Isien ja tyttöjen letitysilta

[mittaustagi]

Kun vien Avan päiväkotiin, niin viritän yleensä kaksi tai kolme epämääräistä ponnaria (töyhtöä) sen päähän ja ne sojottaa joka ilmansuuntiin. Mietin josain kohtaan kun tuli se lettikirja myyntiin et oisin hommannut sen, oishan se hienoa viedä muksu päiväkotiin niin että ois hiukset laitettu oikeen kauniisti. Tulin tulokseen etten jaksa kumminkaan mistään kirjasta Avan kanssa kahdestaan opiskella mitään lettejä. Facessa tuli kutsu Tiirikkalaan letitysiltaan niin oli pakko lähteä mukaan. Mietin että siellä on kumminkin 24 muuta poropeukalo isiä opiskelemassa niin en olisi ainut tunari joukossa. Aiemmin osasin jotenkuten tehdä ihan perus ponnarin ja olin pari kertaa testaillu lettiä jollekkin My little ponylle. Ekaksi tehtiin tommonen perus tavallinen letti. Muutaman yrityksen jälkeen se menikin ihan suht sujuvasti omasta mielestä.

MUTSIS ON17 (2).jpg1

Seuraavaksi yritettiin tehdä jotain lettiä joka lähti tuolta päältä, mutta sitä en oikeen hallinnu niin totesin että parempi lopettaa ennen kun palaa käpy täysin. Sen ajan kun muut aherteli sitä niin me tyydyttiin Avan kans syömään pullaa ja hörppimään kaffetta ja mehua.

20160203_184634-1_resized_1

Lopuksi treenailtiin tommosta kalanruotolettiä, josta tuntus kanssa aluksi ettei siitä tuu yhtään mitään. Jotenki se letti vaan näytti aluksi siltä ettei se etene mihinkää suuntaan. Mutta kyl me sit lopuksi saatiin jottain aikaseksi.

MUTSIS ON17

Kummasti jotain uutta taisi isät oppia parissa tunnissa kumminkin. Lapset nautti ja isät nautti, pois lukien pari tyttöä jotka vähän itki kun isit yritti vääntää lettiä päähän. Kuvat napsisin kännykällä, joten laatu on mitä on. Oli oikeen isä-tytär aikaa parhaimmillaan. Me molemmat tykättiin ja jäädään odottaa seuraavaa letti-iltaa.

Kommentit

8 kommenttia
Avatar

Olen lukenut kaikki Topiaksen kirjoittamat postaukset ja tämä oli kirjoitusasultaan paras. 🙂
Alkuun luulin että Emilian kirjoittama kun ei ollut niin puhekieltä.
Ihanaa että nykyään myös isät opettelevat lettien salat!

Avatar

Haha, söpöjä! 😀 Täytyy näyttää miehelle, jos sekin vaikka innostuisi, sillä kun on noi päikkyyn viemiset kohta edessä. Toi isien lettihommeli tuntuu olevan nyt kovin in. 🙂

Avatar

Ihanaihanaihana, hymyssä suin luin koko kirjoituksen 😀 ♥ ! Yleensä en kestä lukea jos on pieniäkään kirjoitusvirheitä mutta näissä Topiaksen jutuissa niitä ei edes huomaa kun tulee vaan niin hyvälle tuulelle 😀 ♥ !

Avatar

Sulattaa sydämen, kun lukee tälläisiä isä-tytär juttuja. Omasta lapsuudesta jäänyt kirkas muisto siitä, kun isäni selvitti takkutukkaani tunnin ajan. Toivottavasti joskus pääsen todistamaan oman tyttären ja hänen isänsä välistä isä-tytär -aikaa 🙂

Avatar

Voi saataispa meillekin tyttölapsi ja isille vielä tuputettua tää letityshomma. Tosin tykkään ite laittaa hiuksia niin paljon, että isin tekemiä.en välttämättä kelpuuttais. Ehkä sekin oppis jos suostuis vilkaseen sitä kirjaa. 😀

Avatar

Ihana postaus ja komeat letit! Mehu ja pulla on aina kannattava valinta, jos tukkahärdelli tökkii – hyvä valinta! : D

Avatar

Samaa mieltä kuin Eve tuolla ylempänä. Ihan sydän sulaa kun tämmöisiä lukee!

Avatar

Haha tykkään tosta asenteesta, et jos käämit meinaa palaa ni ei muuta ku mehua ja pullaa naamaan 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä