Siistiä, niin siistiä.

[mittaustagi]
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Me ollaan oltu Topiaksen kanssa aina meidän suvun kesken sellainen yleinen naurunaihe, mitä tulee siivoamiseen. Vihataan molemmat siivoamista ja ollaan siinä ihan surkeita. Topias on muutenkin ihan sählä, mutta minä olen puolestani todella järjestelmällinen ja tarkka, vihaan vain sitä siivoamista. Meidän kämppä onkin näiden yhdessä asuttujen 5,5 vuoden aikana ollut 99% ajasta sotkuinen. Siivotaan vain silloin, kun meille on tulossa vieraita. Lisäksi mulle iskee aina muutaman kerran vuodessa joku outo energiapuuska ja siivoan kämpän yksin lattiasta kattoon, mutta muuten me ollaan totuttu elämään pienen sekasorron keskellä. Eikä pieni sekasorto minua haittaa, vaikka nautinkin kyllä enemmän siististä kodista. Mutta kun se sekasorto on lasten myötä alkanut muuttua joksikin ydinräjähdyksen ja kaatopaikan väliseksi tilaksi, niin se kyllä jo häiritsee.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt meillä on kuitenkin joulukuusta asti ollut siistiä useammin kuin koskaan, koska minulla on uusi yhteistyökumppani, joka on sukuni keskuudessa huvittanut kovasti. Meille on nimittäin kuittailtu jo pitkään, että mikset tee yhteistyötä jonkun siivousfirman kanssa, että saataisiin joskus kämppä kuntoon ja nyt se kämppä sitten on paremmassa kunnossa kuin koskaan, kiitos Freskan. Freska on uusi ja upea kotisiivousyritys, jonka missio on antaa ihmisille aikaa. Kun joku muu hoitaa sen siivoamisen, saat itse tehdä mukavampia juttuja. Ja onhan tämä aivan upeaa. Lähdetään neljäksi tunniksi leikkimään, ulkoilemaan, kauppaan tai mukkilaan ja saamme palata täydellisesti puunattuun kotiin. Se fiiilis kun ovea avatessa rappukäytävään tulvahtaa raikasta ilmaa ja kämpässä vallitsee todellinen puhtauden tuoksu ilman, että näet itse mitään vaivaa. Ihan huippua. Mutta eihän me tietenkään voida päästää siivoojaa tavarantäyteiseen kämppään, jossa ei mahdu siivoamaan. Joten näin meillä tulee itsekin siivottua tavarat paikoilleen aina ennen siivoajan tuloa ja kun lopputulos on niin täydellinen, tulee paljon helpommin myös pidettyä kämppää siistinä. Rakastan tätä palvelua niin paljon, enkä enää tiedä miten olen voinut elää ilman!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kotisiivoushan on kotitalousvähennyskelpoista, eli saat siivouksesta 45% takaisin ja tämä on varmasti osasyy siihen, miksi kotisiivous tuntuu yleistyvän kovaa vauhtia. Se tunne siivouksen jälkeen on vain niin mahtava, että se on todellakin rahanarvoista. Mutta miksi sitten kannattaisi valita juuri Freska? Tässäpä muutama syy!

Freska lahjoittaa jokaisesta siivouksesta 50 senttiä Itämeren hyväksi.

Freska käyttää ainoastaan Kiillon kotimaisia, allergia- ja ympäristömerkittyjä siivousaineita.

Siivoojien Freska-paidat ovat Pure Waste Textilen valmistamia ja ommeltu kierrätysmateriaaleista.

Saat kotiisi aina saman tutun siivoojan. Meillä käy ihanan aurinkoinen Mirja.

Palvelulla on täysi tyytyväisyystakuu.

Tilaaminen on helppoa, eikä hintaan tule mitään piilokuluja, etkä sitoudu mihinkään.

Freskaa voi kokeilla halvalla. Sillä nyt saatte koodilla MUTSISON15 15% alennusta kertatestauksesta. Ja koodilla MUTSISON50 säännöllisen siivouksen tilaajat saavat 50% alennusta ensimmäisestä kerrasta.

Freska on helpottanut meidän arkeamme ihan hirveästi ja suosittelen todellatodellatodella lämpimästi sitä kaikille! 

Kommentit

7 kommenttia
Avatar

Mä olin ite joskus pari vuotta kotisiivoojana yhessä firmassa. Raskastahan työ oli, mutta mä ainakin sain itse iloisen mielen siitä, kun asukkaat olivat niin tyytyväisiä ja onnellisia kun joku heillä siivosi. Ja mä taas kotona nautin siivoomisesta, ruuanlaitto taas on aivan yäk 🙂

Avatar

Kyselin jo aiemmin samaa, mutta mikähän maali ja sävy on seinässä mm. tuossa kuvassa, jossa on penkillä orkidea? Näyttää tosi hyvältä! Metsästän meidän avokeittiöön ja olkkariin täydellistä harmaata värisävyä!

Emilia Huttunen

Se on valitettavasti vanhojen asukkaiden jäljiltä, joten en yhtään tiedä! 🙁

Avatar

Mä oon joskus miettinyt kans siivojan hommaamista, mut en oikeesti tiiä osaisinko olla jos tietäisin että joku siivoaa meillä.. 😀
Olitko heti ihan fine, vai vaatiko totuttelua? 🙂

Emilia Huttunen

Mulla oli sama jännitys! Mutta meidän siivooja on tosi mukava ja Freska valitsee siivoojat huolella niin heti se sitten helpotti ja tuntuu ihan hyvältä 🙂

Avatar

mistä tuo kynttiläjuttu on? tuo iso lasinen jossa monta tuikkua

Emilia Huttunen

Se on Partyliten! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä