Kerroksia, kerroksia

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jacket – Only / Dress – Mint & Berry / Shoes – Tamaris / Bag – Michael Kors  / Cardigan – Vila

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Miten saada kevyt sifonkiunelma toimimaan Suomen talvisissa maisemissa? No kerroksilla. Mulle on iskenyt viime vuosina hirveä harmaan hamstraus päälle, joten harmailla asusteilla ja kerroksilla on kiva luoda kokonaisuus keväisempienkin vaatteiden ympärille. Lämmin neule, ihana villakangastakki ja sopivat asusteet niin voila, valmista on. Laitoin tämän asun seuraksi pitkästä aikaa oikein suoristetut hiukset, jotta kiharapilveni ei veisi liikaa huomiota itsestään melko näyttävän mekon seurana. Tämä Michael Korsin laukku on kyllä saanut hirveästi käyttöä ja tykkään siitä edelleen sikana, niin näppärän kokoinen. Zalando -tilauksen mukana tullut mekko ja neule olivat kyllä ihan nappiostoksia, niin mukavat ja käytännölliset. Olen itse tähän asuun todella tyytyväinen ja entäs sitten nämä kuvat. Korinna nappasi asukuvia musta eilen ja jännitti hirveästi mennä pitkästä aikaa kameran eteen niin, että joku muu kun Topias on kuvaamassa, mutta turhaa jännitin. Vaikka tätä painoa on kertynyt ihan kunnioitettavasti niin pyöreys ei ole se ensimmäinen juttu, mitä näitä kuvista huomaan. Korinna on vaan niin <3 

Mitäs tykkäätte? Onnistuiko asu? 

Postaus sisältää affiliate -linkkejä

Kommentit

28 kommenttia
Avatar

Upeita kuvia ja ihan täydellinen toi asukokonaisuus, tekis nyt mieli itsekin kokeilla jotakin vastaavanlaista kokonaisuutta näin talvella!

Avatar

Kauniita kuvia ja olet hyvin kaunis nainen

Avatar

Ensinnäkin toi mekko on todella nätti ja sopii sulle! 🙂 Toisekseen haluaisin vaan sano että vaikka asia varmasti pyörii kokoajan sun mielessä niin ei välttämättä tarvi mainita sitä kokoajan eli tää painon nousu. Koska et todellakaan ole ainoa jolle niin käy, syitä on monia ja aina asialle ei voi niin paljo ku haluais. Ja vielä yks juttu, en mä ainakaan tarkastele sun kuvia sillä silmällä et ois tullu lisää painoa enkä usko et kovin moni muukaan niin tekee!

Avatar

Kauniita kuvia, ihana asu! 🙂

Avatar

Todella upeita kuvia! Itse myös kamppailen paino asian kanssa, olen yrittänyt hyväksyä muuttunutta kehoa, niin näistä sun postauksista saa vertaistukea! Kiitos paljon vertaistuesta 🙂

Avatar

Voi kumpa näkisit itsesi ulkopuolisen silmin, olet terveen näköinen ja kaunis nuori nainen. Voimia sinulle vaikeassa elämäntilanteessasi. Toivottavasti vielä joskus katsoessasi peiliin huomaat miten upea nainen sieltä katsoo takaisin. Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi! <3

Avatar

Joo pakko sanoo komppaan tätä ihan täysin! Voiku näkisit itses ulkopuolisen silmin oot tosi kaunis näissä kuvissa niikun muissakin! 🙂
Ymmärrän ajatuksia joita sun päässä vaeltelee paremmi ku hyvin, toivomukaan ees vähän uskot meitä kaikkia jotka sua tsemppaa ja ihailee! 🙂

Avatar

Tosi hyvältä näyttää Emilia! 🙂

Avatar

Aivan tajuttomat ihana asukokonaisuus, ja olet todella kaunis! Itsekin olen ihastunut pitkiin ja harmaan/beesin värisiin neuleisiin, pitää itsekin käydä vilkasemassa Zalandon tarjontaan.

Avatar

toi kolmas kuva, kengät ja helma, on vaan ihan täydellinen! en oo tajunnutkaan kuinka pitkät hiuksetkin sulla on! 🙂

Avatar

Joo, oikein onnistunut ja pidin kovasti kuvien fiiliksestä. Wau!

Avatar

Wautsi!oot todella kaunis!ja upee kroppa!:)

Avatar

Wau, näytät hyvältä! Ja ihana mekko, sopii arkeen ja juhlaan☺

Avatar

Ihana mekko! Näytät kauniilta 🙂

Avatar

Sulla on ihanat hiukset! Kauniita kuvia!

Avatar

Olet kaunis nainen!! Pyöreytesi kyllä näkyy, mutta mitä se haittaa?

Avatar

Wau, näytät kyllä tosi hyvältä.:) Tyylikäs kokonaisuus!:)

Avatar

Upeita kuvia ja niin kaunis olet! Toi laukku on <3

Avatar

Upeita kuvia, tunnistin Korinnan käsialan! 😉 Tosi kaunis asukokonaisuus, omaan silmääni otti vähän se, että nilkkurit ikään kuin katkaisevat säären nilkasta ja tekevät niistä lyhyemmän näköiset. Itse olisin ehkä yhdistänyt avokkaan, mutta siinä olisi kyllä nilkat jäätynyt! 😀 Ehkä sitten saapikas? Olisi jalat saanut vielä lisää pituutta, nythän korkea vyötärö taikoo sulle upeat kilometrisääret!

Onpa upea tukka!

Avatar

Ihana mekko! Oot kaunis!

Avatar

Upea ja eteerinen ilmestys! Emilia hei, ei ne kilot, vaan se miltä näyttää 😉 Ja ihana paksun ja terveen näköinen tukka!

Avatar

Oletpa kaunis 🙂

Avatar

Huh! Ihania kuvia! Mekko sopii sulle oikein hyvin ja toi väri on bueno! 🙂

Avatar

Tosi kauniita ja onnistuneita kuvia, asu on myös täysi kymppi 🙂 ja näytät mahtavalta!

Avatar

Siis ensinnäkin noi hiukset <3 ja toisekseen, näytät upealta, ihan kuin joltain mallilta. Tiedän että sitä on itse vaikea nähdä, mutta toivon että näistä kommenteista ja varmasti myös läheisten sanoista uskoisit, että olet UPEA.

Avatar

Oon tosi huono kommentoimaan, vaikka monesti ihastelenkin sun kuvia tai tykkään postauksista muutenkin. Nyt tuli vaan fiilis, että pakko ryhdistäytyä ja kommenoida! Näytät meinaan ihan älyttömän kauniilta – ja nuo vaatteet sun päälle upeilta! Toivottavasti osaisit nähdä oman upeutes itsekkin, tänne se meinaan välittyy näistä, että kaikista muistakin kuvista.

Kerran nyt rupesin kommentoimaan, niin haluan vielä toivottavaa valoisaa ja hyvää kevättä. Oon voinu samaistua niin moneen sun juttuun, kun on ollut niin paljon vastoinkäymisiä lyhyen ajan sisällä. Siksi haluan toivottaa entistä enemmän kaikkea hyvää sinne :’)

Avatar

Aivan ihana asu. Upea.

Tunnut puhuvan paljon painostasi, sen kanssa kamppailusta ja uusista kertyneistä kiloista. Tiedän että voi olla vaikeaa ajatella näin (ja ehkä oot kuullut jo aikasemmin) mutta voi olla, jos alottaisit miettimällä vähän positiivisempia asioita itsestäsi (ja myös kirjottamalla niistä) etkä kiinnittäisi niihin huonoihin puoliin niin paljon huomiota, saattaisit myös tuntea itsestäsi paremmin. Eli tietynlainen positiivisuus ja niiden hyvien puolien korostaminen elämässä ja blogissa voisi auttaa myös sun parantumista ja itsetuntoa. Esim. nyt kun olet tuonut ilmi lihomisen, jotkut ihmiset saattavat käyttää sitä ”aseena” sua vastaan.

Mä en esim. oo huomannut näissä kuvissa sun lihomista. Joka kerta kun pistät asukuvia, mä vaan kiinnitän huomiota siihen, kuinka upealta näytät. Ei edes tule mieleen, että ootkohan lihonut vai et. Sun vaatteet kaikissa asukuvissa istuu ja sopii sulle tosi hyvin!

Ihanaa kevättä sulle ja sun perheelle. 🙂

Avatar

Olet tosi kaunis Emilia ja asusi on upea! Varman näät kehosi ikäänkuin ”väärien linssien” läpi, olet nuori, nätti ja sopusuhtainen 2n lapsen äiti.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä