Hyviä päiviä

Mun oli tarkoitus tänään kirjoitella teille jotain asiajuttua, mutta mulla on nyt sellainen olo, että paljon mieluummin kirjoitan vähän päivästäni! Mähän pidän tässä tosiaan saikkua ja mulle saikku tarkoittaa sitä, että kirjoitan vain silloin, kun se tuntuu hyvältä, enkä tee mitään, mitä en halua tehdä. Se on varmasti paras tie kohti parantumista! Moni on ihmetellyt sitä, miksi en vain jätä bloggaamista kokonaan, mutta se ei ole mulle vaihtoehto. 1. Talous ei kestä, bloggaajat eivät saa mitään oikeaa saikkua. 2. Blogi on mulle työn lisäksi asia, josta nautin, joten paras vaihtoehto on juurikin se, että jätän pois väkisin kirjoittamisen ja kirjoitan sen mukaan, miten tekee mieli.

Tänään en jaksa kirjoittaa mitään pitkää juttua, koska olen ihan poikki, hyvällä tavalla! Oli taas tosi ihana päivä ja hengasin ihanien ystävien kanssa, pesin taas hirveän kasan pyykkiä, kävin kirppiksellä, söin hampurilaisen, ostin suklaapatukan mutten syönytkään sitä, ostin orkidean, meikkasin muuten vaan, kokeilin uutta kampausta, halailin Topiasta, vaihdoin kaikki lakanat, hengailin kukkakaupassa 40 minsaa haistelemassa kukkia, söin Topiaksen keittämää puuroa iltapalaksi ja nyt kirjoitan tätä postausta. Tämä saikkuni on enemmänkin kuntoutusta, juuri tällä tavalla minä kuntoudun. Teen ihania asioita, uusia asioita ja vanhoja tuttuja asioita uudella asenteella. Siirsin pikkuhiljaa tunti kerrallaan lääkkeidenoton aamuun ja sekin on vaikuttanut paljon oloon. Oloni on paljon parempi ja odotan innolla torstain terapiaa ja ylipäätänsä jokaista uutta päivää. Tuntuu vihdoin siltä, että kyllä minullakin on se valoisa tulevaisuus odottamassa. Toivottavasti teilläkin on ollut ihana päivä, huomiseen <3

bty

Kommentit

9 kommenttia
Avatar

Kaunis kampaus

Avatar

Siitä se pikkuhiljaa ja muuten ihanat kulmakarvat siulla 🙂

Avatar

sulle passaa hyvin nuo ”saparot” 🙂 piti kommentoida, koska olen puolestasi iloinen, sillä teillä on kyllä kuulostanut olevan kovasti vastioinkäymisiä. onko ihottumasi parantunut niskasta, vai saatko peitettyä sen jotenkin jos tukka on kiinni? laventeliöljy (100%, esim Young Living) voisi olla avuksi päänahan ihottumaan.toivon valoa ja energiaa jatkossakin!

Avatar

Kauanko olet sairaslomalla?

Avatar

Ihanat hiukset! Tosi söpöt :3 Tosi kiva kuulla että sulla menee jo paremmin 🙂

Avatar

Olet ihana Emilia! On mahtava seurata, miten kaikkien takapakkien ja vastoinkäymisten jälkeen alat pikkuhiljaa voida paremmin. Tuli eteen mitä vaan, niin sulla on ihana perhe ja selvästi hyvä tukiverkosto, jonka avulla pääset eteenpäin. Ja upea asenne!
Sun blogin jää koukkuun ja varsinkin nyt, kun olet kirjoittanut vähemmän, oikein odottaa seuraavaa postausta niinkuin kuuta nousevaa. Vaikka oli se Topiaksenkin postaus ihan hauskaa vaihtelua 😀
Joka tapauksessa, sinä jos kuka pääset takaisin jaloillesi. Tsemppiä, sun lukijat pysyy matkassa mukana! 🙂

Avatar

<3 olet kaunis!

Avatar

Se on jo hyvä merkki, että jaksaa innostua jostain ja tuntea ja nauttia! Tsemppiä jatkoon, kyllä me lukijat täällä odotellaan :). Nyt vaan positiivisuuden kautta :).

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä