Pinnalla

MUTSIS ON16

Täksi illaksi mulla oli suunnitelmissa postaus ihonhoidosta ja vähän meikkaamisestakin. Kuvatkin on tuossa koneella valmiina, mutta en päässyt tätä ensimmäistä vertailukuvaa pidemmälle, kun aloin tuntea alkavan migreenin jyskytyksen ja tuttu oksetus heräsi mahan pohjassa. Joten naamajutut saavat odottaa huomiseen, mutta koska huomenna on perjantai, halusin vähän huudella tämän kuvan kera, että älkää kokonaan upotko somettomaan viikonloppuun, vaan käykäähän huomenna kurkkaamassa täältä tuloksia ihonhoidosta luonnonkosmetiikalla!

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Ensimmäinen ajatus oli kun tämän kuvan näin, että teissä siskoksissa on samaa näköä 🙂 olisikohan se nuo kauniit silmät!

Avatar

Ekaa kertaa huomaan sussa ja evessä samaa näköä kunnolla. Tuossa kuvassa missä kamera oot ihan Even näkönen! 🙂 tai onks Eve sit sun näkönen mites se menee 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä