Vaippapeppujen Ferrari

[mittaustagi]

Yhteistyössä Indiedays ja Libero

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen tosiaan mukana Indiedaysin ja Libero Touchin kampanjassa ja minulla oli tämän postauksen kuviin selvät sävelet. Paljon valoa ja varjoja, eteerisiä mustavalkokuvia kauniiseen vaippaan puetusta taaperosta. Mutta unohdin pohdinnoissani jotenkin kokonaan, että tämän yhtälön yksi osa tosiaan on kaksivuotias. Erittäin liikkuva kaksivuotias…. Eteerisyys jäi vain haaveeksi, terävistä kuvista puhumattakaan. Yritäpä tätä monsteria saada pysymään paikoillaan, alla on todellakin ainoat neljä edes vähän onnistunutta kuvaa, heh.

Libero

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kiipeilevän pikkuapinan päällä eivät vaipat kovin hyvin näy, eikä kaunis kuviointi erotu, mutta onneksi on sitten näitä tuotekuvia (öööö kuinka söpö vaippakakku näistä tulisi???) auttamassa sitä puolta. Noista Nompun kuvista näkyy kuitenkin se minulle tärkein juttu. Vaipan täytyy pysyä mukana taaperon menossa. Sen täytyy olla mukava, joustava ja varma. Ja Libero Touch on ehdottomasti näitä kaikkia. Meillä on tässä iässä tietty käytössä jo housuvaipat ja niiden kanssa on kyllä tosi tärkeää olla mukava ja joustava vyötärö. Tästä vaipasta se löytyy, mutta sen lisäksi liikkuvuutta on selkeästi ajateltu pidemmällekin. Nimittäin nuo reisien joustoresorit ovat aaaaaivan huiput! Nomppu saa riehua ja mennä niin paljon kuin lystää, eikä vaipan olemassaoloa edes huomaa. Mikään kohta ei hankaa vähääkään ja istuvuus on vaan aivan täydellinen. Jotenkin tässä näitä vaippoja käyttäessä tuli vaan huomattua sellaisia asioita, joita ei ole ennen tullut ajateltuakaan, koska näiden suunnittelijat selkeästi ovat ajatelleet kaiken loppuun asti. Hiplailin itse näitä vaippoja kyllästymiseen saakka ja en kyllä löytänyt mitään saumaa, taitosta ja resoria, mikä voisi olla mitenkään tiellä tai hangata lasta. Todellista ybermukavuutta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sen lisäksi, että nämä vaipat ovat mukavuuden kannalta vaippamaailman aatelia, on näissä myös huippuhyvä imukyky. Vaippaa vaihtaessa iho on ollut ihan kuiva, vaikka vaippa onkin märkä, eikä ole tullut minkäänlaista punoitusta tai ihottumaa, vaikka meidän lapsilla on äidiltä peritty herkkä iho. Tehokkaan imukykyisen ytimen lisäksi näissä tosiaan onkin myös reisissä kaksinkertaiset vuotosuoja, jotka tuovat mukavuuden ja liikkuvuuden lisäksi vaippaan hellävaraisen vuotosuojan. Eli no problem, jos lähdet leikkitreffeille ja vaihtovaippa unohtuu kotiin, tällä vaipalla kyllä pärjää useamman tunnin ilman, että pitää tinkiä liikkuvuudesta, mukavuudesta tai ihoystävällisyydestä. Siis tykkään vaan aivan sikana, meillä ei ole vaippakautta enää paljoa jäljellä, sillä kesällä aiotaan jättää vaipat kokonaan pois, mutta taidetaan kyllä jäädä siihen kesään asti Libero Touchien faneiksi! Ja sikälimikäli joku tässä lähipiirissä vielä saa perheenlisäystä niin tahtoisin hirveästi päästä tekemään näistä kauniin maanläheisen vaippakakun!

Libero (2)

Näitä housuvaippoja saa koossa 4-6, mutta niiden lisäksi on sitten teippivaippoja koossa 1-4. Kaikki vaipat ovat täydellisesti muotoiltuja niin, että ne sopivat vauvalle kuin vauvalle! Teippivaipoissa on kaikki housuvaipan hyvät ominaisuudet, mutta lisäksi vielä yksi, josta olisin antanut paljon uutena äitinä 4,5 vuotta sitten. Nimittäin kosteusindikaattori! Vaippa kirjaimellisesti kertoo sinulle, koska se on märkä. Ei tarvitse stressata, että osaanko nyt kokeilla onko tämä oikeasti märkä, pitäisikö vaan varmuuden vuoksi vaihtaa, vaan voit vaan tsekata vauvan vaipasta, että onko sitä pissaa tullut vai ei, kuinka märkä se vaippa nyt on. Mielestäni tämä on upea ominaisuus ja etenkin tosiaan taaksepäin miettien, olisin itse kaivannut tätä pienen vauvan äitinä. Vauvan lisäksi helpottaa myös äidin elämää! Itse en ainakaan kaipaa niitä hetkiä, kun vauvan herätessä huutamaan yrität unenpöpperössä miettiä, että lämmitänkö pulloa, lykkäänkö tissiä vai vaihdanko vaipan. Olisi ollut ihanan helppoa tuoreena äitinä tietää varmuudella, kuinka usein se vaippa oikein pitää vaihtaa, eikä turhaan nostaa aina vauvan vireystasoa lähtemällä sinne vaipanvaihtopöydälle sähläämään.

Ovatko Libero Touch -vaipat teille jo tottuja? Onnistuinko jo mainitsemaan, että rakastan niitä? Kannattaa kokeilla! Ja käydä tsekkaamassa täällä lisäinfoa, sekä opas oikean koon löytämiseen.

Kommentit

8 kommenttia
Avatar

Meillä nämä ei toimi. Repeää ohuuden vuoksi selkäpuolelta joko touhutessa tai kun laitan niin pitkät kynnet tekee reiän. Ja sitten ei enää istu.

Avatar

Myös meidän poika käyttää näitä vaippoja, ovat kyllä hehkutuksen arvoisia! Ja tosiaan, varsin hyvin sopivat vaippakakkuun.. Sain tehdä musta-valkoteemaisen kakun, enkä edes miettinyt muita vaippoja kuin nämä.

Avatar

Hei ja kiitos kivasta blogista! 🙂
Meillä on reilu 2-vuotias tyttö ja täytyisi alkaa opettelemaan pois vaipoista. Olisiko sinulla antaa vinkkejä siihen? 🙂 Tyttöä ei pottailu oikein kiinnosta, vaikka ollaan päivittäin harjoiteltu.
Miten te aiotte jättää vaipan pois? Käykö Nomppu vielä ollenkaan potalla, tai onko jo päivittäin hetkiä kokonaan ilman vaippaa?
Kiitos vastauksesta ja hyvää keväänodotusta! 🙂

Avatar

Meille syntyi tammikuun puolessavälissä pieni tyttö ja Liberon vaipat olleet huippuja!
Tuo indikaattori tosiaan on kätevä.
Liberon istuvuus on todella hyvä todella pienille ja siroillekin vauvoille. 🙂

Avatar

Pampersin vaipoissa on ollut kosteus indikaattori jo 4,5v sitten 🙂

Avatar

Oho! Onko Topiaksella Staminan logo tatuoituna käteen?

Emilia Huttunen

Joo on! 🙂 Joku jo linkkasi mulle, että palstoilla mietittiin onko Topiaksella jengitatuointi 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä