Herkullinen kesä

[mittaustagi]
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Käytiin tosiaan Avan kanssa perjantaina vähän fiilistelemässä tulevaa kesää pr-toimistossa ja tehtiin samalla tyttöjen reissu Helsinkiin. Lähdettiin liikkelle jo aamulla, vietettiin päivä Iinan ja tyttöjen kanssa ja palattiin illalla kotiin. Tämä oli mulle ensimmäinen reissu Helsinkiin monen kuukauden tauon jälkeen ja olen kyllä iloinen, että pääsin nyt lähtemään. Meillä oli Avan kanssa tosi kiva päivä ja Ava etenkin nautti Lumenen ihanasta kynsilakkapisteestä, sekä supersöpöistä tarjoiluista. Tytöt innostuivat myös leikkimään piilosta vaaterekkien keskellä ja tarkkasilmäiset bongaavatkin tästä postauksesta ainakin yhden piilosilla olevan ipanan. Noh, löysitkö? 😉 Tämä Ava päällä oleva mekko on River Islandin, Zalandolta siis tilattu ja voi apua miten täydellinen se on. Niin mukava, pehmeä ja monipuolinen! Ja vielä hintalaatusuhde enemmän kuin kohdallaan. Tästä tulee kyllä yksi Avan vaatekaapin kulmakivistä. Asun muut detaljit löytyvät tästä aamun postauksesta.

Nämä pr-tilaisuudet kyllä herättävät aina sellaisen kesänodotuksen, että huhhuh. Mutta tulisi nyt se kevätkin ensin! <3

Postaus sisältää affiliate-linkin

Kommentit

3 kommenttia
Avatar

Meidän neljä vuotias istuu tässä mun vieressä ja nähtyään Avan mekon ja laukun sanoi heti: Aivan ihana mekko ja laukku! 🙂

Avatar

Oi, tuliski vaan jo kesä! Piilosilla ollaan sängyn alla

Avatar

Ihana tuo Avan mekko !!! Löytyisköhän samanlaista aikuisillekin ?? 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä