Kiitollinen

Voi apuva kuinka paljon ihania kommentteja olen saanut viimeiseen postaukseen ja somekanaviini, te olette kyllä niin huipputyyppejä <3 En yhtään osannut odottaa, että tuon postauksen julkaisemisesta tulisi mulle näin iso tunneryöppy, olen kyllä saanut urakalla keräillä itseäni ja miettiä, mitä minä oikein haluan tämän kropan suhteen tehdä. Näistä fiiliksistä haluankin kirjoittaa kunnolla enemmän, mutta vielä ei ole pää ja ajatukset tarpeeksi selkeitä! Maanantaina kun lapset menevät taas hiihtoloman jälkeen päiväkotiin, saan käpertyä sohvalle läppäri sylissä ja keräillä ajatuksiani kunnolla postauksen muodossa. Kirjoitus on kyllä aina parasta terapiaa! Ja hei, tuhannet kiitokset teille kaikille kauniista sanoista <3 Kiitos myös teille muille, tiedostan edelleen olevani lihava, ei sitä tarvitse korostaa ja käyttää syynä haukkua 😀

Ihanaa lauantai-iltaa kaikille! <3

bty

Kommentit

5 kommenttia
Avatar

Ensinnäkin kiitos kivasta ja rehellisestä blogista! Mäkin kommentoin nyt rehellistä linjaa mukaillen…olet tosi nätti ja sen varmaan tiedät, siitä ei oo kysymys. Mä tunnistan itsessäni tuon saman ajattelumallin siinä vaiheessa kun aloin lihoa. ”Ruoka on hyvää, keneltä se nyt on pois jos on vähän ylimääräistä, kurvit on kauniita jne.” Kaikki nää asiat on tietysti totta, mutta yleensä ne johtaa nousujohteiseen painonkehitykseen. Ja siinä vaiheessa kun on jo kymmeniä kiloja ylipainoa, saattaa olla että tosissaan alkaa oma keho ahdistamaan. Jos laihduttaminen ei innosta, niin kannattaa ainakin ”viheltää peli poikki”, että pyrkii ainakin pitämään sen hetkisen painon, ettei enää tulisi lisää. Olen itse laihduttanut liki 40 kg ja pitkään onnistuin pitämään ihannepainon, mutta nyt on tullut melkein 10 kg lisää. Muutama kuukausi ajattelin just että mitäs sen väliä, omapa on kehoni. Mutta sitten ymmärsin että NIIN JUURI…sen takia mun on pidettävä tästä huolta. Erityisesti itseni takia mutta myös siksi, että mun lapset tarvitsee terveen äidin joka pitää itsestään huolen. Siksi olen ottanut nyt niskalenkin tästä touhusta ja teen kaikkeni, etten enää mene siihen samaan huonoon kuntoon. Lämpimästi suosittelen sullekin.

Avatar

❤️

Avatar

En edelliseen postaukseen kommentoinut, mutta ajatukset siitä nousi taas tästä kirjoituksesta. Mun meilestä teet juuri niin miten haluat tehdä! Terveellinen vaihtoehto olisi ehkä pudottaa jonkin verran rasvaa. Vain sen verran, että oöet vähän terveellisemmällä puolella, mutta saat silti säilytettyä nuo kurvit mistä tykkäät! Alat sitten keräämään sitä lihasta ja timmiyttä siihen sekaan. Luulen että siitä tulis tappavan upea yhdistelmä 😉

Avatar

Sun ei tarvitse laihduttaa jos et halua. Syöt ja elät juuri siten kuin sulle tulee aidosti hyvä olo, niin kroppa muuttuu siinä sivussa ja siitä tulee vain hyvä, sinun oman näköisesi. 🙂 Sillä ei ole mitään väliä minkä kokoinen tai muotoinen on, vaan sillä miten itseensä suhtautuu ja miten itsensä kantaa. Itsevarmuus ja tyytyväisyys omaan itseensä on se mikä ratkaisee, ja kun vain rakastaa itseään niin silloin myös säteilee ulospäin. Kaikkea hyvää sulle! 🙂

Avatar

Olen nyt kamalan pinnallinen, mutta miten rintasi kestävät painon vaihtelut?
Itse lihoin raskaus aikana 40 kg ja laihduin 5 kk takaisin ja nyt nännit katsovat lattiaa 😀
Onko sinulla samanlainen ongelma?

Oot lempi bloggaajajani, ja tosi kaunis sisältä ja ulkoa !

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä