Move that ass

[mittaustagi]

Ette ikinä arvaa mitä menin tekemään. Nyt tuli kyllä sellainen täyskäännös kaikkiin suunnitelmiin, että oksat pois. Kovasta suunnittelusta ja uhoamisesta huolimatta lähdin aivan extempore eilen salille. Ja tänään aamulla uudestaan. Siskoni Eveliina päätti yhtäkkiä 21 liikunnattoman vuoden jälkeen tehdä täyskäännöksen ja alkaa liikkua. Kyllä, Eve on meistä se laiheliini, joka ei liiku yhtään ja syö mitä haluaa, minä taas olen aina aktiivisesti urheillut pullukka, joka lihoo kun katsoo suklaata. Reilut geenit, eikö? Eve on perheen ainoa luonnonoikku tässä suhteessa, Eve on myös ainoa sinisilmäinen, hmmmm…. Postimies asialla? Mutta anyways, mietin ensin, että jospa minä nyt vuokraisinkin Elixian jäsenyyteni Evelle, mutta leikkitreffien keskellä pieneksi jääneitä treenivaatteitani Evelle lainaan antaessani päätinkin yhtäkkiä lähteä Even kanssa tutustumaan Elixiaan. Ja niinhän siinä kävi, että raahasin muhkun peppuni treenaamaan, sain Even liittymään jäseneksi ja aloitettiin uudet elämäntavat yhdessä.

12547682_1026566074049505_1633951901_n

Salille lähteminen oli todella vaikeaa molemmilla kerroilla, mutta siellä se treenaaminen tuntui hyvältä. Aloitin toooosi kevyesti ja sillä linjalla aion jatkaakin. Mutta ajattelin, että ehkä tämä kuitenkin tekisi parantumiselle hyvää. Ainakin saan selkeästi nyt jo rutiinia elämään, kun huomenna on herätyskellot aikatauluttamassa päivää, jotta ehdin joogaan. Tämä lihominen meinaan ei ainakaan tee hyvää itsetunnolleni ja itsetunnon parantuminen on iso osa kokonaisvaltaista parantumistani. Aloitin lääkkeet joulukuun alussa ja olen sen jälkeen lihonnut 8 kiloa… Tässä on tosiaan kaksi kuukautta kulunut, joten ei näytä kovin hyvältä. En tee mitään täyskäännöstä, koska 1. en jaksa 2. en jaksa. Aloitan pikkuhiljaa sekä liikunnan lisäämisen ja ruokavalion parantamisen. Pienenpieniä askelia, tavoitteena ihan vain se parantuminen. Liikunta ei vielä ajatuksena tunnu houkuttelevalta, joten miksi turhaan pakottamaan itseäni. Mutta hei, tämähän tarkoittaa sitä, että luvassa on sittenkin vähän myös liikuntajuttuja. Ja ehkä jotain ruokahöpötystä. Mutta toistan itseäni, hitaasti lähdetään liikkeelle. Tämä Even treenaaminen on ainoa syy siihen, miksi ajattelin nyt pystyväni tähän. Kun lähdetään yhdessä aloittamaan niin tulee paljon mieluummin lähdettyä salille. Etenkin kun sitten serkukset saa samalla leikkiä yhdessä. Nämä ekat kerrat sujui ihan hauskasti, kun vaikka Eve näyttää meistä paljon urheilullisemmalta niin mulle oli todella vaikea tajuta, kuinka rapakunnosta Evekin nyt lähtee liikkeelle. Eli ei tule onneksi mitään alemmuuskompleksia haha!

Mulla olisi sitä painoa nyt se 20 kiloa pudotettavana. Taas kerran. Mutta en tee nyt yhtään mitään tavoitteita, katson vain miten sujuu. Mutta en vain halua enää lihota kiloakaan.

Kommentit

19 kommenttia
Avatar

Toi peppu mulle nyt, kiiitooos!

Avatar

Hurjasti tsemppiä!!

Avatar

Vitsit! Tsemppiä ja toivotaan, että salilla käynti jäisi pysyvästi aikatauluihisi. 🙂 Oon tosi huono kehumaan ihmisiä, mutta toi sun kroppa on kyllä ihan mieletön! Ei varmaan itsestä tunnu nyt siltä, mutta mun mielestä ei tarvis laihtua kiloakaan. Niin upee peppu ja vyötärö’

Avatar

En oo varmaan ikinä kommentoinu sun blogiin, mutta nyt on PAKKO. Koska saakeli mikä booty!!!! Yks _vähän_ kateellinen täällä huutelee 😀 ja oi, voin niin samastua tohon että sisko on laiha, eikä liho vaikka mitä söis ja ite lihoo heti kun aatteleekin ruokaa XD kivaa kevään odotusta sulle ihana Emilia:)

Avatar

Heippa! Aina välillä luen sun blogeja kun kiireeltä ehdin. Hurjan hurjan paljon tsemppiä 🙂 itse rakastan liikuntaa ja terveellistä ruokaa ja sen tuomaa hyvää oloa. Ihanaa että olet löytänyt tien takaisin. Itse aina kanssa painotan sitä että kun ei pakosta liiku. Silloin se on parasta. Pieni happihyppely ulkona lasten kanssa ja sitten venyttelyä yhdessä. Tekee jo ihmeitä. Mene ihan oman kunnon mukaan ja hae sitä hyvää oloa sieltä 🙂 kyllä se siitä! Ja näytät upealta jo nyt!

Oma lemppari resepti on rahka (kylmänä) + uuniin päärynää, omenoita ja kanelia. Aivan taivaallisen hyvää ja bataatti burgerit.

Tsemppiä sinne kovasti! Ja hei kevääseen päin mennään, se virkistää myös mieltö kun kevät sieltä tulee. Kivaa viikkoa 🙂

Avatar

Tsemppiä.. voikun asuisin lähempänä voisin lähteä teijän seuraksi. 😀

Avatar

Siis wau, yks tollanen pylly mulle kiitos!!

Avatar

Hurjan paljon tsemppiä! Itse aloitin kans nyt uudet elämän tavat tammikuun lopulla. Ruokajuttuja olis tosi kiva lukea, niistä saa ite aina hyvää inspiraatiota 🙂 Ja jos teet jotain kotireenejä joskus, niin niistä myös. Ite en käy nyt salilla, toistaiseksi, vaan teen kotona youtuben avulla kaikkea. Ja se on mun mielestä tärkeintä, että kuuntelee itseään! Jos ei tee mieli liikkua, niin sit vaan ei tee sitä. Ite en ainakaan tee kunnolla enkä täysillä, jos lähden kuntoilemaan vaan siksi, että on ”pakko”. Sama syömisen kanssa, jos kieltää itseltään totaalisesti kaikki hyvä, nii aivan varmasti sitä sortuu niihin! Vielä kerran, tsemppiä ja toivottavasti kirjoitat paljon kuulumisia tämän suhteen 🙂

Avatar

Tsemppiä!

Salille lähteminen on aina se vaikein asia, mutta kun sinne pääsee niin treeni yleensä luistaa super-hyvin. Itse olin jo onnistunut saamaan rutiiniksi saleilun 3 x viikossa, sain pudotettua painoa 10kg. Sitten tuli abivuosi, stressi ja mykoplasma, saleilu jäi ja 5kg tuli takaisin. Nyt syksyn aikana sain 5kg taas sulatettua ja alaspäin mennään pikkuhiljaa. Pitäisi vaan löytää taas se liikunnan ilo!

Avatar

Sulla on tosi kiva blogi! Toi on niin hienoa, että kerrot ihan rehellisesti omista kokemuksista ja tavoitteista, tsemppiä treeneihin! 🙂

Avatar

Haha, ompas sulla hyvännäkönen pylly! 😀 Itsellä sais kans vähän kerääntyä mielummin tohon lantiolle, kaikki kun ruukaa tuleen mahaan… Tsemppiä sulle ihan hirveesti, sä pystyt siihen pienin askelin! Jään seuraileen… 🙂

Avatar

Ps. Omaa juuri alkanutta elämäntaparemppaa pääsee kurkkailemaan täältä! 😉

Avatar

Tulin tänne ekaa kertaa ja luin samalla muutamia vanhoja postauksia läpi sairauksistasi yms. Ei voi muuta sanoa, kuin että järjettömästä tsemppiä!!!!

Itse pari vuotta sitten sairastuin terveenä ja liikkuvaisena nuorena naisena syöpään. Edelleen on tietynlaisia lääkityksiä päällä, mitkä vaikuttavat esim. rasva-aineenvaihduntaan (olematon) ja yöuniin. Needless to say että hermo menee ja turhauttaa. Mutta ei tässä auta kun tsempata ja liikkua, valita itselle rakkaat lajit. Koska liikunta nyt ei ikinä ole pahasta.

Ekaksi kyllä ajattelin parantua tästä pirun influenssasta. Aurinkoista viikkoa!

Avatar

Kuullostaa mummielest tosi hyvältä, tekee just sitä ja sen verran ku itteä huvittaa! Niistä pienistäki ulkoiluhetkistä tai salijumppailuista saa kummasti ilosta mieltä oon ainaki ite huomannu 🙂 ei se ainakaan haittaa tee ku ottaa rennosti ja ilon kautta sen liikkumisen! Tulee aina hyvä mieli lukea sun positiivisia uutisia tai uusia juttuja 🙂

Ps. Sun pylly on aivan tajuton antaisin paljon jos olis itelläki tollanen peppu! 😀

Avatar

Moi Emilia. Minulla on aika samanlainen tausta kuin sinulla. Aloitin myös lääkkeet joulukuun alussa. Olisi mielenkiintoista tietää mitä lääkettä syöt. Minä syön Sepram 10mg ja ne aiheuttavat todellakin turvotusta. Silmät aamulla aivan kaapissa ja olo kurja.

Voimia Emilia. Kiitos että kirjoitat vaikeista asioista ja rehellisesti. Se auttaa vertaistukena.

Avatar

Tsemppiä hirveesti ja oikee asenne! Ei sitä kannatakkaan hirveellä rytinällä lähtee liikenteeseen vaan pikkuhiljaa. Tiedän ton tunteen, oon itsekkin nyt lyhyen ajan sisään lihonut PALJON mikä harmittaa ja lyttää itsetuntoa. Sekään ei ole nimittäin huipussaan koskaan ollut. Oon ollut aika masentunut viimeiset puoli vuotta ja viime aikoina ollut erittäin itkuherkkä. Oon siis ollut fyysisesti ja henkisesti aika huonossa jamassa. Urheilin aktiivisesti viimeiset pari vuotta ja olinkin vuosi sitten viime syksyyn asti kovassa tikissä, mutta sitten se homma lässähti, väsyin, lihoin ja masennuin enkä oo nyt liikkunut n. 3kk juuri ollenkaan. Tiedostan onneksi mistä tää masentuminen johtuu ja nyt vaan pitäis saada aikaiseksi hakea apua ja yrittää pikkuhiljaa päästä eteenpäin ton liikkumisen ja muutenkin syömisen parantamisen suhteen.

Kova tsemppi siis sinnepäin kohtalon toverille! 🙂

Avatar

Sulla on kyllä jo nyt uskomattoman kaunis vartalo 🙂

Avatar

Täällä painitaan painon kanssa ja salilla käymisen kanssa samanlailla. Toisaalta,uutena vuotena tekemäni päätös on edelleen voimassa. Aion myös kuulua siihen 8% ihmisistä joilla on uuden vuoden lupaus yhä voimassa, nimittäin joulukuussa! Tsemppiä tulevaan!

Avatar

Kaunein ihana emiliaaa<3 Tuo pylly <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä