Pirteää mieltä pulkkamäessä

[mittaustagi]

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vitsi miten ihana päivä meillä oli eilen! Aamulla lähdin lasten kanssa heti aamupalan jälkeen kauppaan ja viihdyttiin siellä hyvä tovi täyttämässä jääkaappia ja valikoimassa kukkia piristämään kotia. Ostettiin myös kunnon maitoa, kaakaojauhetta ja makkaraa, sillä kaupan jälkeen tultiin vain kotiin laittamaan ostokset kaappiin ja pukemaan kunnon kerrastot päälle, sillä Henni oli pyytänyt meitä lähtemään pulkkailemaan. En saa ikinä aikaiseksi nykyään tehtyä mitään omasta aloitteesta, joten oli ihanaa kun Henni pyysi meitä lähtemään heidän kanssaan mäkeen! Mentiin koko porukka Impparin pulkkamäkeen, jossa on myös grillikatos ja pieni kioski ja viihdyttiin yli kolme tuntia hangessa. Hennillä on jo vanhempi tyttö Jessi ja sitten 3 -vuotias Konsta niin meidän muksutkin pääsivät menemään ilman äitiä pulkkamäkeen kun Jessi osaa jo hienosti pitää huolta pienemmistä. Jopa Nomppu käveli mäen ihan itse ylös asti, vaikka Topias on aina passannut Nomppua ja vetänyt pulkassa ylös. Ei ihme, että Nomppu on ihan superlaiska lapsi 😀

Me seistiin Hennin kanssa mäen alapuolella vahtimassa menoa, kunnes sitten eväistä tietoiset lapset alkoivat valittaa janoa ja nälkää. Siirryttiin grillikatokselle ja oli niin hyvä keli kun asteet oli melkein nollassa, että siinä tulen lämmössä sai ottaa hanskatkin pois. Meillä oli mukana kaksi termaria kaakaota ja litra mehua, mutta olisi pitänyt olla vielä enemmän, loppupeleissä kaikille jäi kova jano. Paistettiin ritilällä makkaraa ja lämmitettiin ruisleipää, jonka päälle oli mukana tuorejuustoa, juustoa, tomaattia ja kurkkua. Nami! Lapsilla oli pian mahat täynnä ja naamat ketsupissa, joten päästettiin mukulat viereiseen pienempään mäkeen rauhassa touhuamaan ja jäätiin itse nauttimaan tulen lämmöstä ja grillattiin vihdoin omat makkarat ja juotiin jo jäähtymään ehtineet kaakaon loput. Kun saatiin mekin mahat täyteen ja kaikki tavarat pakattua takaisin niin mentiin vielä ottamaan vähän kuvia lapsista mäen viereisessä metikössä ja innostuttiin aloittamaan lumisota! Tehtiin Hennin kanssa lapsille kaksi pulkallista täyteen lumipalloja, jotta he saavat heitellä niitä meitä päin ja me tehtiin sitten omat pallot siinä lumisodan lomassa. Reiluja vanhempia 😉 Oli ihan uskomattoman hauskaa ja kotiin meidät ajoi vasta se hirveä jano. Kotiin päästessä lapset sammuivat suoraan sänkyyn päikkäreille ja olisi itsekin tehnyt mieli lepuuttaa sohvalla jalkoja, mutta tiesin, että en enää pääse siitä sitten ylös. Avalla oli nimittäin 1,5 tunnin päästä jo uinti, joten käytin sen ajan sitten siivoamiseen ja pyykkäämiseen.

Vähän ennen kuutta herätin Avan päikkäreiltä ja suunnattiin uimakouluun. Vein Avan suihkun kautta odottamaan uimaopettajaa ja sitten menin uimakoulun ajaksi istuskelemaan pukuhuoneeseen ja selailemaan puhelinta. Seitsemältä hain Avan suihkutilasta, pestiin tukka ja lähdettiin pukuhuoneeseen juomaan pillimehua ja pukemaan. Uimakoulun jälkeen lähdettiin kauppaan ostamaan pyykinpesuainetta, koska olin pessyt niin ahkerasti pyykkiä aiemmin päivällä 😀 Kaupassa Ava muisti, että olin aamulla sanonut hänelle tulppaaneja ostaessani, että ostetaan sitten ensi kerralla ruusuja, kun Ava olisi ehdottomasti halunnut ruusuja. Joten olihan niitä ruusuja sitten pakko ostaa ja nyt meillä onkin kämppä täynnä kukkia. Kierreltiin taas kaupassa aika pitkään kun meillä oli niin kivaa kahdestaan. Mietiskelin mitä kaikkea kotoa puuttuu ja Ava sai itse pohtia, mitä merkkiä ja makua mistäkin jutusta ostetaan. Eilen oli vaan niin hyvä päivä ja alan voida koko ajan paremmin. Tuntuu, että nämä lääkkeet vihdoin auttavat kunnolla ja alan olla ihan uusi ihminen! Tottakai niitä huonojakin päiviä on, mutta olen huomannut sen auttavan, kun on jotain tekemistä <3 Alkaa bloggaaminenkin maistua paremmin, kun sitä ei tee väkipakolla 🙂 Illalla luovutan koneen Topiakselle ja hän jatkaa taas tänne niitä omia juttujaan! Eihän tämä ole ihan Topiaksen juttu, mutta kun minä teen nyt kotona yksin kaiken, kun Topias vain makaa sängyssä murtuneen jalkansa kanssa niin minusta se on vain reilua, että Topias yrittää vähän auttaa minua työni kanssa, kun mitään muuta hän sitten ei teekään. Topiaksen päivän rutiini koostuu siitä, että hän pesee aamuisin ja iltaisin lasten hampaat, tekee välillä ruokaa ja lukee illalla iltasadun, kaiken muun teen minä 😀 Tämä postaus nyt jotenkin piteni paljon suunniteltua pidemmäksi kun olen tänään taas aika hyvällä ja pirteällä tuulella, aamusta asti olen taas pessyt pyykkiä ja touhunnut kaikenlaista. Illalla tulee vielä toinen postaus, ihanaa päivää kaikille! <3

hdr

Kommentit

16 kommenttia
Avatar

Ihana, että voit jo paremmin. Pienet asiat piristävät. Joskus niinkin pienet, ettei niiden vaikutusta edes heti ymmärrä. 🙂

Avatar

Ihanaa kuulla että sulla on ollu kiva päivä! Voimia sinne <3

Emilia Huttunen

Kiitos :)<3

Avatar

Nukkuuko Noah enää päivällä ollenkaan? Miten lapset nukahtivqt illalla jos nukkuivat kuuteen asti päiväunia? 😀

Emilia Huttunen

Nukkuu, hän selkeästi tarvitsee päiväunet 🙂 Yleensä he toki nukkuu aiemmin 😀 Kyllä he nukahtivat illallakin tosi nopeasti kun oli sen verta rankka päivä 🙂 Mentiin tosin nukkumaan vasta joskus vähän ennen kymppiä 😀

Avatar

Voi vitsi miten ihanan kuuloinen päivä! Tuli ihan ikävä Suomen pulkkamäkiä ja grillausmahdollisuuksia metsän keskellä 🙂

Emilia Huttunen

Oli kyllä niiiin ihanaa <3

Avatar

Ihana et teillä alkaa menemään vähän paremmin. 🙂 toivottavasti on pysyvää ja nyt kun tulee valosampaa niin sekin varmaan auttaa asiaa 🙂

Avatar

Ihanan pirteä postaus, huomaa tuosta höpötyksen määrästä että menee jo paremmin. Tällaista on ihana lukea! ♥ Ja aivan käsittämättömän upeita kuvia tuossa alussa, wau!

Avatar

Haha, meillä mies pesee illalla pojan hampaat, muuten minä teen kaiken, vaikka sillä ei ole jalka kipsissä

Avatar

Aivan ihania kuvia <3 Täytyisi itsekin tässä joku päivä lähteä pikkusiskon kanssa pulkkamäkeen. 🙂

Avatar

Ihanaa kuulla että voit jo paremmin 🙂

Avatar

Hei! Aivan ihana kuulla, että voit jo paremmin. Nostan myös hattua sille, kuinka aina vaan puskette läpi harmaan kiven. Teidän lapsille jää varmasti ihanat muistot lapsuudesta, kun on mahdollisuus harrastaa ja touhuta teidän kanssa kaikkea kivaa. Ihanaa lopputalvea teille, olette huippuja! Älkää ikinä luovuttako. <3
Ps. ihana Topias, kun suostuu sun blogiin kirjottelemaan.. Oma mies ei varmaan siihen kykenisi:D pitäkää jatkossakin yhtä!!

Avatar

Ihana! Ulkoilma on kyllä niin ihmelääke. Tällaisista teksteistä nousee itelleki väkisin hymy huulille! 🙂

Avatar

Kuinka kauan nyt olet jo lääkkeitä syönyt? Niin ja mitä lääkkeitä? Kyllä se siitä vielä enemmänkin rupee pirteämmältä tuntumaan!

Avatar

Mua kiinnostaa kanssa mitkä lääkkeet sait, jos ne nyt on siihen homealtistukseen? Täällä meinaan odottelemassa omaan hometilanteeseen ratkaisua -.-

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä