikka opiskelijabudjetilla saa tinkiä kaikesta. Mutta onhan ne ollu semmonen sijoitus mikä varmasti on kannattanu, on niillä vaan niin hyvä kävellä! 🙂

Avatar

Suosittelen ehdottomasti ostamaan Nike Free -kengät joista puhuit. Omistan itse yhden parin ja ainakin omaan jalkaan ovat aivan huiput! Sopivat salin lisäksi myös jumppatunneille jossa ei ole vaarana taittaa nilkkoja 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä