Kun mieluummin seuraat jonkun muun elämää

[mittaustagi]

HUOM. Tämä postaus sisältää vähän juonipaljastuksia, joten ennen kuin luet kappaleen, luethan sen alusta lihavoidun sarjan nimen, jotta tiedät haluatko kuulla kaiken.

Olen kertonut, että tässä ”lomaillessani” ja yleensäkin vapaa-ajalla tykkään hirveästi katsoa sarjoja ja leffoja, mutta mitäs kaikkea sitten tykkään katsoa? No tässäpä tulee teille mun isoimpia koukutuksia! Ette ehkä ois arvannut kaikkia ilman tätä listausta… 😉

Pahin ja rakkain koukutukseni, jota en kylläkään ilmestymisvälien takia saa hirveän usein tyydyttää, on Marvelin supersankarit. Uuh ja aah. Tässä suosikkijärjestyksessä: 1. Avengers 2. Thor 3. Agents of S.H.I.E.L.D 4. Iron Man 5. Captain America 6. Agent Carter 7. Ant Man 8. Guardians of the Galaxy. En tiedä onko mussa jotain vikaa, mutta en vain millään ole kiinnostunut katsomaan Daredeviliä. Mulla on joku lapsuuden trauma siitä vanhasta Daredevil -leffasta kun vihasin sitä, mutta kannattaisi kyllä varmaan katsoa tämä….. The Incredible Hulk ei päässyt listaan, koska noh, siinä on väärä näyttelijä ja ei se vaan sovi. Se on jotenkin vikatikki. En malta odottaa, että Agents jatkuu maaliskuussa, Agent Carter juuri jatkui niin sillä saa vähän pelattua tätä aikaa. Keväällä sitten tulee kolmas Captain America ja 2017 marraskuussa uusi Thor, mutta voi luoja miten mun on tarkoitus odottaa 2018 toukokuuhun asti Avengers Infinity War -ykkösosaa?? Ja sitten jäät odottamaan kakkososaa, joka tulee vasta toukokuussa 2019? Huoh. Marvel vaan on niin ah <3

TGIT. Sanooko jotain? Thank God It’s Thursday, sillä torstaisin (Suomen aikaa perjantaiaamulla) on vuorossa Shonda Rhimesin kolmikko, Greyn Anatomia, Scandal ja How to get away with murder. Greyn Anatomiaan olen ollut koukussa siitä asti, kun se alkoi täällä Suomessa ja viimeiset öö 6-7 vuotta olen seurannut sitä jenkkitahtiin. Pitääkö sitä edes selittää, se vaan on niin ihana! Derekin kuolema oli tosi ärsyttävä ja traaginen, mutta sarja on siitä huolimatta onnistunut jatkumaan hyvin ja Pennyn mukaan tuominen toi siihen mielenkiintoisen lisän. En malta odottaa jaksojen jatkumista, vielä 1,5 viikkoa! Seuraavasta jaksosta pitäisi tulla tosi jännä, enkä malta odottaa pääseväni näkemään, miten se vaikuttaa Meredithin ja Amelian väleihin. Toivon vain ikuisesti, että Christina tuotaisiin vielä mukaan, edes vierailulle.

Scandalia aloin katsella viime vuonna ja rakastuin Oliviaan ensisilmäyksellä. Ensimmäinen kausi lähti vähän hitaasti käyntiin, mutta sitten kun sarja pääsi vauhtiin niin wow. Politiikka, draama, rakkaus, kaikki upeat salajuonet höystettynä täydellisellä vahvalla naispääosalla, niiiiiiiiiiiiin mun juttu. Aivan upea sarja! Viimeinen jakso jäi niin jännään kohtaan, mutta olin kyllä superpettynyt, kun sieltä oven takaa ilmestyi vaan sohva, vaikka olihan se hurjan tärkeä hetki ja voimaannuttava juttu Olivialle.

How to get away with murder oli sitten tietenkin pakko aloittaa, kun olin katsonut kaikki Scandalin jaksot ja aloin miettiä, että pakko tämän kolmannenkin on olla hyvä. Ja onhan se! En ole siihen aivan yhtä koukussa kuin kahteen aiempaan, mutta onhan se ihanan jännittävä sarja ja siinä on aika hurjia käänteitä! Todella erilainen, kuin Scandal ja Grey, mutta taas kerran se vahva naispääosa vetää puoleensa kuin hunaja kärpäsiä.

Pretty Little Liars. Nyt älä lue yhtään pidemmälle, jos et ole katsonut jo KAIKKIA jaksoja, siis kaikkia, jotka ovat tulleet jenkeissä. Oikeasti älä lue, pilaat muuten kokemuksesi. Kirjoitan lihavoidulla alemmas, kun voit jatkaa lukemista 😀 PLL on kuulunut repertuaariini alusta asti, mutta välissä vähän kyllästyin siihen, kun sarja jumitti tooooooosi kauan koko ajan samassa jutussa ja alkoi ärsyttää, kun ei tapahtunut mitään uutta. Mutta sitten kun sarja oli päässyt eteenpäin niin aloin katsoa jaksoja Netflixistä siitä mihin aiemmin jäin ja katsoin sitten kahdessa viikossa netistä sarjan loppuun asti ja VOI APUA. Heti kun Ali tuli takaisin kunnolla niin kyllä lähti skulaamaan. Olin JÄRKYTTYNYT kun Ezra paljastui. Siis apua, mutta ihan huikeaa. Ja kun A kidnappasi tytöt niin valvoin aamuun asti voidakseni katsoa vielä ne sitä seuraavat jaksot, koska en voinut mennä nukkumaan ennen kuin sain imettyä itseni täyteen PLL -jännitystä. Monasta tuli ihan lemppari kidnappauksen myötä ja ihanaa, ettei Mona kuollutkaan, se oli tosi surullinen jakso. Ja voi Mike…. Mutta sitten siihen viimeiseen jaksoon. En olisi ikinäikinäikinä arvannut lopputulosta. Ensinnäkin, että A on Charles. Ja ylipäätänsä, että Charles on olemassa. Ja sitten vielä, että kuka Charles on!!! Olin niin itku kurkussa kun tätä koko vyyhtiä käytiin läpi. Niin hyvä sarja.

bty

NYT VOIT TAAS LUKEA 😀

Teen mom OG on ainoa reality, jota olen ikinä seurannut. Aloin aikoinaan seurata sitä ensimmäistä 16&Pregnant -kautta ja nykyään odotan innolla aina tiistaisin uutta jaksoa. Teen Mom 2 ja 3 ei kiinnosta, ainoastaan OG! Maci ja Catelynn ovat ihania, erityisesti ihailen Caten ja Tylerin suhdetta ja kypsää asennetta adoptioon. Amber on kasvanut hirveästi ja kehittyy edelleen koko ajan ja on hienoa seurata, kuinka mimmi pyrkii koko ajan eteenpäin elämässä. Farrahia käy sääliksi, koska hänelle on tapahtunut paljon, mutta olisin kyllä silti onnellisempi, jos Farrahia ei olisi otettu takaisin sarjaan… Farrah käyttäytyy niin epäkunnioittavasti ja törkeästi vanhempiaan kohtaan, että suurimman osan ajasta haluaisin vain läimäistä häntä täysillä poskelle.

Moderni perhe on iiiiiiiiiihana! Joskus aikoja sitten näin sarjasta vilauksia sieltä täältä ja ajattelin sen olevan ihan tylsä ja outo. Mutta sitten katsoin puolivahingossa yhden jakson ja päätinkin katsoa muutaman lisää ja tadaa, olin koukussa. Niin järjettömän hauska ja fiksu sarja, ihan huippu. Torstain kohokohta. Harmittaa vaan kun jaksot ovat niin lyhyitä.

Once upon a time on omalla tavallaan ihana. Ei ihan niin koukuttava kuin monet muut sarjat, mutta tätä on ihana seurata, koska rrrrakastan satuhahmoja. Hahmot on tuotu hirveän fiksusti mukaan yhteen monimutkaiseen juoneen. Yksi mielenkiintoisimmista ylläreistä oli ehdottomasti se, miten Tittelintuure, pahin pahis ikinä, onkin Peter Panin poika, joka onkin todellisuudessa vielä hirveämpi pahis. Frozenin hahmojen toivon tulevan vielä takaisin, nyt viime aikoina hahmoja on tullut mukaan aika hitaanpuoleisesti. Kapteeni Koukku on aivan ihana ja alun Lumikki rakastettava, mutta Lumikki on nyt ärsyttävästi mammautunut. Pahattaren osuus oli hirveän surullinen ja sitten taas Regina, the evil quuen, on ah niin mahtava.

How I met your mother tietty on yksi parhaita sarjoja ikinä. Ei sitä voi edes selittää, eikä sitä pitäisi joutua selittämään. Pitäisiköhän taas alkaa katsoa alusta…. 😀 Sarjan lopetus oli surullisuudesta huolimatta omalla tavallaan täydellinen, mutta mielestäni sitä lopetusta olisi voinut vähän syventää ja pidentää. Nyt Ted kuitenkin tavallaan sai kaiken, eikä jäänyt mitään sitomattomia lankoja jäljelle.

Gossip Girl on myös näitä vanhempia lemppareita, voi vitsi kun kaikki hyvä loppuu <3 Blair ja Chuck on yksi parhaista television rakkaustarinoista. Serena on ollut aina mun mielestä vähän ärsyttävä! Samoin Jenny.

Seuraako kukaan samoja sarjoja? Se on aina ihan paras fiilis kun joku tuttu seuraa samaa sarjaa ja saa puhua siitä kunnolla! 😀

Kommentit

34 kommenttia
Avatar

Haha mahtavaa, jonkin verran katsotaan samoja sarjoja ja mun on pakko palata Greyn pariin kerran Derek kuolee! Eli juonipaljastukset koukutti takaisin mukaan. Rakkauden anatomia (private practise) on myös ihana sarja 🙂 rikosdraama jos miellyttää niin suosittelen Silta sarjaa, jäin täysin koukkuun, vaikka hieman raakaa katsottavaa olikin.

Avatar

Mä seuraan kans tota teen mom og:ta. Joka tiistai pakko katsoa. Itsekkin ihan alusta esti seurannut sieltä 16 and pregnant sarjasta lähtien. Mun lemppari on kans maci ☺

Avatar

Kannattaa ehdottomasti katsoa dare devil, ihan huippu samoin jessica Jones 🙂

Avatar

PLL:n kohdalla olin jo melkein itku kurkussa, kun painotit sanaa jokaista jaksoa. Tässä ennen viimeöisen jakson katsomista selailin bloglovinia, ja mietin uskallanko lukea! Jätit onneksi kertomisen Charlesin paljastumiseen Ceceksi, etkä näitä 5 years forward -tapahtumia avannut enempää 😀

Avatar

Modern family jenkkitahtiin (murr siinä on menossa tauko!) ja himym tuli katsottua. Mun mielestä jälkimmäisessä se viimeinen kausi oli ihan paska näin suoraan sanottua. Tavallaan se ratkaisu oli ihana ja muutama kyynelkin tirahti, mutta plääh. Modern familyn Gloria on aivan paras! Ihailen hänen itsevarmuutta, naisellisuutta, äitiyttä ja no tietysti upeaa ulkonäköä! Lisäksi Cameronin näyttelijä tekee aivan huikean roolisuorituksen! Claire ja Phil on myös mun lemppareita, näen heissä niin mut ja mun miehen… 😀 Tavallaan ohjelma on aika terapeuttinen!

Seuraan myös Big bang theory jenkkitahtiin ja viimeisin kausi ontuu jo kovin :/ eikö sen sarjan jatkosta olekin ollut vähän keskustelua vai päätettiinkö se jo lopettaa? No anyway kuolemaa se tekee!

Seuraan myös Bones jenkkitahtiin (en tiedä ilmestyykö se enää edes Suomessa?) ja sarjan tulevaisuutta välillä pohdin. Tavallaan rakastavaiset ovat saaneet jo toisensa ja heillä on perheet, mitä uutta sarjaan voi viedä tuoda?

Avatar

once upon a time… mä oon niiin samaa mieltä tosta Lumikista. ja koukku… oijoi. 😉
nyt oottelen vitos kautta viaplayhin

Avatar

Mä oon kattonu kans kaikki Greyn anatomiat ja moneen otteesee se on ikuinen lemppari! Hyvänä kakkosena tulee Bones jota oon kattonu sen verran mitä netflixissä on. Tällä hetkellä katon Olipa kerran ja en oo viel ihan päässy mukaan siihen ku joihinkin pääsee. Lisäks tykkään PLL:stä, rakkauden anatomiasta, gleestä ja weedsistä.

Avatar

Mä seurasin aikoinaan tuota 16&pregnant-sarjaa kans, olin ihan koukussa siihen 😀 pari viikkoo sit satuin kääntää mtv:lle ja sielt tuli toi teen mom, olin ihan woooot! Ihan ku ois nähny jonku tutun pitkästä aikaa 😀

Avatar

Hahaha, itse katson PLL tällä hetkellä jenkeissä pyöriviä uusia jaksoja – odotapa vain mitä sieltä on tulossa!! Katson itseasiassa samaan aikaan sarjaa alusta, jotta nyt enemmän tietävänä voin bongailla vinkkejä joita ei ensimmäisellä katselukerrala ole ymmärtänyt 😀

Avatar

Tossa oli pari semmosta munkin lemppari sarjaa kuten Greys Anatomy jotavoo seurannu jenkkien aikataulussa vuodesta 2006 (Apua siis vähänkö oon VANHA!) Ja siis jännät paikat on kyllä! Saatoin ”lievästi” pillittää Derekin kuilema jaksojen aikaan (olin raskaana, selittää varmaan asian)

Toinen suosikki ehottomasti Modern Family jota oon seurannu ihan siitä asti kun alko (taas tuli vanha fiilis!)

Blue Bloods ja The Mindy Project on kans suosikkeja! Suosittelen 🙂

Avatar

Hei mistä sä katoto noita sarjoja?? 😀 jenkki tahtiin.. Mäkin haluun! Ja uuh grey ja PLL on parhaat 🙂

Avatar

Teen Mom OG on ihan paras! Olen katsonut kaikki jaksot aina 16 and pregnant lähtien. Tiistai ilta on viikon kohokohta tv rintamalla 😉

Avatar

Miten teillä on aikaa katsoa läpi kaikki maailman tv-sarjat? 😀 Mä olen elämäni aikana katsonut läpi vain muutaman sarjan. Toissa vuonna taisin katsella HIMYMiä (viimeinen kausi oli jäätävä floppi ja koko sarja oli rasittavan tekemällä tehty) ja Greyn anatomiaa (liikaa kuolemaa), sen jälkeen ei ole tullut telkkaria avattua. Ehkä pitäisi taas etsiä joku kiinnostava sarja, mutta toisaalta mulla ei ole aikaa ja jos on, luen silloin mieluummin jotain kirjaa.

Avatar

Mä mietin ihan samaa! Ei siis mitenkään pahalla, mutta kun käy töissä, opiskelee, on kaksi lasta ja parisuhde hoidettavana, niin en vaan ymmärrä että missä välissä katsoisin miljoonaa eri sarjaa ja vielä jotain leffamaratoneja. Tuntuu ihan absurdilta, että jollain on aikaa tuijottaa tuollaista määrää eri sarjoja. Mä katson ainoastaan salkkarit, ja senkin aika usein niin, että laitan samalla lapsille iltapalaa tms.. Ja tää on nyt ihan puhdasta pohdintaa, ei mitään moralisointia 😀

Emilia Huttunen

Samalla kun lapset tuijottaa Pikku Kakkosta, lasten nukkumaanmenon ja oman nukkumaanmenon välissä, illalla sängyssä makaillessa, työmatkoilla, viikonloppuina ja sitten kun jää sarjakoukkuun niin usein tulee jätettyä yöunet pariin tuntiin kun jumittuu tuijottamaan jotain sarjaa 😀 SIis nämä sarjathan on katsottu piiiitkällä aikavälillä, jotkut tykkää lukea, maalata ja harrastaa, jotkut tykkää seurata sarjoja! 😀 Useinhan se sarja voi myös olla parisuhdeaikaa kun sitä seurataan yhdessä 🙂

Avatar

Olen kahden lapsen yksinhuoltaja äiti joka tekee vuorotyötä ja SILTIN mulla on aikaa katsoa sarjoja! 😀 Se vaatii vaan hyvät organisaatio taidot 😉 Ps Scandal on ihan huippu!!

Avatar

Oooh marvelin leffat ISO SYDÄN!! Ne on parhaimpia, lemppari on avengers! Ja täällä myös kovasti odotellaan jatko-osia. Ite katson myös greyn anatomya, scandalia, pllää, modern familya ja gossip girl on kokonaan tullut katottua! Greisku ja modern family noista omasta mielestä parhaimmat. Jos shondan ohjelmista tykkäät niin ootko kattonut private practicea (suom. Rakkauden anatomia)? Siinä seurataan Addisonin elämää (oli myös greiskussa). Kannattaa katsoa! Siitä tuli 6 kautta 🙂

Avatar

Himymin loppu oli ihan hirveä, äidin hahmo jäi ihan halvaksi, ja tuntui että se oli tehty vain jotta Tedille saataisiin ne paljonpuhutut lapset. Ymmärrän, että lapsien kanssa kuvatut kohtaukset oli kuvattu jo kauan ennenkuin tiedettiin sarjan jatkuvan näin kauan ja alkuperäinen lopetusidea haluttiin toteuttaa, mutta voi luoja.

Avatar

Voin suositella myös baby daddy ja mom! komediaa ja lapsia 😀

Avatar

Huhhuh, en kyllä ymmärrä miten sinulla on aikaa katsoa noita kaikkia sarjoja!! Itse masennuksen myös kokeneena en kyllä myöskään pidä kotisohvalle hautautumista hyvänä vaihtoehtona, mutta kukin tavallaan 🙂

Avatar

Meillä on pitkälti saman tyylinen sarjamaku, seuraan paljon samoja sarjoja kuin sinä! Gossip girliä tuli katsottua kun tuli telkkarista ja löytyy koko sarja nyt dvd boxinakin kotoa. Nyt tulee seurattua juuri greyn anatomia- ja PLL sarjoja. Huippu sarjoja molemmat 🙂

Avatar

Mä seuraan Agent Carteria ja S.H.I.E.L.D:ia, mutta musta toi S.H.I.E.L.D:in viimeisin kausi on ollut jotenkin tosi ärsyttävä ja tylsä, kun oikein kenessäkään hahmossa ei oo enää mitään mielenkiintoista persoonaa niinkuin ekoilla kausilla ja tuntuu, että kirjottaja ei oikein enää keksi mitään hyvää juonta niin koko ajan vaan joku kuolee tai katastrofia seuraa toinen katastrofi. Ja ärsyttää myös se, että Skye alkoi käyttää sitä Daisy-nimeään, se ei mun mielestä sovi sille yhtään 😀
Agent Carterin viimeisimmässä jaksossa muuten se ”zero matter” taisi olla se sama teleportti, joka nappasi S.H.I.E.L.D:issä Jemman sinne toiselle planeetalle niin jäin miettimään, että osaakohan ne siinä Carterissa käyttää sitä portaalia samalla tavalla kuin S.H.I.E.L.D:issä ja saako ne pelastettua sen mustan tutkijan, jos se siis oli se sama portaali :D.

Emilia Huttunen

Siis muakin ärsyttää se!! Ei Daisy sovi sille muuten kun sen isän käyttämänä. Voi kun mua suretti se isä niin paljon… Ja hei mä mietin tota samaa, että olikohan se zero matter se sama, mutta sit aloin miettiä, että sehän on aina ollut Hydran hallussa ja ne on lähettänyt sitä kautta niitä uhreja, siihen asti että shield siis sai sen niin en tiiä! 😀 Ihanaa et joku muu miettii samaa! Odotan hirveesti kyllä shieldin uusia jaksoja, josko ne ois keksinyt jotain uutta.

Avatar

Muistelisin että olet joskus kirjoittanut hormoonittomasta ehkäisystä.. miten löytäisin sen postauksen?

Avatar

Hei!
Itsellä kun on ajankohtaista tuo toisen lapsen yrittäminen, eikä ole mitenkään ollut mutkatonta tämä yritysaika. Niin voisitko kertoa Nompun yrittämisestä? Ja saitko jotain hormonia? Auttoiko se? Itselle määrättiin juuri keltarauhashormoni ja vikan pillerin tästä kierrosta otan tänään. Ja kun tietysti av:n mammat jakaa ”kaikkitietäviä” tietojaan tästäkin asiasta niin oikaise se! 🙂

Emilia Huttunen

Avan syntymän jälkeen oltiin ehkäisyn kanssa vähän sitä mieltä, että ei viiti aloittaa mitään, että tulee jos on tullakseen. Haluttiin kuitenkin pienellä ikäerolla toinen lapsi. Ensimmäiset puoli vuotta oli enemmänkin sellaista, että harrastettiin kyllä reippaasti ovisaikoihin seksiä, Topias oli aika välinpitämätön, kun taas mä toivoin koko ajan ihan sormet ristissä, että nyt sitä plussaa kehiin ja tein raskaustestejä satoja kappaleita 😀 Sitten alkoi Topiaskin ihmetellä, että miten sitä ei kuulu, kun ensimmäinen tuli yrittämättä. Greippimehut, alkoholit kiinnittymisen aikaan, peppu ylös seksin jälkeen, ovistikut ja kaikki mahdollinen tuli kokeiltua, enkä millään edes saanut sitä ovista bongattua, joka sitten johtuikin siitä, että mulla oli laihtumisen seurauksena menkat jäänyt lähes kokonaan pois ja en ovuloinut. Sain hormonikuurin, joka sai heti menkat alkamaan ja tulin ensimmäisestä kierrosta raskaaksi, tässä kohtaa oli reilu vuosi takana yrittämistä 🙂 Eli todella vähällä päästiin, mutta oli se silti tosi rankkaa ja itku tuli joka kuukausi alun jälkeen kun testi näytti negatiivista ja menkat alkoivat. Yrityksestä ei kerrottu yhdellekään ihmiselle ja hyvä niin, koska olisi ollut kamalaa, jos joku olisi tiennyt, kun siinä menikin niin kauan. Ehkä tästä johtuu ne minunkin kuulemani jutut, että Nomppua ei muka yritetty. Niin ja siis hakeuduin ensin kunnalliselle hakemaan apua, mutta siellä oli niin ilkeä lääkäri, että varasin heti ajan Mehiläiseen ja siellä pääsin suoraan tutkimuksiin.

Avatar

Kiitos vastauksestasi! 🙂 onneksi hormonikuuri auttoi! Toi tunne on niin tuttu kun aina ne kuukautiset alkaa ja pettymys on sanoinkuvaamaton.

Avatar

Eihän se PLL tohon loppunu, uudet jaksot alko justiinsa jenkeissä! Ja joku tässä olikin jo jessica jonesia suositellu, komppaan häntä, iham sairaan hyvä sarja vaikka marvelin tuotannosta en muuten tykkää sitten niin yhtään!!

Avatar

Regina OnceUponATimesta niin mahtava hahmo! Näyttelijä on niin taitava näyttelemään. Koskettavaa katsottavaa.

Avatar

Onpas meillä identtiset sarjafanitukset 🙂 Erityisesti halusin kuitenkin ilmaista ihastukseni siitä, että VIHDOINKIN joku muukin tunnustaa, ettei vihaa himymin lopetusta 😀 Täysin samaa mieltä siitä, että sitä olisi voinut jotenkin syventää, ja jotenkin se kohtaus missä ne lapset kehottaa Tediä soittamaan Robinille on aika tönkkö, mutta noin yleensä mun mielestä toi oli ainoa oikea loppuratkaisu! Kaikki muut raivosi tota ratkaisua, mutta mulla olis varmaan lentäny telkkari seinään, jos sarja olis päättyny Tedin ja Tracyn lapsineen eläessä onnellisina elämänsä loppuun asti ja Robinin jäädessä yksinäiseksi uraohjukseksi tai jotain. Koska olihan se niiden tarina nyt ihan tosirakkautta, eikä se silti vähennä Tracyn merkitystä ollenkaan!

Huh olen puhunut 😀

Avatar

Moi! Tää ei nyt liity postaukseen mitenkään, mutta kuulin että kärsitte aikanaan lapsettomuudesta ja tulin uteliaaksi. Normaalisti en kyselisi näin henkilökohtaisesta ja arasta asiasta, mutta ilmeisesti olet aiheesta jo kirjoittanut julkisesti niin uskallan kysyä 🙂 Kysymys: kuinka kauan yrititte saada lasta, entä selvisikö mitään syytä, miksei meinannut tärpätä? Onneksi teillä kävi hyvin ja saitte kaksi ihanaa lasta, onneksi olkoon! 🙂

Ja jottei menisi ihan kokonaan aiheesta ohi, niin mäkin seuraan Teen momia (OG ja 2)! Noista mainitsemistasi sarjoista Teen mom on ainoa mistä tykkään. En tiedä mikä siinä niin kiehtoo, yleensä en tykkää tuon tyylisistä ohjelmista. Olen jopa netistä lukenut ”juoruja” teen momeista, varsinkin Jenellestä, sen tempaukset on niin viihdyttäviä. Maci on mun lemppari OG-tytöistä, se on niin kauniskin. 🙂

Emilia Huttunen

Vastasin tähän aiheeseen juuri tuossa ylempänä 🙂

Avatar

Toi How I met your mother on kans mun lempparisarja, olen vasta 5. kaudella menossa kun tyttö on kasvanut isommaksi ja omaa aikaa löytyy 😀 Rakastan ehkä eniten Tediä kun oon myös ikuinen romantikko 😀 Gilmoren tytöt on mun toka suosikkisarja, kannattaa vilkaista jos nauttii kahvista ja vitsien nopeista heitoista 🙂

Avatar

Suosittelen orphan blackia netflixista! Tosi koukuttava huippusarja 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä