Luulosairas, draamanhakuinen huomiohuora – Näin hometalo pilasi terveyteni

Huh. Nyt sen tein. Kirjoitin vihdoin ylös syyn kaikkeen tähän sairasteluun ja terveyteen liittyvään epäonneen. Se löytyy hyvinvointipuolelta, eli Project Bootyn alta TÄSTÄ LINKISTÄ. Alla pieni teaser siitä, mitä siellä on luvassa.

543175_3980790677105_1306966787_n

Olen ravannut labroissa, kuvauksissa ja eri lääkäreillä. Eräällä lääkärikäynnillä lääkäri sitten sanoi ”Kuule. Sä olet ihan kuin homealtistuksen keulakuva. Oletko ikinä epäillyt, että olisit altistunut homeelle? Sun oireet on aivan selkeästi homeen aiheuttamia ja perhehistoriakin viittaisi siihen.” Tässä kohtaa vihdoin puhuin lääkärille niistä edellisessä asunnossa alkaneista oireista ja lääkäri nyökytteli itsevarman näköisenä, aivan varma homepotilas. Alettiin käydä koko sairausrepertuaariani läpi ja diagnoosista tuli koko ajan varmempi.”

Linkki postaukseen

Kommentit

3 kommenttia
Avatar

Tsemppiä
Ite kärsin samoista oireista ja luulosairas olen kuulema minäkin. Kolmesta lapsesta vanhin jo sairastunut (päivähoidossa), ite oon sairastunut työpaikalla

Avatar

Itse homeelle altistuneena jo ala-asteella homekoulussa, voin sanoa että oireesi ovat suoraan kuin omani! Nykyään suht terve, mutta yhdeksän pitkää vuotta kouluissa sairastaneena on osittain hankaloittanut loppu elämääni! Krooninen poskiontelontulehdus (joka parani vain kesälomien aikaan), lukuisat hengitystieoireet (keuhkoputkentulehduksesta aina keuhkokuumeseen asti), miljoonat antibioottikuurit, pari kertaa poskionteloiden leikkausta, melkein puhjennut reuma joka saatiin kuriin vain vaihtamalla koulua, jatkuva yskä, kasvojen turvotus, silmistä valuva vesi, väsymys, keliakian oireet ja kovat vatsa kivut ym. Lista on loputon ja ikävä kyllä vaikuttaa loppu elämääni!

Tsemppiä paljon teille!

Avatar

Aargh, mulla on kommentointihaaste päällä, joten matkalla lukemaan tuota postaustasi jätän tännekin puumerkkini! 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä