Luonnollista hehkua

[mittaustagi]
MUTSIS ON16

 

Täydellisen hehkuva iho ilman meikkivoidetta? Maailman paras kulmaväri? Hyvinvointipuolelta löytyy nyt täydelliset tuotteet helppoon meikkiin, klikkaa TÄSTÄ.

”Oma sävyni on Taupe, joka on todella kylmä, vähän harmahtava sävy, joka menee täydellisesti hiustenvärini kanssa, mun oma värini kun on tällainen kylmä ruskea. Tätä väriä saa kulmia laittaessa harjalla helposti muokattua niin vaaleaksi tai niin tummaksi kuin haluaa, joten sävyn valitseminen oli aika helppoa, kun siinä on vaikea mennä ihan vikatikkiin.”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Täydelliset kulmakarvat tuossa oikean puolen kuvassa! Ja näytät siinä muuten todella paljon siltä bloggaavalta siskoltasi!! 🙂

Avatar

Hei! Sanoit tuolla yhessä postauksessa et sulla on toisessa silmässä lievää piilokarsastusta. Mulla on itelläki optikko todennu tällästä ja mietin kun sanoit että lasit saattaa pahentaa sitä niin mitä kävi? mietin tässä ite että kannattaako niitä hankkia jos tilanne pahenee.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä