Pretty (in) big

Untitled Export3

Huh mikä fiilis eilisen postauksen jälkeen! Olin siihen itse melko tyytyväinen ja olen todella iloinen, että tekin tykkäsitte! <3 Kuten muutama ihminen sanoikin, niin pikkuhiljaa alkaa huomata teksteistäni tämän parantumisen. Tänään kirjoittelinkin sitten aivan erilaista asiaa! Raskausjutuista kehonkuvaan, nimittäin julkaisin Project Bootyn puolella postauksen tästä painonnoususta ja siitä, miltä minusta tuntuu, että painoindeksini kertoo minun olevan jo merkittävästi ylipainoinen. Sieltä myös löytyvät tarkat mittani, voihan kääk. Postauksen voit lukea tästä linkistä.

”Olen lihonut masennukseen sairastuttuani yli 20 kiloa, joista 10 on tullut kahdessa kuukaudessa ja tiedostan olevani ylipainoinen, mutta että oikein merkittävästi ylipainoinen? Näitä kuvia katsoessani näen samaa mitä näen peilistä. Kurveja. Pyöreän pepun ja pehmeät reidet, joista oikeasti tykkään. Erittäin gluteenipitoisen aamiaisen tuoman pömppiksen ja löllyvät kädet, joista tahtoisin eroon. Turvonneet kasvot ja vähän kaksoisleukaa. Olen mielestäni turhan painava, mutta en merkittävästi ylipainoinen, niin kuin yhteiskunta minulle väittää…”

Ihanaa loppuviikkoa kaikille! <3 

Kommentit

25 kommenttia

Hei! Mainitsin sinut ja postauksesi omassa päivityksessäni, liittyen painoindeksiin ja sen juurikin kummallisuuteen (olen itse normaalipainoinen kun taas peilin ja silmieni mukaan en ole). Blogiini ”Puhekuplia” pääsee tuolta profiilini kautta! Hyvää kevättä!

Et ole lihava etkä ylipainoinen vaan ihanan kurvikas nainen! <3 Painoindekseihin ei kannata luottaa sillä ne eivät kerro totuutta 🙂

Pakko kommentoida painoasi ettet kyllä näytä 85kg painoiselta, olisin sanonut sen 75kg. Iso pyllyhän sulla on huhhuh, kurveja ihanaa!
Paras sinun on olla sellaisessa kropassa jonka tunnet omaksesi. Olet ehkä jojo-laihduttaja, joka turvautuu pahan olon sallissa ruokaan? Niin tai näin, näytät naiselliselta. 🙂 Jos olisin sinä, kiinteyttäisin itseäni, ja pitäisin huolen että lapset oppivat silti terveellisen ruoan ja elämäntavat, vaikka mamma tahtoo läskeillä Tsemppiä sulle, pienillä muutoksilla tuloksia tulee!

Mistä tuo mekko on?

Wau mikä kroppa!!

Ei ne vaa’an lukemat, vaan se miltää näyttää – eli teikäläisen kohalla ihan törkeen hyvältä!

Oot todella kaunis. <3

Moi Emilia 🙂 ajattelin kirjoittaa sulle itse masennus diagnoosin saaneena, ja väsymysoireyhtymän. Mulla paino nousi rajusti ja olin tosi väsynyt kuusi vuotta sitten, en kuitenkaan tuntenut olevani masentunut. Onneksi vihdoin sain kokeeksi kilpirauhaslääkkeet ja koko elämäni muuttui, tosin pitkä prosessi on ollut kuntoutuminen. Kannattaa ehdottomasti etsiä hyvä lääkäri ja testata myös tämä vaihtoehto! En sano että sinulla olisi kilpirauhasen vajaatoiminta, mutta kannattaa tutustua asiaan 🙂 terveisin elämänsä takaisin saanut esikoista odottava 🙂

Vaihtaisin sun kanssa kroppaa koska vaan. Itellä painoa 65kg(169cm) mutta mun läskit tulee aina pelastusrenkaan muodossa tai naamaan, joten tuollainen naisellinen vartalo on aina jäänyt multa saamatta 🙁
Jossain elämän vaiheessa koitin tosissaan tavoitella täydellistä vartaloa ja trimmattu paino oli 47kg, mutta silti vyötärö puuttui ja takaapäin mua luultiin jopa mieheksi.
Naisellisuus kunniaan, ei sekään niin itsestäänselvyys ole-

Olehan ylpeä ja kulje leuka ylhäällä, sulla on erittäin kaunis kroppa, eikä naamakaan mikään pöhöttyny ole!!!

Et tosiaan ole ylipainoisen näköinen, et sitten yhtään! Upea, kaunis ja naisellinen.

Voisin melkeinpä tappaa tuollaisesta kropasta! Oot upea! <3

Näytät tosi hyvältä!

Oot upee ! Itelläni tullu lähes 30kiloa kahden lapsen jälkeen ja tykkään mun isosta pyllystä

Siis wau, lihoisin itsekin mielelläni 20 kiloa jos näyttäisin tuolta!! 😮 Upeat muodot etkä ole todellakaan ylipainoisen näköinen mistään.

Täytyy kyllä sanoa, että sua on kyllä geeneillä siunattu, kun lihot noin kauniisti. Nauti hyvä nainen kropastasi, sillä se on todella hyvännäköinen näin muodokkaampanakin. Ja sitten kun saat taas mielenterveyden kuntoon voit miettiä mikä on sulle itsellesi hyvä koko olla. Niin tai näin, niin olet kyllä kaunis. ❤

Ylipainonen? Ja mitä vielä, siis ihan älyttömän upee ja muodokas kroppa! Sullahan löytyy vyötärökin ihan selkeesti 🙂

Emilia, heitä se vaaka pois! Älä käytä sitä. Tulee vain paha mieli numeroista, jotka loppupeleissä eivät merkitse mitään. Itsekin sanot peilikuvan näyttävän hyvältä, niin miksi pahoittaa mielensä jollain vaa’an numerolla? Näytät hyvältä tuollaisena 🙂 Itsevarma olemus ja hymy kaunistavat sua todella paljon!

Urheilua on hyvä harrastaa kehon huoltoa varten, mutta sekin voi olla hauskaa! Tärkeää on löytää se itselleen mukavin tapa ja pitää tavoitteet maltillisina. Mulla oli pitkään tauko urheilusta, mutta nyt olen tehnyt tuttavuutta Easyfitin puolen tunnin virtuaalitunneille ja fiilis on mitä mahtavin! Suuri syy intoon on varmasti se, että rakkaan ystävät ovat lähteneet mukaan ja ähkimme yhdessä tunneilla! Välillä pintaan meinaa puskea vanhat huonot fiilikset urheilusta, mutta silloin kevennän painoa ja riuhtaisen itseni nykyisyyteen. Kaikki lähtee korvien välistä 🙂

Miksi et vain ota itseäsi niskasta kiinni ja aloita elämäntapa remonttia ihan itsesi takia? Voisit varmasti paljon paremmin henkisesti ja fyysisesti kun olisit kevyempi. Tiedän kokemuksesta 😉

Upealta näytät, aidolta oikealta naiselta! Kannattaa aina luottaa siihen omaan oloon mieluummin kuin vaakaan tai peilikuvaan, kyllä sen itse parhaiten tuntee onko hyvä olo vai ei <3

Oon niin kateellinen tuosta bootysta.. Itse olen kans sen 168cm, mutta 50kg ja aiemmin kun olin painavempi kaikki paino tuntui olevan vatsassa ei pepussa!!! Saat kiittää geenejäsi noista muodoista! Ja minusta tuo kroppa pukee sinua parhaiten! Ja juuri nuo hameet ja mekot ovat aivan upeita päälläsi..paljon parempia kun tälläisen tikun päällä..

Pakko tulla sanomaan, että näytät erittäin hyvältä! Olen ollut vaihdossa Etelä-Amerikassa kolme vuotta sitten ja latinokulttuureissa naisten kauneusihanne on juuri tuollainen kuin sinä olet, kurvikas ja seksikäs! Kaikkihan riippuu siitä miten kroppansa kantaa ja sinä kannat sen erittäin hyvin ja hyvällä itsetunnolla 🙂 Hyvää lopputalvea!

Mistä tuo mekko on? Hyvälle näyttää!

Kyllä olet upea. Kummasti tällainen postaus antaa itseluottamusta pukea noita ihonmyötäsiä vaatteita. Olen melkolailla samanmallinen kropaltani kuin sinä, tosin mitat on 156/63. Liikunta ei niin innosta joten koitan rakastaa kroppaani tällasena ja pysyä edes näissä mitoissa.

Mitä sitä kiloista niin stressaamaan jos ne asettuu noin kauniisti. Laihduttaa kerkiää aina myöhemminkin, sitten kun siltä tuntuu.

Aivan ihana muodokas kroppa sulla! <3 Sulla on varaa olla ylpeä kropastasi! 🙂

Ethän sä herranjumala ole edes lihava!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä